Najboljši napihljiv sup po izboru revije Sup connect je Red Paddle Co

Najboljši napihljiv sup

Napihljiv sup Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je v izboru medija SUP Connect ponovno osvojil nagrado in tako postal najboljši najboljši napihljiv sup – »Gear of the year 2018«.

SUP Connect je eden od najbolj prepoznanih medijev v suparski industriji in je že devetič zapovrstjo izbiral najboljše v svetu supanja ter jim podelil veliko nagrado “Gear of the year”.

SUPI RED PADDLE CO

Izdelki Red Paddle Co so vrhunske napihljive sup deske, ki se ponašajo z inovativno tehnologijo in vrhunsko kakovostjo.

V naši ponudbi lahko najdete različne modele Red Paddle Co sup desk, kot so Ride, Sport, Voyager, Elite in druge.

Te sup deske so primerne za različne ravni izkušenj in namene uporabe, kot so rekreacija, potovanja ali tekmovanja. Red Paddle Co sup deske so zasnovane tako, da se lahko hitro in enostavno napihnejo in zložijo, kar olajša prevoz in shranjevanje.

Na naši spletni strani, si ogledate in prelistate široko ponudbo izdelkov Red Paddle Co, ki vključujejo sup deske za različne namene in ravni izkušenj.

Najboljši napihljiv sup - Red paddle Co Ride 10'6

Najboljši napihljivi sup

Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je že nekaj let najpopularnejši, najbolj prodajan, najboljši napihljiv sup na svetu! Nagrado Gear of the year je v preteklosti že prejel (leta 2016) in letos še enkrat dokazal, da je ta trenutek res najboljši napihljiv sup.

KAJ JE MSL TEHNOLOGIJA?

MSL tehnologija (Monymer Stringer Laminate) je inovativna tehnologija izdelave sup desk, ki jo je razvil Red Paddle Co in je glavni razlog, da si je Red Paddle Co zaslužil nagrado za najboljši napihljiv sup 2018.

Izdelana je tako, da na dropstitch sredico laminira dvoplastni sendvič PVC materiala (1. plast PVC – najlon tkanina – 2. plast PVC materiala), s čimer postavlja kvaliteto sup desk nekaj nivojev višje. Rezultat je lahka, a izjemno trdna sup deska, ki je primerna za različne vodne pogoje in uporabnike.

Prednosti MLS tehnologije so:

1. večja trdnost: MSL nadgradi dvoplastno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji tkano sredico s prvo in drugo plastjo PVC materiala in tako ustvari torzijsko napetost. Zato je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta za 8%.

2. boljša vzdržljivost: MSL naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL odpravi možnost razslojevanja med plastmi, ki se najpogosteje očita dvoplastnim sup deskam.

3.  lažja teža sup deske: MSL tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo sup desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Več o tem, kako zgradba supa vpliva na njegovo kvaliteto smo pisali že v preteklosti.

Kako izbrati pravi SUP RED PADDLE CO RIDE

Izbira prave sup deske je ključna za uživanje v vodnih športih, zato je pomembno, da izberete napihljivo sup desko, ki ustreza vašim potrebam.

Sup Red Paddle Co Ride je vrhunska napihljiva sup deska, ki je primerna za začetnike in izkušene suparje. Pri izbiri sup deske je pomembno upoštevati vašo težo, raven izkušenj, namen uporabe in vremenske razmere.

Sup Red Paddle Co Ride je na voljo v različnih velikostih, ki se prilagajajo različnim potrebam, zato je enostavno najti pravo velikost zase.

Če ne veš, kako izbrati pravi sup zase, ti priporočamo, da si prebereš naš brezplačni vodič Kako izbrati sup desko.

Lahko pa se oglasiš na katerem od naših brezplačnih testnih dnevov in najboljši napihljiv sup tudi preizkusiš.

SUP RED PADDLE CO RIDE nagrade

Sup Red Paddle Co Ride je prejel številne nagrade v svetu supanja. Poleg tega, da je prejel nagrado za najboljši napihljivi sup leta 2018, je prejel tudi nagrado za najboljšo sup tehnologijo in najboljšo blagovno znamko supov.

NAGRADA ZA NAJBOLJŠO SUP TEHNOLOGIJO

Red Paddle Co je postavil nov mejnik, saj je prejel nov nagrado za najboljšo tehnologijo supov (Sup Connect Gear of the year “Best technology 2019).

Sup Compact 9’6 je narejen z MSL Pact tehnologijo, s katero je sup mogoče zložiti na polovično velikost konvencionalnega supa s tem, da ne sprejema nikakršnega kompromisa v trdnosti ali vzdržljivosti deske.

Najboljša sup tehnologija Red Paddle Co (best sup technology)

NAGRADA ZA NAJBOLJŠO BLAGOVNO ZNAMKO SUPOV

Red Paddle Co se že več kot 10 let ukvarja izključno z razvojem napihljivih supov. Pri tem je izjemno uspešen, kar dokazujejo mnogi patenti (RSS, FFC, Titan pupa), kvaliteta supov ter tudi zadnje pridobljena nagrada za najboljšo blagovno znamko napighljivih supov (Best SUP Brand 2019).

Najboljši napihljiv sup po izboru suparjev
POBRSKAJ MED SUPI RED PADDLE CO

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Kako izbrati pravo obliko napihljivega supa glede na namen in potrebe?

Napihljive sup deske glede na obliko in namen lahko razdelimo v 5 različnih skupin – [...]

Najbolj primerna SUP deska za začetnike

»Kakšno sup desko za začetnike potrebujem, na kaj moram biti pozoren/a pri nakupu in kaj [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema