Izbor poznanih slovenskih in tujih travel blogerk, ki potujejo s supom

Izbor poznanih slovenskih in tujih travel blogerk, ki potujejo s supom-2

Potovanje in supanje je neustavljiva kombinacija, saj ti sup na različnih lokacijah po svetu omogoča, da raziščeš najrazličnejše skrite kotičke. Tega se zavedajo tudi blogerke in Instagram influencerke, ki potujejo po svetu in svoja potovanja velikokrat popestrijo tudi s supom.

 Supanje pa navdušuje tudi slavne iz sveta zabave, športa in posla.

 

7 SLOVENSKIH IN TUJIH BLOGERK/INSTAGRAMARK, KI S SEBOJ NA POTOVANJE VZAMEJO TUDI SUP:

1. My life is a travel movie

Alyssa Ramos je potovalna blogerka in Instagram influencerka, ki vsakega začara s svojimi čudovitimi fotografijami. Kot sama pravi je pred leti pospravila vse svoje imetje v skladišče in od takrat naprej, živi kot v potovalnem filmu. Velikokrat, na različnih lokacijah po svetu, poseže tudi po supu, supala je celo na Antarktiki.

2. HIPPIE IN HEELS

»Vedno sem govorila, da si želim službo, kjer bi lahko pol leta delala in pol leta potovala«, v uvodnih stavkih pojasni Rachel Jones. Odločila se je, da pusti službo kot medicinska sestra in odpotuje po svetu. Kot vidiš tudi iz njenih slik, ne zdrži dolgo stran od morja in plaž, pa tudi supa zelo rada.

3. TAJA PLANINC

Taja sicer ni blogerka, ampak ima čudovit Instagram profil, kjer objavlja fotografije svojega precej aktivnega življenja, med drugim tudi fotografije s supanja. O tem, kako super so njene slike se lahko prepričaš sam/a.

 

4. PUNCE PO SVOJE

»Punce po svoje« so štiri avanturistične punce, ki rade potujejo, uživajo življenje in spoznavajo nove stvari. S pregledovanjem njihovih slik si kar želim, da bi lahko spakirala kovčke in odpotovala. Dekletom pa ni tuje niti supanje, saj velikokrat raziskujejo nove kotičke tudi s pomočjo supa.

5. GIRLS ON SUP

Dve dekleti iz Münchena, novinarki in blogerki po poklicu, a po duši strastni suparki. Skupaj raziskujeta vode v Nemčiji in po svetu in vsa svoja doživetja delita na Instagramu in Facebook profilu.

 

6. NURIA GOMA

Nuria je neverjetna ženska. Ko je dopolnila 30 let se je začela zavedati, kako kratko je življenje. Pustila je službo v banki in sledila svojim sanjam, postala je profesionalna kajterka. Obožuje vodo in poleg kajtanja in surfanja, velikokrat poseže tudi po supu.

7. KIMMIE

Kimmie je pozitivna punca, ki uživa življenje in obožuje potovanja, odločila pa se je da na svoja popotovanja s seboj vzame tudi nas preko svojih blogov. Navdušile so jo tudi lepote Slovenije, Ljubljano pa je s pomočjo naše inštruktorice Špele spoznala prav na poseben način, in sicer s sup ogledom.

Tudi sam/a loviš zanimive sup trenutke?

Ob pregledovanju teh čudovitih slik je kar težko ne razmišljati o tem, kam bi se človek odpravil ob prvi priložnosti. Imaš že splanirano letošnje potovanje? Deli z nami svoje utrnike in nas označi z @bananaway. 🙂

 

Bloga, ki te utegneta zanimati

Preveri, kateri znani iz sveta športa, zabave in posla tudi radi supajo!

Supanje iz leta v leto postaja bolj priljubljena vodna aktivnost in ker pri supanju dela celo telo in [...]

7 preprostih razlogov, zakaj nas punce supanje zasvoji prej kot fante!

Supanje je super ima veliko pozitivnih učinkov na telo, zdravje in naše vsesplošno počutje. A [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Ljudje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja