Najboljši napihljiv sup po izboru revije Sup connect je Red Paddle Co

Napihljiv sup Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je v izboru medija SUP Connect ponovno osvojil nagrado in tako postal najboljši najboljši napihljiv sup – »Gear of the year 2018«.

SUP Connect je eden od najbolj prepoznanih medijev v suparski industriji in je že devetič zapovrstjo izbiral najboljše v svetu supanja ter jim podelil veliko nagrado “Gear of the year”.

Najboljši napihljiv suP - Red paddle Co Ride 10'6

Najboljši napihljivi sup

Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je že nekaj let najpopularnejši, najbolj prodajan napihljiv sup na svetu! Nagrado Gear of the year je v preteklosti že prejel (leta 2016) in letos še enkrat dokazal, da je ta trenutek res najboljši.

KAJ JE MSL TEHNOLOGIJA?

MSL tehnologijo jo je razvil Red Paddle Co sam in na dropstitch sredico laminira dvoplastni sendvič PVC materiala (1. plast PVC – najlon tkanina – 2. plast PVC materiala) in ki postavlja kvaliteto sup desk nekaj nivojev višje in je glavni razlog, da si je Red Paddle Co zaslužil nagrado za najboljši napihljiv sup 2018. Prednosti so:

1. nivo: večja trdnost: MSL nadgradi dvoplastno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji tkano sredico s prvo in drugo plastjo PVC materiala in tako ustvari torzijsko napetost. Zato je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta za 8%.

2. nivo: boljša vzdržljivost: MSL naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL odpravi možnost razslojevanja med plastmi, ki se najpogosteje očita dvoplastnim sup deskam.

3. nivo: lažja teža sup deske: MSL tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo sup desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Več o tem, kako zgradba supa vpliva na njegovo kvaliteto smo pisali že v preteklosti.

Red Paddle Ride - nova vijolična barva

Je napihljiv sup Red Paddle Co Ride 10’6” pravi zate?

Razlike med napihljivimi supi so zelo velike. Če ne veš, kako izbrati pravi sup zase, ti priporočamo, da si prebereš naš brezplačni vodič Kako izbrati sup desko.

Lahko pa se oglasiš na katerem od naših brezplačnih testnih dnevov in najboljši napihljiv sup tudi preizkusiš.

NAGRADA ZA NAJBOLJŠO SUP TEHNOLOGIJO

Red Paddle Co je postavil nov mejnik, saj je prejel nov nagrado za najboljšo tehnologijo supov (Sup Connect Gear of the year “Best technology 2019).

Sup Compact 9’6 je narejen z MSL Pact tehnologijo, s katero je sup mogoče zložiti na polovično velikost konvencionalnega supa s tem, da ne sprejema nikakršnega kompromisa v trdnosti ali vzdržljivosti deske.

Najboljša sup tehnologija Red Paddle Co (best sup technology)

NAGRADA ZA NAJBOLJŠO BLAGOVNO ZNAMKO SUPOV

Red Paddle Co se že več kot 10 let ukvarja izključno z razvojem napihljivih supov. Pri tem je izjemno uspešen, kar dokazujejo mnogi patenti (RSS, FFC, Titan pupa), kvaliteta supov ter tudi zadnje pridobljena nagrada za najboljšo blagovno znamko napighljivih supov (Best SUP Brand 2019).

Najboljši napihljiv sup po izboru suparjev
POBRSKAJ MED SUPI RED PADDLE CO

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Add to cart
 • Description
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Availability
 • Additional information
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping