10 uporabnih daril, ki se jih bo razveselil vsak ljubitelj supanja

Darila za ljubitelje supanja

Nekaj je na tem supanju, da je obnorelo polovico sveta in tudi tvojega prijatelja/ico! Če želiš podariti nekaj uporabnega, sledi našim predlogom daril, katerih se bo supar zagotovo razveseli/a!

1. Drybag torba

Drybag je nepremočljiva torba, ki jo namesti na svoj sup. Vanjo lahko shrani telefon, prigrizke in suha oblačila. Izleti se bodo tako lahko podaljšali in spremenili v prave vodne avanture.

Cena: 49 €
Nakup: Torba za na SUP

torba za na sup

2. Ogled praznične Ljubljane s SUPom!

Četudi si že obiskal z lučkami okrašeno Ljubljano, bo ogled mesta iz druge perspektive prav čarobno! Toplo se obleci in preseneti z doživetjem. Decembrsko druženje seveza zaključimo ob kuhancu. 🙂

Cena: 10 – 35 €
Nakup: Za nakup nas kontaktiraj na info@bananaway.si

praznicna-ljubljana
Foto by: VisitLjubljana.si

3. Neoprenska obutev

Ni treba, da se SUP sezona konča septembra. Z neoprenskimi čevlji bo pripravljen/a na nove podvige tudi v hladnejših mesecih. Ne glede na letni čas pa neoprenske čevlje priporočamo vsem z občutljivimi podplati. Kako izbrati prave neoprensko obutev najdeš tudi v našem blogu.

Cena: 30,95  – 64,95 €
Nakup: Neoprenska obutev

neoprenski čevlji oneill

4. Novo veslo

Lahko bi rekli, da je pri supanju dobro veslo skoraj bolj pomembno kot dober sup. Z lažjim veslom lahko veslamo hitreje, se manj utrujemo in zmanjšujemo možnost poškodb. V kolikor ima sedaj osnovno veslo, bo boljšega modela izredno vesel/a.

Cena: 59 – 399 €
Nakup: Veslo za supanje

red paddle veslo

5. Varnostna vrvica ali leash

Varnost je na prvem mestu! Na vodo naj se supar vedno odpravi pripet/a na desko. Več o tem, kaj je leash in zakaj je obvezna oprema za supanje, si lahko prebereš v našem BLOGU.  V kolikor leasha še nima, nimate kaj oklevati. 😉

Cena: 39 €
Nakup: SUP leash

leash za sup

6. Zabavne Waxx spodnjice

Vsakdo, ne le suparji, bo zadovoljen, ko bo za darilo dobil tako odštekane spodnjice, kot so Waxx spodnjice. 🙂 Barve in zanimivi potiski bodo poskrbeli, da bodo pozimi ritke postale nagajive ritke. 🙂

Cena: 19,95 €
Nakup: Waxx spodnjice

7. Majica, ki ščiti pred soncem

Vsi, ki se zavedajo pomembnosti zaščite lastne kože, pri vodnih športih ali hoji v gore (kjer je izpostavljenost soncu velika) nosijo zaščitne lycra majice s faktorjem UV50+. Izbirate lahko med O’Neill lycra majicami, ki se hitro sušijo in so prijetne na otip. Na voljo tudi lycra majice za otroke in dojenčke.

Cena: 14,95  – 55,96 €
Nakup: UV majice

oneill lycra womenoneill lycra men

 oneill lycra women

8. Tečaj supanja

Supanje je veliko več kot stoja na deski in sproščeno veslanje. Na tečaju se bo naučil/a novih tehnik veslanja, obratov, izbrati opremo, prepoznati nevarnosti in spoznala, da je tudi kultura supanja zelo pomembna.

Cena: 60€
Nakup: Tečaj supanja

tečaj supanja

9.  SUP

V Bananaway shopu smo letos pripravili čisto posebno praznično akcijo! To darilo bo razveselilo čisto vsakega – brata, sestro, hčerko, sina, mamo, atija, najboljšega frenda, teto, strica … Seveda pa to darilo lahko pokloniš, kar sam/a sebi!

Cena: 999 – 1349 €
Nakup: Napihljivi supi

   

10. Darilni bon

Nisi prepričan/a katero darilo bi najbolj ustrezalo? Z darilnim bonom v poljubni vrednosti, ki ga lahko naročiš kar preko spleta, ne zgrešiš. 😉

Cena: Poljubna vrednost
Nakup: Darilni bon

bananaway.si/wp-content/uploads/BW_www_krog_bon_v2.png

Ne glede na to ali je prijatelj/ica začetnik ali že vesla zelo spretno, bo eno izmed daril prav zagotovo zelo uporabno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja