Veseli otroci po zaključenem suparskem kempu

BLACK FRIDAY NAJ POSTANE BRIGHT FRIDAY!

Vsak nakup pelje enega otroka na sup!

Združi moči z ekipo Bananaway, Društvom za Nenasilno Komunikacijo in Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije ter omogoči supanje otrokom iz socialno ogroženih družin!

RADI BI NAREDILI NEKAJ DOBREGA ZA DRUŽBO!

Leto 2020 je prineslo veliko sprememb, ki za večino družbe niso ravno pozitivne. Če nas poznaš, veš, da Bananaway ekipa ni ravno ljubiteljica Black Friday potrošniškega norenja, ga pa letos vidi kot priložnost, da vsi skupaj vrnemo nekaj dobrega (najbolj ranljivim v) družbi.

V 2020 se srečujemo z ogromnim naborom stisk in težav med ljudmi. Revščina se po Sloveniji širi kot požar in novice o vse večjih socialnih stiskah, povečanem obsegu družinskega nasilja in lačnih otrocih slišimo na dnevni bazi.

Otroci vse spremembe občutijo precej močneje kot mi, saj nimajo orodij in znanja za razumevanje situacije (še odrasli imamo težave s soočanjem in sprejemanjem nove realnosti). Zaradi zaprtja šol so izolirani od sovrstnikov in zamujajo dragocene mesece izobraževanja in socializacije. Mnogim iz najranljivejših družin šola predstavlja zatočišče, ki ga sedaj nimajo. Trenutno svetovno stanje otrokom prinaša nam nedojemljive duševne stiske in bo vplivalo na njihovo prihodnost na načine, ki si jih verjetno še ne moremo predstavljati.

RADI BI PODARILI POZITIVNO IZKUŠNJO!

Pomisli na to, zakaj tako rad/a supaš? Ali kako zelo v suparskem čofotanju uživajo tvoji otroci. Ne bi bilo fino, da bi to izkušnjo podarili/a otroku, ki nima nobenega izhodišča in možnosti, da bi do te izkušnje prišel?

KAJ BOMO V RESNICI NAREDILI?

Otroke bomo popeljali ven iz standardnega okolja. Otroke bomo popeljali v naravo, kjer se bodo zaposlili z novo aktivnostjo in se sprostili. Imeli bodo priložnost zabave, plavanja, navezovanja stika z nepoznanimi otroci, preizkusiti svoje ravnotežje, biti aktivni in veseli. Spodbujali jih bomo k izzivom, ki jih bodo uspešno premagali in si zagotovo zapomnili svoj uspeh.

Zato smo prvo Bananaway Black Friday akcijo poimenovali Bright Friday.

PRIDRUŽI SE NAM TUDI TI!

V sklopu Bright Friday bomo mi, Bananaway sup inštruktorji, na sup peljali minimalno 20 otrok. A ker vemo, da jih je lahko veliko več, te vabimo, da nam pomagaš tudi ti.

Obišči spletno trgovino bananaway.si v Black Friday tednu od 23.11. do 29.11.2020 in s svojim nakupom kateregakoli izdelka podari sup izkušnjo enemu otroku iz ogroženih družin.

IZVEDBA BRIGHT FRIDAY AKCIJE…

Ker je november za supanje absolutno prehladen, bomo akcijo realizirali v mesecu juniju 2021, ko bodo temperature bolj prijazne. Za izvedbo akcije smo se povezali z Društvom za Nenasilno Komunikacijo in Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije, ki sta v stiku z najbolj prizadetimi. Vse skupaj bomo dobro dokumentirali in o izkušnji obvestili vse sodelujoče.

OBDARUJ SEBE, SVOJE DRAGE IN TE OTROČKE!

Trkamo na dušo tistim, ki si želite kupiti kakšen kos suparske opreme, ki ga že dolgo pogrešate, in tistim, ki iščete idealna novoletna darila za svoje suparske prijatelje. To bo darilo na kvadrat, saj boš istočasno vedel/a, da si enemu malčku omogočil nepozabno suparsko avanturo.

BRIGHT FRIDAY AKCIJA TRAJA ŠE

 
 

Partnerja projekta Bright Friday