Poletni izlet – 4 osvežujoče ideje za popestritev poletnih dni s supom

Osvežujoči izlet

Supanje je veliko več kot le aktivnost, s katero se razgibaš. Lahko ti pomaga tudi pri tem, da se sprostiš in v bližini vode tudi ohladiš. Spodaj ti predstavljamo par idej, kako se s supom v letošnjem letu lahko ohladiš in seveda noro zabavaš.

4 ideje za popestritev in ohladitev med vročimi dnevi

1. KOPANJE S SUPOM

Sup je odlična družba, ko se odpraviš kopat na bližnjo reko ali jezero. Ob vročih dnevih obale prekipevajo od ohladitve žejnih ljudi, ti pa lahko brez težav zapustiš prenatrpano obalo in odsupaš na sredino jezera, kjer se ohladiš, na supu malo posončiš, ali se samo sproščaš z nogami v prijetno hladni vodi.

2. S SUPOM NA FESTIVAL

Vse več poletnih festivalov se odvija zraven vode, nad čimer smo vsi navdušeni. Koncerti se pogosto začnejo pozno popoldne, čez dan pa bi bilo poleg relaksiranja včasih super tudi malo miganja. Sup je super izbira, saj se lahko ohladiš in še malo razmigaš, da gre vsa utrujenost od prejšnjega večera ali morebiten maček stran. Pazi samo, da ti supa kdo ne ukrade, zato ga nikar ne puščaj pred šotorom nenadzorovanega, raje ga po uporabi pospravi na varno v torbo in v avto.

3. S SUPOM NA PIKNIK

Sup je seveda super popestritev piknikov ob reki ali jezeru, a lahko postane tudi prizorišče samega piknika, kjer pripravljaš hrano, pečeš in ješ kar z nogami v mrzli vodi. Kako je pa to možno, se sprašuješ? Preveri, kako smo se z ekipo Bananaway odpravili na tak poseben sup piknik.

4. S SUPOM NA IZLET V HRIBE

Če imaš na voljo kaj več časa, potem se sam/a ali v družbi odpravi na supanje nekam, kjer je malo bolj hladno – v gore. Veliko višje ležečih jezer ponuja odlično možnost za supanje po pohajanju po hribih ali pa kar tako, za lepši razgled in pobeg od vročine.

 

LAHKO SE NAM PRIDRUŽIŠ TUDI NA KAKŠNEM SUP IZLETU!

Vedno je super popestritev vročih poletnih dni tudi sup izlet v dobri družbi. In teh pri nas ne manjka. Predvsem priporočamo Most na Soči, saj je dolina reke Soče poleti še posebej prijetno hladna. Ali malce hitrejša reka Kolpa! Vedno zanimive pa so na primer tudi romantične Benetke, ki jih s supom doživiš malo drugače. Seveda pa s seboj ne pozabi pripeljati boljše polovice ali tvojega suparskega kolega/kolegico. Več ko nas je, bolj je zabavno. 🙂

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Odsupaj na piknik

Z ekipo Bananaway smo na tokratnem sup izletu spoznali, da za dober piknik s supom [...]

Zakaj moj pes ves čas skače oz. pada s supa?

Pes je dandanes vse bolj aktivno vključen v življenje svojega lastnika. Tesno sta povezana čustveno, [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Zabava