Okolju prijazna flaška, v kateri voda ostane vedno hladna!

Med novostmi, ki jih najdeš v naši trgovini, se nahaja tudi nova Red Paddle flaška, ki je nekaj posebnega. Ne le, da je prijazna okolju in lepa na izgled, voda v njej bo ostala vedno hladna.

 

ZAKAJ FLAŠKA ZA VEČKRATNO UPORABO?

Plastenke za enkratno uporabo so ekološko zelo problematične, saj ustvarjajo kupe plastike, ki velikokrat pristane kar v naši naravi in vodah.

Hkrati je tudi voda iz naše pipe naravnost odlična! Tudi nekatere druge države po Evropi imajo pitno vodo izpod pipe.

Kje pa se je bolje vodi iz pod pipe izogibati? Države, kjer raje kupite steklenico ali plastenko vode v trgovini, so Albanija, Armenija, Azerbajdžan, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Ciper, Estonija, Gruzija, Kazahstan, Kosovo, Litva, Moldavija, Črna Gora, Romunija, Srbija in Slovaška.

Naša narava nas je obdarovala s tako prednostjo, zakaj je ne bi izkoristili? Naslednjič, ko se odpraviš kamorkoli, natoči vodo v flaško za večkratno uporabo. To je prva in najbolj preprosta stvar, ki jo zase in za okolje lahko naredi vsak supar.

 

ZAKAJ JE RED ORIGINAL FLAŠKA NEKAJ POSEBNEGA?

Red Paddle nas je pred kratkim presenetil s skrbno izbrano skupino suparjem namenjenih izdelkov Red Original, med katerimi je tudi posebna flaška za večkratno uporabo.

V primerjalnem testu je premagala trenutno najboljšo flaško na trgu, narejena je iz res kakovostnega materiala, zato bo voda ostala hladna (oz. topla). Oblikovana je tako, da je enostavna za vzdrževanje, ali je všeč tvojemu okusu, pa presodi sam/a. 😉

  1. SUPer dvojno izolirana steklenica: Dvostenska stena ustvarja vakum, ki preprečuje, da bi zunanje okolje vplivalo na vsebino steklenice. Na ta način steklenica ohranja 24 ur hladne pijače in 12 ur tople.
  2. Ohranja hladno/toplo pijačo, ko si na poti: Poseben pokrovček omogoča, da na vsako dogodivščino lahko vzameš ohlajeno limonado ali najboljšo govejo župco.
  3. Športni nastavek: Del paketka je tudi poseben športni nastavek z ustnikom, ki preprečuje razlitje tekočine.
  4. Preprosto pritrjevanje: Steklenico lahko pritrdiš na sup, na vodotesno torbo ali kakšno drugo torbo.
  5. 750ml prostornine: Dovolj velika steklenica, da zadrži 3 skodelice kave ali celo steklenico vina. 🙂

Kakovost so potrdili tudi pri časopisu Independent, kjer so jo izbrali za najboljšo izolirano steklenico v hudi konkurenci.

-25%
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Supanje na morju: na kaj moram biti pozoren/a?

Pogoji supanja na morju so zahtevnejši in manj predvidljivi, zato se moramo dobro pripraviti. Pri [...]

Kaj je leash in zakaj je obvezna oprema za supanje?

Varnostna vrvica ali leash bi moral poznati vsak supar, saj je del obvezne opreme za [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema