100 supov na Ljubljanici za čisto reko

Si navdušen supar/suparka in se ti zdi ohranjanje čistega okolja izjemno pomembno? Pridruži se nam na množičnem okoljevarstvenem supanju v Sloveniji, ki poteka pod sloganom #SUPportCleanWaters.

Rezerviraj si NEDELJSKI dopoldan, 16. septembra 2018, ko se bomo na Špici v Ljubljani zbrali suparji s cele Slovenije, ki nam ni vseeno za onesnažene reke!

S »sprehodom« skozi mesto Ljubljana bomo poskusili razširiti pozornost na zasmetene vode in obalo ter aktivirati vse suparje, da med samo rekreacijo spotoma naredijo nekaj dobrega naredimo tudi za naravo. Med suparje bomo razdelili tudi razgradljive vrečke ter s simboličnim čiščenjem nabrežja Ljubljanice povabili suparje, da se nam pridružijo tudi na drugih lokacijah po Sloveniji.

Prijava je obvezna!

Sup spot

2. veliko druženje

Po lanskem uspešnem vseslovenskem druženju suparjev, bomo letos poskušali ustvariti tradicijo. Srečali se bomo ljubitelji aktivnega preživljanja prostega časa iz različnih koncev Slovenije, med seboj izmenjali lepe, nepoznane lokacije, svoje izkušnje in nasvete, morda skupaj načrtovali kakšen nov SUPer podvig. Več nas bo, bolj zabavno bo.

Vabljeni prav vsi, ki vas supanje res veseli! In vsi tisti, ki bi supanje radi spoznali.

Bi se nam pridružil/a, vendar nimaš svoje sup opreme?

Pri prijavi na dogodek označi, da nimaš lastne opreme. Bananaway ekipa bo namreč brezplačno posodila vso razpoložljivo opremo (SUP, veslo, Varnostno vrvico), tako da bo omogočila prisotnost tistim, ki si želijo podpreti dober namen.

Pomembno je, da imaš vsaj nekaj izkušenj s supanjem, sicer ti svetujemo, da se nam vsaj enkrat pridružiš na SUP izletu.

Po supanju se družimo naprej!

Po supanju z namenom te Špica pričaka s kupončkom za brezplačno osvežilno pijačo, ob kateri se druženje nadaljuje v družbi DJ-ja Radia Antena! Radio Antena bo na Špico pripeljal svoj mobilni studio, iz katerega se bo javljala ekipa v živo. 

Podroben program

8.30 – 10.00 čiščenje reke Ljubljanica za tiste, ki to želijo pred dogodkom

8.30 – 10.00 suparji se zberejo na Špici in pripravijo svoje sup deske

8.00 – 9.00 oddaja supov vsem, ki si jih boste od nas IZPOSODILI

10.00 – 10.30 suparji se odpravijo na vodo in se malo ogrejejo

10.30 ŠTART OKOLJEVARSTVENEGA SUPANJA (supamo do Zmajskega mostu in nazaj)

12.00 – druženje

Projekt #SUPportCleanWaters je nastal prav na Bananawayevih SUP izletih, saj z vode vedno pobiramo plavajočo plastiko. Zanimivo se nam je zdelo, da so se nam vedno pridružili tako lokalci kot tudi turisti, zato smo se odločili prakso prenesti na vse ljubitelje supanja. Dogodek organizira Radio Antena v sodelovanju z ekipo SUP inštruktorjev Bananaway, Mestno občino Ljubljana in Športno zvezo Ljubljana. Udeležba na dogodku na lastno odgovornost.

Prijava je obvezna!

Vsak prijavljen, ki si bo izposodil sup ali pa prišel s svojim supom, bo ob registraciji dobil darilo – HOFER vrečko “Manj je vreč” in presenečenje.

Prijava je obvezna!

100 supov
100 supov na ljubljanici