7 preprostih razlogov, zakaj nas punce supanje zasvoji prej kot fante!

punce supanje

Supanje je super ima veliko pozitivnih učinkov na telo, zdravje in naše vsesplošno počutje. A puncam nam je še posebej všeč! Zakaj nas supanje tako hitro zasvoji?


KER LAHKO SPREMLJAMO SONČNE VZHODE/ZAHODE IZ PRVE VRSTE

Tudi ti obožuješ morje ter romantične sončne vzhode in zahode? Na supu je razgled na prebujajoče jutro nepozabno. Tik pred sončnim vzhodom se podaj v vodo in odveslaj stran od obale. Prepusti se čudovitemu razgledu in jutranji mili. S seboj vzemi svoj dry bag v katerega spravi telefon, saj boš lahko vsem cedila sline s super fotografijami!

KER SMO »FIRBČNE« IN LAHKO RAZISKUJEMO MALO DRUGAČE

Punce rade odkrivamo luštne kotičke, nove stvari in se imamo fajn! Če si rada v naravi in raziskuješ še neodkrito, bo supanje odlična izbira zase. Lahko se podaš na različne slovenske reke in jezera, raziskuješ in uživaš v samoti ali pa s sabo vzameš kakšno prijateljico. Vsekakor je zabava zagotovljena!

 
SUP tour Ljubljana

KER LAHKO POZABIMO NA »MLAHAVE ROKE« IN OBLIKUJEMO LEP HRBET

Mlahave in ohlapne roke, nočna mora pred katero vse trepetamo. Vse si želimo lepo oblikovanih rok brez viseče kože in odvečne maščobe, kar lahko preprečimo oziroma odstranimo s primerno telovadbo. In če nisi ravno fitnes navdušenka in se poleti raje zatekaš v naravo, je supanje najboljša izbira zate. Pri veslanju se krepi celo telo, še posebej pa hrbet, rame, triceps in biceps na rokah. Še malo OH-jev vržeš iz svojega jedilnika, pa bo tvoje telo lepo izklesano!

KER SE LAHKO IZOGNEMO NATRPANIM PLAŽAM

Vse se veselimo dopusta, kjer si bomo napolnile baterije, uživale v poletnih aktivnostih, na plaži nabirale temnejšo polt in s kinglom v roki požirale zanimiv popotniški roman. Najhuje je, ko na plaži ne moreš umakniti glasnemu otroškemu vrvežu in najti mirnega kotička, saj je ta povsem natrpana. Tukaj še kako prav pride sup! Vzemi iz skrinje domačo sadno limonado, mikro brisačo, kakšen bananin prigrizek ter se s supom sama (ali v družbi) odpravi raziskovati osamljene plaže v okolici. Zagotovo najdeš kakšno, ki ni dostopna peš. Verjemi splača se potruditi!

KER LAHKO IZVAJAMO JOGO MALO DRUGAČE

Tudi ti začneš vadbo z »warrior joga« položajem? Jogo lahko izvajaš doma, na vrtu ali v telovadnici, a prepričani smo, da nisi še preizkusila sup joge sredi bazena ali jezera, kjer milina in zvoki narave še dodatno stimulirajo vse čute. Ker jogo izvajaš na nestabilni podlagi, si še bolj okrepiš mišiče celotnega trupa, stabilizacijo telesa in ravnotežje. Potrebuješ še kakšen razlog? 😉 Če si vešča tudi v acrojogi, lahko skupaj s svojim partnerjem sup uporabita tudi za podlago pri »leteči jogi«.

KER LAHKO SPOZNAMO NOVE LJUDI

Si družabna in rada prosti čas preživljaš aktivno ob prijetnem klepetu. Supanje ti ponuja veliko priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Ljudi lahko spoznaš naključno v naravi, ko jih srečaš ob jezeru ali reki, lahko pa se iskanja »sosuparja« lotiš povsem načrtno. Objavi svoj oglas na spletni strani Semaforum, ki je namenjena izključno iskanju športne družbe ali se pridruži Bananaway ekipi na različnih SUP izletih po celi Sloveniji. Smo že večkrat uspeli narediti pravi »match«. 😉

 

KER NAS SUP ODPELJE NA RAZLIČNE KONCE SVETA

Slovenija ponuja čudovite kotičke, ki jih lahko raziščeš s supom. Če si avanturistka in obožuješ potovanje ti lahko sup odpre nove možnosti! Že samo naše sosede ponujajo neverjetne sup lokacije (preveri, kje lahko supaš v Italiji), če pa je želja še večja se lahko podaš še dlje. Visoko na seznamu čudovitih lokacij se lahko znajde Bora Bora, Havaji, Kuba in še in še. Destinacij ti ne zmanjka! 😊

 

POSTANI TUDI TI DEL BANANAWAY SUP DRUŽINE

Punce, jasno je, supanje je zakon! Če še nisi supala, naj bo to prva stran na letošnjem poletnem MUST DO seznamu! Ne pozabi vse svoje poletne dogodivščine pridno dokumentirati in jih deliti z nami! Pošlji kakšno slikco preko Instagrama! Da te najdemo, nas označi s tegom ali hashtegom #Bananaway

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Zakaj moj pes ves čas skače oz. pada s supa?

Pes je dandanes vse bolj aktivno vključen v življenje svojega lastnika. Tesno sta povezana čustveno, [...]

6 zabavnih iger na supu, s katerimi se na dopustu zamoti cela družina

S supanjem se aktivno ukvarjam že lepih 5 let in sup ture na različnih lokacijah po Sloveniji izvajam skoraj vsakodnevno. Ker sup izlete obiskujejo [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Zabava