Bananaway išče influencerje, ki verjamejo v outdoor & SUP!

Verjameš v outdoor? Postani Bananaway influencer

Če uživaš v športanju in preživljanju prostega časa na prostem in svoje aktivne dogodivščine rad/a deliš na Instagramu, Snapu, Facebooku ali YouTube, se nam javi & morda te izberemo za Bananaway influencerja, ki mu bomo omogočili dogodivščino na supu!

VERJAMEŠ V “OUTDOOR”?

Če se ti pravo življenje odvija v naravi, trpiš ko tvoj srčni utrip ni povišan (naj bo to zaradi športanja, adrenalina ali čudovitega razgleda tam v gorah) in nenehno iščeš nove izzive, je tvoj DNK podoben Bananaway-evemu!

BANANAWAY JE NAČIN ŽIVLJENJA!

Bananaway is active way of life powered by banana, saj nam banana da tisto energijo, da raziskujemo svet na aktivni način! Strastno smo predani gibanju, aktivnim potovanjem, v naravi najdemo sprostitev.

Ski touring
Napolni se z energijo
Pogod v gore

In ker se radi družimo s podobno mislečimi ljudmi, bi radi spoznali tudi tebe! 😉

Postani Bananaway SUP influencer!

Poveži se z Bananaway ekipo in pripravili ti bomo sup dogodiščino!

Ni naključje, da je supanje zavladalo vodnim športom in navdušilo cel svet! Zagotovo najdeš izpeljanko aktivnosti, ki bo ustrezala prav tebi – splaniraj zanimiv spust po reki, popelji svojo joga prakso nivo višje in ji dodaj element osvežilnosti, se preizkusi v supanju po valovih, naredi svoje potovanje v Azijo manj komercialno ali enostavno uživaj v sproščenem supanju sredi Bohinjskega jezera, kjer se boš odmaknil/a množici turistov!

Odpravi se na sup dogodivščino

Opremili te bomo za nov izziv!

Javi se nam preko obrazca, mi pa te bomo opremili z idejami za nov podvig in ti dali potrebno opremo. Potem se prepusti toku dogodkov in deli svojo izkušnjo z nami svojih družbenih medijev.

Kdo lahko postane Bananaway influencer?

Če si se prepoznal/a v zgornjih opisih, si zagotovo pravi/a! 🙂

Ni pomembno, s katero aktivnostjo si sedaj polniš baterije – osvajaš visokogorje, tečeš, kajtaš, kolesariš, plavaš, plezaš, windsurfaš, smučaš, … ali supaš že sam/a…  Pomembno nam je, da si aktiven/a in pripravljen/a na nove izzive in podvige!

POVEZALI BI SE Z VELIKIMI IN MALIMI!

Go big or go home v tem primeru NE velja. Povezali bi se radi z velikimi in mikro influencerji, tako da številka sledilcev ne bo ovira pri prijavi! Z vsakim se bomo individualno pogovorili o ciljih obeh strani in pogledali, kaj si lahko ponubimo, da bo sodelovanje zanimivo za obe strani. 🙂

Izpolni obrazec in se prijavi!

[activecampaign form=116]
Prispevek je objavljen v kategorijah: Ljudje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja