Kako smo s supi potovali po Tajski?

Če si med tistimi suparji oziroma suparkami, ki si želijo supati celo leto, te popolnoma razumemo, kako se počutiš, ko v Sloveniji in okolici stisne mraz. Ravno zato smo se preteklo zimo podali na teambuilding, kjer smo s supi raziskovali Tajsko

Kako smo se imeli, smo tekom leta večkrat povedali na različnih potopisih širom Slovenije in tem že marsikaj tudi napisali. Če pa ne veš, smo v času potovanja posneli tudi listo blogov, ki si jo lahko ogledaš v nadaljevanju.

1. Pakiranje 

Tako kot pri vsakem potovanju, je tudi za sup potovanje eno ključnih aktivnosti pakiranje. Kako smo pakirali, kaj smo spakirali in ali je bila sup torba dovolj velika za vse stvari, si oglej v videu.

2. Pristanek v Bangkoku

Prvi stik s Tajsko je bilo glavno mesto Bangkok, v katerega smo prispeli v zgodnjih jutranjih urah in ga v enem dnevu poskušali čim bolje spoznati. Kje smo bili, kaj smo jedli in kako smo se zabavali – hitro klikni na play.

3. Spoznavanje narave in džungle

Po kratkem obisku Bangkoka smo se podali v enega od neraziskanih biserov Tajske – nacionalni park Khao Sok. O tem, zakaj se je vredno ustaviti tam, smo pisali v enem od preteklih blogov, v videu pa lahko pogledaš, kako smo mi izkoristili naš nekajdnevni postanek na tem delu Tajske. 

4. Plaža, mi smo ready! 🙂 

Plaže obožujemo in komaj smo čakali, da pridemo v Krabi oziroma natančneje v Ao Nang Beach. No, tam pa je raj za suparje. Kakšen pa poglej v videu. 

5. S trajektom na otok Phi Phi

Do tega trenutka smo preizkusili že skoraj vsa prevozna sredstva od letala do tuk-tuka in z veseljem smo se na otok Phi Phi zapeljali s trajektom. Tam smo ostali nekaj dni in ja… bilo je sanjsko in nepozabno. 

6. Čas za slovo

Ko se imaš lepo, čas hitro mine in točno to se je zgodilo tudi nam. Polni prelepih spominov smo se podali na dolgo pot proti snežni Sloveniji. 

ZAKAJ Z NAMI NA SUP POTOVANJE NA TAJSKO?

Če greš prvič na Tajsko ali pa če je to že tvoje tretje potovanje tja – s supom je to čisto posebna izkušnja. 

preveri razloge

SUP POTOVANJE NA TAJSKO 

Sup potovanje na Tajsko je najnovejši koncept aktivnega in osvežujočega potovanja ter eno od tistih doživetij, ki ti bo vzelo sapo. Večkrat.

program, termini in prijava
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke