5 novoletnih zaobljub vsakega suparja

Leto 2017 se počasi zaključuje in s prvimi prsti smo že v letu 2018. 🙂 Veliko nas je takšnih, ki si na koncu leta postavimo cilje za nasledje leto in tukaj je nekaj novoletnih zaobljub, ki si jih lahko kot “tapravi/a” supar/ka zastaviš tudi ti. 

1. PREIZKUSI NOVO SUP DISCIPLINO

Ena od stvari, ki jih obožujemo pri supanju je ta, da lahko s supom delamo marsikaj: supamo po mirnih vodah, supamo downwind, surfamo, tekmujemo, supamo po brzicah itd. Če si do sedaj supal/a samo po mirnih vodah, je leto 2018 kot nalašč, da preizkusiš kakšno novo stvar. Ko si na morju, se lahko preizkusiš v surfanju. Če si do sedaj samo občudoval/a tekmovalce v hitrostnem supanju, je leto 2018 kot nalašč, da se prijaviš na eno od suparskih tekomovanj. Samo nebo je meja, pravijo. 🙂

2. PRIVOŠČI SI NOVO SUP OPREMO

Nakup sup opreme je za marsikoga zelo velika odločitev. Toda, ko enkrat kupiš res dobro sup desko, jo imaš za mnogo, mnogo let. Če ne veš, kako izbrati pravo desko, si preberi Vodič: Kako izbrati sup desko?, ki ti bo pomagal pri izboru prave.

Mogoče pa v letu 2018 lahko zamenjaš svoje aluminjasto veslo z karbonskim in tako poskrbiš, da bo tvoj zavesljaj še lažji.

3. ZAČNI SUPATI S SVOJIM ŠTIRINOŽNIM PRIJATELJEM

Supanje s psom je eden od največjih suparskih trendov v tem letu in marsikdo ga bo preizkusil tudi v naslednjem letu. Bodi med njimi tudi ti in se s svojemu štirinožnim prijateljem odpravi na nove avanture. Mogoče prvič res ne bo idealno, ampak po nekaj poizkusih bosta lahko postala prava profesionalca. 🙂

supanje_s_psom
4. POJDI NA SUP POTOVANJE

Naj bo leto 2018 tisto, ko boš spakiral/a svoj sup v torbo in se odpravil/a s supom malce dlje. Za nekoga je “dlje” že prečudoviti kajon Zrmanja na Hrvaškem, drugi pa svoje suparske cilje vidi v sup potovanju na Tajsko. Kamorkoli greš, uživaj in izkusi vse kar ti narava v tistem kraju ponuja. In seveda, ne pozabi nam poslati fotke ter nas potagati na Instagramu. Tudi mi smo veseli, ko vidimo, kam vse potujete in kje se zabavate, naši prijatelji suparji. 🙂

Prvi spust po reki
5. PELJI SUPAT SVOJEGA NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA

Navdušenje za supanje je vsako leto večje. Mogoče tvoj najboljši prijatelj oziroma prijateljica še vedno z distanco gleda na supanje. Naj bo leto 2018 tisto, ko boš na sup spravil/a čim več prijateljev in boste skupaj supali po Ljubljanici, slovenski obali, kateremu od naših prelepih jezer ali pa celo nekje v tujini. Priključite se lahko tudi kakšenmu od Bananaway izletov in se zabavate z nami.

SREČNO V 2018

Česarkoli se lotiš v letu 2018 (na supu ali pa tudi ne), držimo pesti, da ti uspe. Poleg tega pa ti želimo, da bo leto 2018 čim lepše, zdravo, polno navdiha in zanimivih izkušenj.