Veseli otroci po zaključenem suparskem kempu

BLACK FRIDAY NAJ POSTANE BRIGHT FRIDAY!

Vsak nakup pelje enega otroka na sup!

Izkoristi popuste do 50% ter združi moči z ekipo Bananaway, Društvom za Nenasilno Komunikacijo in Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije ter omogoči supanje otrokom iz socialno ogroženih družin!

PONOVNO BI RADI NAREDILI NEKAJ DOBREGA ZA DRUŽBO!

Če nas poznaš, veš, da Bananaway ekipa ni ravno ljubiteljica Black Friday potrošniškega norenja. Ga pa vidimo kot priložnost, da vsi skupaj vrnemo nekaj dobrega (najbolj ranljivim v) družbi.

ZAKAJ BI BLACK FRIDAY POSTAL BRIGHT FRIDAY?

Black Friday akciji smo dodali dober namen in jo spremenili v Bright Friday, saj s svojim nakupom kateregakoli izdelka podariš sup izkušnjo enemu otroku iz socialno ogroženih družin.

V sklopu Bright Friday bomo mi, Bananaway sup inštruktorji, na sup peljali minimalno 50 otrok. A ker vemo, da jih je lahko veliko več, te vabimo, da nam pomagaš tudi ti.

Da bo akcija zanimiva tudi tebi, smo Black Friday popuste do 50% dodali prav vsem izdelkom v naši spletni trgovini.

Black Friday akcija traja od ponedeljka 21.11. do ponedeljka 29.11.2022.

ZAKAJ BRIGHT FRIDAY?

Akcijo izvajamo že tretjo leto zapored, zasnovali smo jo v času corone, ki je prenesla veliko sprememb in pretresla družbo kot celoto. Danes se sicer ne ukvarjamo več z virusom, a na nas prežijo drugi izzivi, razlike v družbi se še naprej povečujejo in najbolj prizadeti so spet tisti, ki so bili že prej bolj ranljivi.

Otroci vse spremembe občutijo precej močneje kot odrasli, saj nimajo orodij in znanja za razumevanje situacij. Hkrati so pod vplivom in pritiski staršev.

Te otroke bi radi presenetili z izkušnjo, v kateri zelo rad/a uživaš tudi ti. Pomisli, zakaj tako rad/a supaš? Ali kako zelo v suparskem čofotanju uživajo tvoji otroci. Ne bi bilo fino, da bi to izkušnjo podarili/a otroku, ki nima nobenega izhodišča in možnosti, da bi do te izkušnje prišel?

KAJ BOMO V RESNICI NAREDILI?

Otroke bomo popeljali ven iz standardnega okolja. Otroke bomo popeljali v naravo, kjer se bodo zaposlili z novo aktivnostjo in se zabavali. Imeli bodo priložnost pridobiti nova znanja, plavati, navezovati stike z nepoznanimi otroci, preizkusiti svoje ravnotežje, biti aktivni in veseli. Spodbujali jih bomo k izzivom, ki jih bodo uspešno premagali in si zagotovo zapomnili svoj uspeh.

IZVEDBA BLACK FRIDAY AKCIJE

Ker je november za supanje absolutno prehladen, bomo akcijo izvedli v mesecu juniju 2023, ko bodo temperature bolj prijazne. Za izvedbo akcije smo se povezali z Društvom za Nenasilno Komunikacijo in Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije, ki sta v stiku z najbolj prizadetimi. Vse skupaj bomo dobro dokumentirali in o izkušnji obvestili vse sodelujoče.

PRVA AKCIJA JE BILA IZVEDENA V 2020

Black Friday akcija je bila zasnovana novembra 2020 (objava), ponovili pa smo jo tudi 2021 (objava). Delili smo le nekaj foto utrinkov, saj je tema občutljiva in moramo poskrbeti za varovanje podatkov.

OBDARUJ SEBE, SVOJE DRAGE IN TE OTROČKE!

Trkamo na dušo tistim, ki si želite kupiti kakšen kos suparske opreme, ki ga že dolgo pogrešate, in tistim, ki iščete idealna novoletna darila za suparje prijatelje. To bo darilo na kvadrat, saj boš istočasno vedel/a, da si enemu malčku omogočil nepozabno suparsko avanturo.

BRIGHT FRIDAY AKCIJA TRAJA ŠE

 
 

Partnerja projekta Bright Friday