Kako najhitreje napihnem sup, ko je otrok najbolj tečen?

napihovanje supa z otrokom

Otroci obožujejo supanje, saj jim ta aktivnost predstavlja pravi žur, a včasih težko razumejo, da je potrebno za zabavo v vodi nekaj priprav in postanejo neučakani.

Da se supanje ne bo začelo s slabo voljo in da bodo otroci lažje počakali, ti predstavljamo nekaj nasvetov, kako najhitreje napihniti sup v družbi otrok.

4 NAČINI, KAKO NAJHITREJE IN BREZ SIVIH LAS NAPIHNITI SUP Z OTROKOM:

1. OTROK NAJ POMAGA PRI NAPIHOVANJU

Večina otrok se zelo razveseli, če jih vključimo v proces in jim dovolimo pomagati. Še bolje je, če otroku napihovanje predstavimo kot igro. Ker sup ni najhitreje napihnjen, delamo tudi na otrokovi vzdržljivosti!

2. OTROKA ZAMOTIMO KAKO DRUGAČE

Če otroka ne znamo prav motivirati, oziroma ne predstavimo napihovanja kot igre, mu bo napihovanje najverjetneje zanimivo le prvič. Zato razmisli, kako bi mu napihovanje vedno naredil/a zanimivo, pripravi različne igrice, itd.

Če samo napihovanje supa ni zanimivo, daj otroku kakšno drugo delo. Naj pripravi veslo ali pa preveri, če imata vse potrebno za supanje.

 
Katero desko izbrati za supanje z otrokom

3. MED NAPIHOVANJEM NAJ SE OTROK PRIPRAVI NA SUPANJE

Otroku lahko med napihovanjem naročimo, naj se pripravi na supanje in se takrat, ko napihujemo sup obleče v primerna oblačila ter obutev. Naj se gre namazat s kremo ali naj poje kakšen korenček. 😀

4. PRISKRBIMO SI KOMPRESOR, KI NAPIHOVANJE SUPA POHITRI

Če se želimo povsem izogniti napihovanju in neučakanosti otroka, si lahko omislimo tudi kompresor, ki sup napihne sam, medtem ko sami svoj čas raje posvetimo otroku, ki nas potrebuje. Moramo izpostaviti, da so kompresorji namenjeni napihovanju enega ali dveh supov, kar je v večini primerov dovolj.

Na splošno pa je supanje z otrokom super in če še nisi prepričan/a, da je to nekaj, kar bi lahko skupaj počel/a na morju, ti odgovor pomaga najti blog o supanju z otroki in blog o zabavnih igricah, ki jih lahko izvajata na supu.

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Kje moram na supu stati, ko na njem nisem sam/a?

Za nekatere je supanje meditacija, za druge športna vadba, za tretje pa druženje. Če si [...]

Supanje na morju: na kaj moram biti pozoren/a?

Pogoji supanja na morju so zahtevnejši in manj predvidljivi, zato se moramo dobro pripraviti. Pri [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema