Bananaway priporoča: Najboljše knjige o supanju za dolge zimske dni

Dolgi zimski večeri so kot nalašč, da v roke vzameš kakšno dobro knjigo in vsak zaprisežen supar mora na knjižni polici imeti vsaj kakšno knjigo o supanju. Predstavljamo ti seznam 5 knjig po naši izbiri.

V temu blogu bomo s tabo delili naš seznam priljubljenih knjig, saj menimo, da moraš doma imeti vsaj kakšno knjigo o tej zabavni vodni aktivnosti in spodnji seznam je odličen začetek.

Ne glede na to ali si pri supanju začetnik/začetnica ali imaš supanje že v malem prstu, se na seznamu najde za vsakega nekaj. Poleg tega so te knjige tudi odlične ideje za novoletna darila za navdušene suparje.

5 TOP KNJIG O SUPANJU

1. HOW TO INCREASE YOUR SUP PERFORMANCE 

Skrivnosti za izkušene in manj izkušene suparje. V knjigi te bo sup inštruktorica Suzie Cooney naučila nekatere skrivnosti, kako izboljšati svoje veslaške sposobnosti. Od izboljšanja ravnotežja do povečanja kondicije in moči, knjiga pokrije vse.

Knjige o supanju

2. STAND UP PADDLING: FLATWATER TO SURF AND RIVERS

Izkušeni strokovnjak in sup inštruktor Rob Casey pokrije tako osnovne tehnike supanja, kot tudi nabiranje kondicije za bolj učinkovito veslanje. Posebna poglavja v knjigi so namenjena mirnim vodam, supanju na valovih in supanju na rekah.

Knjige o supanju

3. HOW TO SUP WITH YOUR PUP 

Naučiti se supanja, je že samo po sebi poseben izziv, a če želiš supati s svojim psom, moraš stopiti še stopničko višje. Nekateri psi so naravni talenti kar se tiče supanja, drugi potrebujejo več treninga. Poskrbeti moramo, da pes ni pod nobenim stresom in je supanje užitek za oba – knjiga vsebuje veliko nasvetov in osnovnih tehnik treninga s katerimi boš s svojim psom lahko užival/a na supu.

4. SURF LONGER, SUP STRONGER 

V knjigi »Surf Longer SUP Stronger: A New Approach to Advance Your Performance, Avoid Injuries, and Surf and Standup Paddleboard for a Lifetime« spoznaš kako lahko izboljšaš svojo sup tehniko in zmogljivost. Avtor knjige Dr. Adams ima eno veliko prednost, in sicer kombiniranje znanja medicine z več kot 30-letnimi izkušnjami s surfanjem. Kdo torej lahko bolje svetuje o preprečevanju poškodb, kot on?

5. WALK ON WATER: A GUIDE TO FLAT WATER STAND UP PADDLING

Knjiga, ki združuje vse koristne informacije za supanje, ki večinoma veslajo na mirnih vodah. Zajema tako sup opremo, tehnike supanja in predstavi najboljše vaje, ki jih moraš izvajati, da bo tvoje supanje še bolj gladko. Knjiga pa se dotakne tudi zelo pomembne tematike, kako varno supamo.

IMAŠ TUDI TI NA ZALOGI KAKŠNO DOBRO SUP KNJIGO?

No, predstavili smo ti naše ideje za branje v dolgih zimskih nočeh. Če imaš tudi ti na zalogi kakšno dobro knjigo o supanju, nam jo zaupaj v komentarju. 😊

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

6 zabavnih iger na supu, s katerimi se na dopustu zamoti cela družina

S supanjem se aktivno ukvarjam že lepih 5 let in sup ture na različnih lokacijah po Sloveniji izvajam skoraj vsakodnevno. Ker sup izlete obiskujejo [...]

Preveri, kateri znani iz sveta športa, zabave in posla tudi radi supajo!

Supanje iz leta v leto postaja bolj priljubljena vodna aktivnost in ker pri supanju dela celo telo in [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Zabava