5 dodatkov za supanje, ki ti res pomagajo pri prenašanju napihnjenega supa!

5 dodatkov za supanje, ki olajšanjo prenašanje napihnjenega supa

Prednost napihljivega supa je v tem, da ta veliki 3+ metrski sup kadarkoli izpraznimo, ga pospravimo ter prenašamo iz lokacije na lokacijo. Če sup uporabljaš zelo pogosto, ti je verjetno tisto začetno napihovanje seveda povsem odveč. Na dopustu tudi niso vsi apartmaji takoj ob obali…

V blogu bomo zato govorili o uporabnih dodatkih za supanje, ki ti bodo pomagali pri prenašanju napihnjenega supa do jezera, reke ali obale.

5 dodatkov, ki ti pomagajo pri transportu supa

1. Napihljiv prtljažnik za namestitev supa na streho avta

Prednost je predvsem hitra in enostavna montaža, za katero ne potrebujemo orodja. Napihljivi strešni prtljažnik HandiRack je primeren za vse velikosti sup desk. Ko končamo s trasportom, prtljažnik preprosto izpihnemo in spravimo v priloženo vrečo, ker zaseda malo prostora je odličen za potovanja in tudi za na morje.

2. VOZIČEK ZA SUP

Voziček za sup nam bo zelo pomagal, kadar imamo apartma predaleč od plaže, da bi vsakodnevno nosili, a vseeno preblizu, da bi se peljali z avtomobilom.

Zelo priporočamo voziček SUP wheels, ki ima velika 14-inčna terenska kolesa, ki so res neuničljiva in primerna za vožnjo na najrazličnejših terenih (od asfaltiranih cest do kamnitih in peščenih plaž). Kolesa lahko odstranimo in tako voziček zložimo čisto na malo ter ga pospravimo na varno tudi sredi plaže. Sup wheels voziček ima udoben ročaj, ki pa ga lahko pritrdiš tudi na kolo. Stane 199€, a kvaliteta in vzdržljivost opravičita ceno.

Sup voziček Trolley je druga opcija, ki je s cenovno ugodnejša izbira. Napihljiva kolesa se hitro odstranijo, voziček pa lahko nosi do 45 kg.

Voziček za sup SUP wheels

3. VARNOSTNA VRVICA IN TRAK ZA NOŠENJE V ENEM

Včasih ti supa ni potrebno nesti daleč, moraš pa nesti veliko stvari, zato ti ena roka pride še kako prav.

Esea strap je res uporaben, saj lahko varnostno vrvico preobraziš v trak za nošenje. Namestitev je hitra in enostavna!

Supar si pomaga pri nočenju supa z esea trakom

4. TRAK ZA NOŠENJE SUPA MYSTIC

Če varnostno vrvico že imaš, ti pri nošenju supa pomaga Mystic trak. S trakovi sup objameš na dveh mestih in si ga namestiš na rame. Tako se ne naprezaš z oprijemom supa in za transport uporabljaš moč celega telesa.

5. Trak za nošenje supa Aktiv 10’8 in nepremočljive torbe Red Original

Trak Red Original je izjemno udoben in narejen prav za nošenje Aktiva 10’8 oz. podobnih supov, ki imajo na sredini supa nedrsečo podlago, ročaj za nošenje supa ob strani. Udoben trak se namesti na namenske obročke, v kolikor jih tvoj sup nima, jih lahko zelo hitro in enostavno zalepimo v našem servisu supov.

Trak je namenjen tudi lažjemu prenašanju prostorne, nepremočljive torbe Red Original.

Red Original trak za nošenje supa

Še 2 dodatka, ki ti pomagata pri transportu supa

Blog je sicer namenjen iskanju rešitev prenašanja napihnjenih supov, a mogoče imaš problem tudi z izpihnjenim. Nekateri supi pridejo zapakirani v zelo tanki vrečki, ki postane pri prenašanju cca 15kg težkega paketa (sup, veslo, pumpa, leash), neudobna.

Red Paddle Co torba za sup je res prostorna, na notranji strani opremljena z neprepustno folijo, ki odbija vročino, na zunanji strani pa “sherpa” sistemom naramnic in neuničljivimi koleščki.

Če je tvoja torba majhna in imaš težave s pospravilom vesla, jih reši s prenosljivo torbico za veslo.

Torba za veslo

Bloga, ki te utegneta zanimati

ZAKAJ JE COMPACT NAJBOLJŠI SUP ZA VSE POPOTNIKE?

Letošnja novost pri Red Paddle Co je Compact 9’6″, najbolj kompakten sup iz družine Red [...]

Kako enostavneje nositi sup na plažo, ki ni pred vrati?

Gotovo si tudi ti za tvoje počitnice želiš apartmaja in kamp prostora neposredno zraven plaže. [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja