Kako v poln družinski avto spakirati še sup?

Kako spakirati sup za na morje

Verjetno že cela družina nestrpno odšteva do “taglavnih” počitnic na morju, tebe pa pred tem čaka še en velik izziv – kako najučinkoviteje in najhitreje spakirati avto in družino? Vsi vemo, da je brez kakšnega večjega truda pred prtljažnikom hitro veliko “krame”! Vse je treba skockati v prtljažnik, ko zmanjkuje prostora začnemo zalagati zadnje zice… Žena in otroci pa bi s seboj vzeli še sup!?

Čeprav sup ni ravno majhen za transport, ni ovire, da ga ne bi vzeli s seboj! Obstaja en trik, s katerim sup spakiraš tudi v čisto poln avto!

ZAKAJ VZETI SUP S SEBOJ NA DRUŽINSKE POČITNICE?

Sup je otrokom cel žur. Vsi, ki so ga že kdaj vzeli na dopust, so navdušeni nad ugotovitvijo, kako zelo se otroci z njim zamotijo ter na drugi strani, da tudi tebi osebno ustreza, ker počitnice naredi malce bolj aktivne in jih poživi.

Otroke vedno hitro lahko zamotiš z različnimi igrami na supu, a paziti je potrebno, da otroci sup  tudi obvladajo.

KAKO V NABITO POLN PRTLJAŽNIK SPRAVITI ŠE SUP?

Sup je napihljiv in ga lahko pospravimo v torbo, je pa res, da ta torba ni ravno majhna, zato ni nenevadno, da se sprašuješ: »Kako za vraga naj v poln avto dodam še sup!?«

Odgovor je: »zelo enostavno!« Sup vzemi iz torbe, prepogni ga na tri dele, položi na dno prtljažnika z obrnjenimi smerniki navzgor in nanj prerazporedi preostalo prtljago.

Ko je sup prazen, je namreč povsem ploščat, zato ne bo zavzel vse skupaj nič prostora. Torbo vseeno vzemi s seboj, morda ti pride prav na destinaciji in seveda ne pozabi vesla, varnostne vrvice in pumpe (ter smernika in RSS letvic v kolikor imaš hitrejši model).

Pospraviti sup v avto

ZA ČAS POČITNIC SI LAHKO SUP TUDI IZPOSODIŠ!

Super ideja za primer, ko z družino še nimate dovolj izkušenj in ne veste, ali se bo zabava na vodi prijela. Celotno opremo si lahko enostavno izposodiš pri nas, s spletno rezervacijo pa ne odlašaj predolgo, predvsem, če družina potuje v juliju in avgustu.

Tako boš z družino čas preživljal/a zabavno in aktivno, med tem pa se boste skupaj lahko tudi odločili ali je supanje nekaj, kar bi radi počeli več kot enkrat na leto na počitnicah.

TUDI PRI IZPOSOJENEM SUPU JE POMEMBNO, KAKŠEN JE!

Pomembne so različne lastnosti, katere pa si lahko prebereš v blogu: Na kaj moraš paziti, da ti izposojeni sup ne bo delal sivih las.

Pri Bananaway si lahko izposodiš kakovostne komplete SUP opreme Red Paddle Co, poleg tega pa ti bomo tudi svetovali, katera deska je najbolj primerna družinska deska. 😉

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Kako najhitreje napihnem sup, ko je otrok najbolj tečen?

Otroci obožujejo supanje, saj jim ta aktivnost predstavlja pravi žur, a včasih težko razumejo, da [...]

7 idej kako lahko uporabimo varnostno vrvico pri supanju

Pogosto dobimo vprašanje, ali je varnostna vrvica ali “leash” obvezna oprema pri supanju. Brez dvoma lahko [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema