5 novoletnih zaobljub vsakega suparja

naslovna fotografija za članek: novoletne zaobljube za suparje

Z vstopom v veseli december se leto začne hitro poslavljati. Veliko nas je takšnih, ki radi rastemo in si zato konec leta postavimo cilje za naslednje leto. Kakšne so pa novoletne zaobljube za suparje, kaj si želijo?

S teboj delimo nekaj idej, ki si jih lahko zastaviš na področju supanja. 🙂

1. PREIZKUSI NOVO SUP DISCIPLINO

Ena od stvari, ki jih obožujemo pri supanju je ta, da lahko s supom delamo marsikaj: supamo po mirnih vodah, supamo downwind, surfamo, se preizkusimo v jogi, tekmujemo, supamo po brzicah itd.

Če si do sedaj supal/a samo po mirnih vodah, je novo leto kot nalašč, da preizkusiš kakšno novo smer. Samo nebo je meja, pravijo. 🙂

Novoletna zaobljuba za suparje: preizkusite novo disciplino

2. PRIVOŠČI SI PRAVO SUP OPREMO

Nakup sup opreme je za marsikoga zelo velika odločitev. Toda, ko enkrat kupiš res dobro sup desko, jo imaš za mnogo, mnogo let. Če ne veš, kakšno desko izbrati, si preberi vodič: Kako izbrati sup desko?, ki ti bo razkril, kako se deske razlikujejo in ti pomagal najti pravo.

Letos se bo veliko pozornosti namenilo veslom. O pomembnosti lažjih vesel se je sicer začelo govoriti v prejšnjih letih, a vsak potrebuje svojo izkušnjo. Zamenjaj svoje aluminjasto veslo s karbonskim že pred sezono ali pridi na test na naše testne dneve.

 

3. ZAČNI SUPATI S SVOJIM ŠTIRINOŽNIM PRIJATELJEM

Supanje s psom je eden od največjih suparskih trendov v tem letu in marsikdo ga bo preizkusil tudi v naslednjem letu. Bodi med njimi tudi ti in se s svojemu štirinožnim prijateljem odpravi na nove avanture. Mogoče prvič res ne bo idealno, ampak po nekaj poizkusih bosta lahko postala prava profesionalca. 🙂

Če se lotiš podviga, objavi kakšno slikco in dodaj #suppup.

novoletne zaobljube za suparje: poskusi supanje s svojim kosmatinčkom

4. POJDI NA SUP POTOVANJE

Naj bo leto 2019 tisto, ko boš spakiral/a svoj sup v torbo in se odpravil/a s supom malce dlje. Za nekoga je “dlje” že prečudoviti kanjon Zrmanja na Hrvaškem, drugi pa svoje suparske cilje vidi v sup potovanju na Tajsko. Ali na Havaje. 🙂

Kamorkoli greš, uživaj in izkusi vse, kar ti narava v tistem kraju ponuja. In seveda, ne pozabi nam poslati fotke ter nas potagati na Instagramu. Tudi mi smo veseli, ko vidimo, kam vse potujete in kje se zabavate, naši prijatelji suparji. 🙂

Prvi spust po reki

5. PELJI SUPAT SVOJEGA NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA

Navdušenje za supanje je vsako leto večje. Mogoče tvoj najboljši prijatelj oziroma prijateljica še vedno z distanco gleda na supanje.

Naj bo novo let tisto, ko boš na sup spravil/a čim več prijateljev in boste skupaj supali po Ljubljanici, slovenski obali, kateremu od naših prelepih jezer ali pa celo nekje v tujini. Priključite se lahko tudi kakšnemu od sup izletov in se zabavajte z nami.

 
Novoletne zaobljube za suparje: na supanje povabi najboljšega prijatelja

SREČNO V NOVEM LETU

So ti všeč naše ideje za novoletne zaobljube za suparje? Česarkoli se lotiš v novem letu (na supu ali pa tudi ne), držimo pesti, da ti uspe. Poleg tega pa ti želimo, da bo nov pohod okoli sonca čim lepši, zdrav, navdiha in zanimivih izkušenj poln!

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

5x zakaj preživeti počitnice ob jezeru namesto na morju?

Če iščeš ideje za malo drugačne družinske počitnice, ti predlagamo, da se letos poleti odpraviš [...]

4 nasveti za bolj pravilno supanje

Ko supamo prvič, največ truda in pozornosti vložimo v to, da se na sup deski [...]

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke