Namesto na kavi, skupni čas s prijateljico izkoristita aktivno!

aktivni prosti čas

Si bolj aktivna punca, katere vodilo je že od nekdaj “seize the day”, na drugi strani pa imaš super kolegico, ki s tabo najraje kofetka? Ti seveda z njo zelo rada preživljaš čas, še rajši pa bi videla, da skupaj počneta nekaj aktivnega?

Svetujemo, da jo naslednjič namesto na kavo raje povabiš supat! Supanje je enostavna aktivnost, ki bo zagotovo všeč tebi in tudi tvoji kolegici. Skupaj bosta počeli novega in zabavnega, win-win situacija za obe.

ŠE NIMAŠ NOBENIH IZKUŠENJ S SUPANJEM?

Supanje je z razlogom prejelo naziv najhitreje rastoče vodne aktivnosti. Preprosto te zasvoji! Če si se s supanjem že srečala, potem ti bodo spodnje alineje verjetno osvežile spomin, sicer pa ti bodo zagotovo pomagale, da prepričaš kolegico v nov izziv.

Supanje vama bo všeč ker:

  • je zelo raznovrstno: lahko gre le za prijetno druženje, manj ali bolj intenzivno vadbo ali pa za adrenalinsko avanturo. Morda bosta na deski delali celo jogo.
  • se povežeš z naravo: med supanjem veliko časa preživiš na svežem zraku, ki ti pomaga, da znižaš nivo stresa.
  • je vsak izlet aktiven: tudi, če se boš odločila, da si s supom ogledaš znamenitosti mesta kot so na primer Benetke ali pa Ljubljana, bo to veliko bolj aktiven izlet kot, če bi se po mestu odpravila peš.
  • dela celo telo: uporabljaš celo telo od prstov na nogi, do mišic v vratu in vse vmes.
  • je resnično zelena aktivnost: potrebuješ le opremo in svojo energijo. Nobenega bencina, ne povzročaš hrupa in ne posegaš v okolje.
  • lahko naredi aktivno vsako potovanje:  Če v letošnjem letu načrtuješ potovanje na Kanarske otoke, Bali ali v kakšne druge bolj ali manj eksotične kraje ti lahko sup deska odpre nov pogled na potovanje, saj lahko z njegovo pomočjo raziskuješ skrite kotičke. Kaj pa je boljšega kot srkanje koktajla, medtem ko sediš na supu sredi sinje modre vode? Če pa te zanima, kako je prejšnje leto ekipa Bananaway potovala na s supi na Tajsko.

V kolikor nimata še veliko oziroma sploh nič izkušenj s supanjem, se nam lahko od maja naprej pridružita na različnih sup izletih doma in čez mejo.

 
Aktivni prosti čas

SI V SUPANJU ŽE DOMAČA? BI TE MORDA ZANIMALA OPREMA? PRIDI NA TESTNE DNEVE!

Če si nad supanjem že navdušena, je morda sedaj spomladi pravi čas, da si omisliš svojo desko, saj jo boš najbolje izkoristila. Nakup supa je za suparja zelo pomembna odločitev, ni pa ravno najlažje izbrati pravo.

Zato Bananaway vsako leto pripravi tudi testne dneve sup desk, kjer je mogoče preizkusiti supe različnih oblik in kvalitet. Tako boš ugotovila, kaj dobro sup desko razlikuje od slabe in se tudi znala odločiti, koliko denarja je smiselno nameniti nakupu. Inštruktorji bomo tam, da nas povprašaš za nasvet!

Paddle boarding tour Ljubljana Slovenia

KDAJ BODO TESTIRANJA?

Da testiranj ne boš zamudil/a, budno spremljaj naš Facebook in spletno stran. In povabi še prijateljico, združita kavo in supanje v en lep razgiban dan!

PRIDI NA TESTIRANJE PRIPRAVLJENA!

Če bi se rada oborožila z znanjem, si prenesi brezplačni vodič, v katerem izveš kateri sup izbrati. Se vidimo!

 
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Prvič na supu: pa kaj če padeš vodo, saj je samo voda!

Te že dalj časa mika, da bi poskusil/a supati, a te je strah, da boš [...]

Sup za punce: kateri je najbolj primeren in kakšne lastnosti ima?

Za punce je supanje idealen šport. Enostaven, zabaven, ni naporen, čudovita možnost za preživljanje prostih [...]