Kajtarski filmi za dolge zimske večere

Dolgi zimski večeri so kot nalašč za ogled filmov in kot zapriseženi vodni navdušenci seveda ne moremo iz svoje kože. Tako smo zate zbrali 4 odlične kajtarske filme, s katerimi boš lažje počakal/a na naslednji kajt trip.

1. CHAPTER ONE

Neverjeten kajtarski 4K film, ki te bo v dolgih in mrzlih večerih ponesel na različne konce sveta – Fiji, Havaji, Cape Town in seveda vsem pri Bananaway ljuba Brazilija. Film združuje znane kajt legende z mladimi upi, ki skupaj kljubujejo valovom in vetru. Tukaj se resnično začne kajt dediščina!

2. GIFT

GIFT ali darilo je še eden navdihujoči kajtarski film, ki ga je ustvarila ekipa francoskega F-One. Govori o darilu, ki ga predstavlja kajtanje – darilo, ki nam ga narava daje v obliki morja, vetra in valov. Ob ogledu se ti bo prav gotovo naježila koža.

3. GONE WITH THE WIND

Si predstavljaš, da bi lahko pustil/a vse kar imaš (v Sloveniji 😉) in nekaj mesecev potoval/a po svetu ter kajtal/a. Očitno je to možno! Film zajema skupino kajtarjev, ki se za 8 mesecev odpravi raziskovati svet. Film ima vse: čar potovanja, ljudi na poti, kulturo in seveda neverjetne kajt spote!

 

4. BEYOND THE BONEYARD

»Maui je najboljši od najboljših za kajtanje!« – tako vsaj pravijo ustvarjalci filma.  Maui je svetovno znana destinacija, kjer surferji lovijo velike valove… in navdušil je tudi kajtarje. Vrhunski posnetki, ki te bodo zagotovo držali pokonci. Potrebuješ le še pokovko in si pripravljen/a.

IMAŠ TUDI TI SEZNAM TOP KAJTERSKIH FILMOV?

Obstaja namreč še ogromno filmčkov in posnetkov, ki navdušujejo. Zagotovo imaš tudi ti kakšne super posnetke iz zadnjega kajt tripa. Mi smo ti zaupali našo izbiro za letošnje zimske večere, tvojo pa nam kar pogumno napiši v komentar, da bomo skupaj lažje dočakali lepše vreme. 😊

 
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Kajt potovanje: Ni vetra, kaj pa zdaj?

Seveda noben kajtar ni ravno vesel, ko komaj čaka kajtanje, pričaka pa ga brezvetrje. A [...]

Kajtanje v Braziliji: kaj o kajt spotih pravijo naši kajtarji?

V oktobru smo v obljubljeno kajtarsko deželo popeljali 28 kajtarjev, s katerimi smo prečesali večji [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Kajtanje