7 uporabnih daril, ki se jih bo razveselil vsak kajtar

Darila za kajtarje

Vsak kajtar si zagotovo najbolj želi vetra (v resnici konstantnega, ampak ne bomo o detajlih),  ampak kaj, ko tu res nimamo vpliva. Če sam/a nisi najbolj domač/a v kajtarski sceni, ti bo naš izbor uporabnih daril, s katerimi presenetiš vsakega zagretega kajtarja, prišel res prav. 😉

1. PONCHO

Na prvo žogo lahko rečemo, da je poncho najbolj uporaben v spomladanskem in jesenskem času, ko nas bolj zebe in se moramo na hitro preobleči v suha oblačila. A v resnici je nepogrešljivi kos oblačila vsakega kajterja, tudi tistega, ki potuje na vroče Karibe, saj je mehek material res udoben, ga nosimo kot zaščito pred soncem in ga uporabimo tudi kot brisačo, v katero se ali ogrnemo ali uležemo in nabiramo zagorelo polt. Zaradi živahnih barv in zanimivih dizajnov, ga bo verjetno hotel/a nositi tudi doma.

Cena: 59,95€
Nakup: Poncho

ponco

2. FUNKCIJSKA JAKNA

Red Original funkcijska jakna je podaljšana grelna jakna s kapuco narejena iz materialov, ki so nepropustni za veter in vodo.
Super uporabna je za kajtanje,  windsurfanje ter za druge vodne športe. Prišla vam bo zelo prav v mrzlih dneh, kot dodatna izolacija, da se ne podhladite na pavzi ali po aktivnosti. Velika kapuca  vas bo zaščitila pred mrazom in vetrom, mehka notranja podloga odvaja vlago in ohranja toploto. Dvosmerna zadrga omogoča odpiranje z obeh strani.

Cena: 139,95€
Nakup: Red Original funkcijska jakna

Red Original - Premium sup dodatki za zimo

3. WOO 3.0

WOO je mala napravica, ki jo kajtarji namestimo na kite desko in merimo višino, čas skoka ter sile pristanka.

Najnovejšemu WOO 3.0 lahko pripišemo tag Big Air & Freestyle, saj poleg osnovnih funkcij beleži tudi rotacije in s tem “freestyle transition trike”. Po vsakem kite sessionu podatke lahko enostavno sinhroniziramo z telefonom in jih primerjamo z dosežki ljudi na drugem koncu sveta. Ali pa izzovemo prijatelja! Ko se ti naslednjič kdo pohvali s skokom 7m, mu boš lahko verjel/a. 😉

Zaradi WOO Tricktionary točkovanja je ta interaktivna igra zanimiva tudi za wake-boardarje, snowboardarje in freestayle smučarje!

Akcijska cena: 224,99€
Nakup: WOO

woo

4. MERILNIK VETRA VAAVUD

Piha za 12ko ali 10ko? Pravo moč vetra je težko razbrati, mali merilnik vetra Vaavud, ki ga priključi na telefon, pa ima lahko vedno pri sebi! Vsak kajtar bo navdušen, ko mu/ji zaradi slabe ocene ne bo potrebno napihovati dveh kajtov. 😉

Znižana cena: 31,47€ (Mjalnir) in 41,97€ (Sleipnir)
Nakup: merilnik vetra Vaavud

Vaavud Sleipnir

5. SHORTSOV NI NIKOLI PREVEČ

Boardshorti oz kopalne hlače so obvezna oprema vsakega kajtarja. Waxx shortsi so še posebej TOP, saj so narejeni iz raztegljivega materiala, se hitro sušijo in so izredno udobni (sploh ne veš, da jih imaš na sebi).

Cena: 49,95€  – 59,95€
Nakup: Boardshortsi

6. ZABAVNE WAXX SPODNJICE

Vsakdo, ne le ljubitelj/ica kajtanja, bo zadovoljen, ko bo za darilo dobil tako odštekane spodnjice, kot so Waxx spodnjice. 🙂  Barve in zanimivi potiski bodo poskrbeli, da bodo pozimi ritke postale nagajive ritke. 🙂

Cena: 19,95€
Nakup: Waxx spodnjice

waxx
waxx shorty amazone
waxx 2

7. HITREJŠI NAPREDEK

Kajtanje je atraktiven vodni šport, saj nam nudi nenehen napredek. Kite klinika kajtarju nudi hitrejši napredek v družbi izkušenega kite inštruktorja, ki mu nudi natančna navodila in izpostavlja nove izzive. Bodi pripravljen/a, da si iz naslednjega potovanja vrne navdušen nad svojih novim znanjem.

Cena: 40€
Nakup: Kite klinika

8. KNJIGA TRICKTIONARY

Po zelo uspešni knjigi windsurf tehnike Tricktionary je sedaj na voljo tudi “biblija” za kajterje. Tricktionary je najobsežnejša knjiga kajtanju, vključuje učenje vseh elementov kajtanja od prvih korakov, do najzahtevnejših elementov. Knjiga je obvezno branje za vse, ki se s kajtanjem šele spogledujete in za vse, ki želite svoje znanje še nadgraditi.

Cena: 65,99€
Nakup: Tricktionary knjiga za kajterje

9. DARILNI BON

Nisi prepričan/a katero darilo bi kajtarju najbolj ustrezalo? Z darilnim bonom v poljubni vrednosti ne zgrešiš. 😉

Cena: Poljubna izbira
Nakup: Darilni bon

darilni bon bon

No tako, postregli smo ti z nekaj darili za kajtarje in z lahkoto lahko trdimo, da s tem izborom ne moreš zgrešiti. 😉

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Sprejmi izziv: Zero waste za en dan!

Si pripravljen/a na izziv, s katerim boš dodal/a tudi ti svoj košček k spremembam? Postani [...]

5 pomembnih detajlov, zaradi katerih je neopren O’Neill Epic 5/4 izbira pravega kajtarja

O’Neill se ne šali! Kdo bo vedel bolje, kako narediti vrhunsko neoprensko obleko, če ne [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Kajtanje