Nakup supa se začne z izbiro pravega prodajalca

Sup deska nakup

Je nakup supa tvoja velika želja? Le-ta je lahko veliko večja finančna investicija kot par športnih copatov, zato je pomembno, da se nakupa lotiš premišljeno. Spodaj je nekaj nasvetov, ki ti bodo pomagali pri iskanju pravega supa.

Nakup športne opreme, kot je sup, je pomembna odločitev, zato moraš vedeti na koga se obrniti in kaj iskati.

Pred samim nakupom supa si moraš odgovoriti na tri pomembna vprašanja:

 

NAKUP RABLJENEGA ALI NOVEGA SUPA?

Verjetno si tudi ti že kdaj pregledoval/a trg rabljene opreme in poskušal/a prihraniti kakšen evro, največkrat zaradi bojazni, da ti športna disciplina, ki se je na novo lotevaš, sploh ne bo všeč. Seveda ni nič narobe, če preden opraviš nakup raziščeš, če se med oglasi skriva kakšen lepo ohranjen sup. Toda previdno pri kupovanju rabljenega supa, predvsem, če si začetnik/začetnica in ne poznaš dobro razlik med različnimi deskami. Supanje je mlad šport, ki se hitro razvija in z njim tudi tehnologija izdelave supov. Tako lahko med rabljenimi supi velikokrat najdeš zastarele modele, ki se ne morajo kosati s ponudbo, ki jo sedaj najdeš na trgu.

Seveda pa se najdejo tudi izjeme! V Bananaway trgovini smo oktobra organizirali prodajo rabljenih kakovostnih supov, pri nakupu pa smo vsem kupcem tudi z veseljem svetovali. Za več informacij o nakupu nas kontaktiraj.

 
Sup deska nakup

NAKUP SUPA PREKO SPLETA

Veliko športnih trgovin, ki imajo v ponudbi supe, ponuja možnost nakupa preko spleta. Seveda z nakupom preko spleta ni nič narobe, če veš kaj potrebuješ in kakšnen sup kupiti kot začetnik. Važno je le, da izbereš ponudnika kakovostne opreme. Najbolje je, da se obrneš na trgovine, ki so specializirane za vodne športe in ne naročaš supa preko spletnih strani na katerih najdeš od športne opreme pa do izdelkov za dom in podobno. Veliko spletnih trgovin iz tujine ponuja poceni supe, ki pa v mnogih primerih nimajo garancije in možnosti servisiranja.

Če si vseeno odločen/a, da bi rad/a naročila sup kar preko spleta in se izognila vožnji v trgovino, si lahko ogledaš Bananaway spletno trgovino v kateri najdeš pestro izbiro supov za različne potrebe in želje.

Sup deska nakup

NAKUP SUPA V SPECIALIZIRANI TRGOVINI

Opremo za supanje danes prodajajo že v vseh športnih trgovinah in veleblagovnicah. Prodajalci v takih trgovinah prodajajo opremo za najrazličnejše športne discipline in v mnogo primerih nimajo poglobljenega znanja o prav vsakem športu, zato ti bodo težko strokovno svetovali, kateri sup je pravi zate.

Nakup supa raje opravi v specializirani trgovini, kjer prodajajo samo supe ali v specializirani trgovini za vodne športe. Tovrstne trgovine imajo bolj pestro in predvsem kvalitetnejšo ponudbo. Izkušeni prodajalci ti bodo znali prisluhniti in ti z veseljem pomagali in svetovali.

NAKUP SUP OPREME V TRGOVINI BANANAWAY

Ena izmed specializiranih trgovin za vodne športe je tudi Bananaway shop, kjer najdeš vse od A do Ž za supanje.

Pri nas ne najdeš le kakovostne opreme, ampak celotno ekipo licenciranih inštruktorjev z večletnimi izkušnjami na področju supanja, ki zelo dobro vedo, kaj je kvalitetna sup oprema, saj na supih preživijo večino leta. Z največjim veseljem ti bodo odgovorili na vsa vprašanja glede supanja in opreme.

Obišči nas in pomagali ti bomo pri izbiri in nakupu zate najprimernejšega supa, s katerim boš lahko ustvaril/a čim več prijetnih spominov.

 
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema