PRIDEŠ NA PLAŽA SPLASH CHALLENGE?

Kljub temu, da je bila zima letos res mila, je njen konec treba proslaviti. Za moker zaključek pridi na Plaža SPLASH Challenge. 6. aprila je Plaža Krvavec place to be!

TEKMUJ ZA LEPO NAGRADO!

Ker si na kolesu in supu letos nabral/a že kar nekaj kilometrov, si verjetno pripravljen/a na Bike + Sup dual? Nagrada je zelo mikavna – celoletna karta za Bike park Krvavec!

PRIJAVI SE NA BIKE & SUP CHALLENGE
sup sneg

Preizkusi se v supanju na snegu!

Krvavec res ni prva lokacija, ki jo tvoji možgančki prikličejo ob misli na supanje. Ker pa smo se nekajkrat že sami prepričali, da je lahko zabavna tudi kombinacija snega in supa, bomo tokrat na Krvavcu SNOW SUPANJE organizirali tudi zate!

V supanju po snegu se boste brezplačno lahko preizkusili prav vsi obiskovalci Krvavca! 🙂 Samo poišči Red Paddle Co šotor, kjer ti bo naš inštruktor zaupal, na kaj moraš biti pozoren/a!

HKRATI SODELUJEŠ V NAGRADNI IGRI!

Za sodelujoče smo pripravili tudi nagradno igro, v kateri bomo podarili: 1x tečaj supanja, 2x sup izlet na lokaciji v Sloveniji tee 3x Red Paddle Co majčka!

ZA ZABAVO BO POSKRBLJENO!

Poleg izziva pa bo še polno drugih zanimivih dejavnosti. Skoki v snežni bazen, otroški SPLASH s snežnimi tubami, modna revijo in še skupinskim skokom v bazen z wet tshirti.

Na samem dogodku boš lahko slišal/a tudi dobro glasbo, kot se za najboljše plaže spodobi. Vrteli bodo Mike Vale, Angel Anx in DJ Alessio.

Verjamemo, da se boš zabaval/a, če boš tekmoval/a ali le navijal/a!

PRIJAVI SE NA BIKE & SUP CHALLENGE

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja