Red Paddle Co novosti napihljivih supov

Slika, ki napoveduje Red Paddle Co novosti 2022

Red Paddle Co je angleško podjetje, ki se ukvarja SAMO z razvojem napihljivih supov in je znano po inovativnosti in suparskih patentih. V blogu najdeš Red Paddle Co novosti 2022 in inovacije na področju supanja.

RED PADDLE CO NOVOSTI 2022

Inovacije in avanture z najbolj priljubljenimi sup deskami na svetu!

S 14 letnim fokusom na razvoj napihljive tehnologije si je Red pridobil ugled najbolj inovativne, kvalitetne in zanesljive blagovne znamke napihljivih supov. Nobena sup deska se ne približa Redovi, saj se nobena druga blagovna znamka ne obremenjuje z drobnimi detajli, ki tako izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Red ni eden tistih, ki vzame standardizirano obliko deske in nanjo nalepi logotip. Kot pionir napihljivih supov je sam razvil tehnologijo, oblike supov, sam proces oblikovanja supov, ki traja kar 72 ur. Posamezne deske ne spustijo izpred svoje oči, dokler niso povsem brezhibne. In zato Red z lahkoto javno pove, da je stopnja reklamacij njihovih sup desk le 0,02%.

Redovi supi niso namenjeni ekstremnim športnikom in profesionalcem. Redovi supi so namenjeni prav vsakemu posamezniku, ne glede na starost in fizično pripravljenost. Red si prizadeva na vodo privabiti kar največ različnih ljudi, ki bodo zanesljivo uživali v sprostitvi v naravi.

Red Paddle Co novosti 2022 še naprej izpolnjujejo obljubo “NEVER COMPROMISE”. Vsaka novost je oblikovana z namenom, da maksimizira izvedbo, zanesljivost in neprimerljivo kvaliteto sup desk, da gre lahko vsak od nas na vodo in raziskuje svoj svet.

1. novost: sup Compact 12’

Hitrejši touring sup za še bolj odročne kraje. Compact 12’ sup je namenjen naprednim sup avanturistom, ki bi sup odnesli na najbolj odpičene kraje in z njim delali daljše sup ture. Pomembno jim je, da je sup hiter ter da se sup zloži na malo in da ga udobno lahko nosijo dlje časa.

Compact 12’ izhaja iz Voyagerja, prisega pa na stabilnost in okretnost.

Dimenzije: 12’ x 32’’ x 4,7’’ (365 cm x 81,3 cm x 12 cm)

Sup Compact 12'

2. novost: sup Voyager 12’

Ultimativna touring sup deska za dekleta in lažje suparje. Navdušeni smo, da nam je Red prisluhnil, ko smo izpostavili, da Voyager družini manjka manjši sup, ki ga bodo z veseljem pograbila dekleta in lažji suparji.

Lažji suparji ne potrebujemo velikih volumnom, ne potrebujemo širokih supov, saj želimo veslati ob telesu in ne potrebujemo debelih desk, s katerimi lovimo veter.

Lažji suparji potrubujemo hitro, ozko in tanjšo sup desko, ki nam bo s širokim repom nudila potrebno stabilnost za dolge, epske sup avanture.

Dimenzije: 12’ x 28’’ x 4,7’’ (365 cm x 71,1 cm x 12 cm)

Dekle nosi nov sup Voyager 12'

3. novost: ATB TRANSFORMER SUP TORBA

ATB TRANSFORMER je redizajnirana Redova sup torba, s katere lahko po novem odstranimo koleščka in vrhnjo plast torbe ter sup s pumpo nesemo le s trakovi. Ta skeletni sistem nam omogoča, da lahko dosežemo težje dostopne kraje ter se po reki spustimo brez odvečne ogromne prtljage.

Na drugi strani se z isto prostorno torbo odpravimo na daljše potovanje, kjer torbo enostavno vlečemo za seboj na koleščkih za vse terene, v nove notranje in zunanje žepke pa res lahko pospravimo celotno sup opremo ter osebno prtljago.

Redizajnirana sup torba ATB TRANSFORMER
Redizajnirana sup torba ATB TRANSFORMER

4. novost: NOV NASTAVLJIV SISTEM ELASTIK

Izboljšan sistem je sestavljen iz treh elastičnih trakov, ki jih enostavno zategujemo in sproščamo z dvojnim D-obročkom. Ta rešitev je idealna za shranjevanje steklenice z vodo. Spodnja dva pasova sta pozicionirana bližje skupaj, kar olajša shranjevanje manjših kosov opreme.

Suparka pospavllja torbo na sup pod nov nastavljiv sistem elastik za sup

5. novost: ELITI Z DVIGNJENIMI ROBOVI

Družini supov Elite so na straneh pri ročajih dvignili robove, ki omogočajo suparju boljši oprijem in bolj stabilno pozicijo na supu, zato posledično lahko vesla bolj učinkovito, močno, hitro.

Red Elite z dvignjenimi robovi

6. novost: NOVA VESLA

Z novo sezono prihajajo nova vesla z enostavnim, brezčasnim dizajnom. Vesla ne vsebujejo več primesi, kar pomeni, da lahko prav vsak del vesla nadomestimo in recikliramo.

Spodnji in srednji del vesla sta povezana z vrvico, zato ju je še lažje namestiti. Na novo premišljena je tudi zgornje tesnilo, ki onemogoča rotacije ročaja vesla.

Novosti Red Paddle Co si boš že zelo kmalu lahko ogledatl/a tudi v Bananaway spletni trgovini.

Oglej si nove supe 2022

RED PADDLE CO NOVOSTI 2018

Blog je bil objavljen oktobra 2018.

Red Paddle Co je letos praznoval 10 obletnico in ob tej priložnosti je poskrbel za kar nekaj novosti in presenečenj.

10 let razvoja in stroge usmerjenosti v napihljive supe je Red Paddle Co pripeljalo na mesto vodilne blagovne znamke napihljivih supov na svetu. Tehnološka inovativnost in neprimerljiva kvaliteta sta pri Red Paddle Co na prvem mestu, kar dokazujejo številni patenti (MSL tehnologija, RSS sistem, FFC sistem, Titan pumpa), zadovoljstvo med uporabniki in odobravanje strokovno podkovanih sup medijev.

Red Paddle Co si želi maksimalno dobro sup izkušnjo zagotoviti prav vsem suparjem, ne glede na namen in stopnjo predznanja, zato so vsi modeli sup desk narejeni z najnaprednejšo MSL tehnologijo, ki je edinstvena pri Red Paddle Co.

V sezoni 2018 je Red Paddle Co pozornost usmeril na izboljševanje malenkosti, ki s premišljenimi detajli sup izkušnjo še izboljšajo in so rednemu suparju izjemno pomembne. V letu 2018 noben detajl ni naključje!

 

1. Posebna različica supa Ride 10’6 ob 10. obletnici obstoja

V stilu praznovanja desete obletnice je deska Ride 10’6 dobila novo barvno različico – na voljo je tudi v vijolični barvi, česar se bodo zagotovo razveselila predvsem dekleta.

Red Paddle Ride - nova vijolična barva

2. Prenovljena družina Explorer in nov sup Voyager Tandem 15′

Družina sup deske Explorer, ki je v prvi vrsti namenjena udobnemu in hitrejšemu raziskovanju in potovanju, se je preimenovala v Voyager. Obe deski sta med hitrejšimi, pri čemer je Voyager 12’6 bolj stabilna deska, Voyager 13’2 pa še opazno hitrejša.

Red Paddle Co novost 2018 je tudi model Voyager Tandem 15′, ki je namenjen supanju dveh suparjev. Deska je tako velika in stabilna, da je brez problema mogoče naložiti še otroka ali kakšno dodatno opremo (npr. kemp opremo), s katero lahko sup avanturo spremenimo v večdnevno. Voyager Tandem bo mogoče preizkusiti na naših testnih dnevih.

3. Prenovljena družina Elite

Družina sup desk Elite predstavlja najhitrejše supe na trgu napihljivih sup desk! Deske niso namenjene le tekmovalcem, ampak predvsem športnim suparjem, ki si želijo veslati res hitro s pomočjo napredne tehnologije.

Vsi modeli Elite imajo od letošnjega leta naprej dodan nov patentiran FFC sistem karbonskih palic, ki pripomore k togosti predvsem na sprednjem delu samega supa. Sistem FFC skupaj s patentiranimi RSS letvicama ustvari najbolj togo desko tovrstne dolžine, ki prinaša odlične rezultate tudi v fazi začetnega pospeševanja. Elite 12’6 je dejansko hitra in stabilna športna deska, Elite 14′ pa je s širino 25” ultimativna napihljiva tekmovalna sup deska, namenjena vodenju v tekmovalnih vodah.

4. Izjemno prostoren nahrbtnik je še izboljšan

Med Red Paddle CO novosti se umešča tudi prenovljena torba za sup. V notranjosti je dodana posebna odsevna folija, ki odbija toploto in zadržuje morebitno vodo. Izboljšane oz. ojačane so naramnice, hrbtišče je še dodano oblazinjeno, da je prenašanje supa še lažje.

Nadgradili pa so tudi sistem za pospravljanje naramnic, saj jih lahko sedaj pospravimo povsem preprosto in hitro. Torba za prenašanja supa postane izredno pomembna takrat, ko sup želite vzeti s seboj na počitnice ali na potovanje, saj je tako prostorna, da poleg supa uspete pospraviti še nekaj osebne prtljage in odpotujete na Tajsko z eno samo torbo!

Torba za sup red paddle co

5. Detaljno zasnovana podloga prinaša daljšo vzdržljivost supa

Podlaga, na kateri stojimo, je narejena iz enega kosa, kar zmanjša možnost, da se bo »deckpad« odlepil in povečuje vzdržljivost supa, odtisnjen neskončni znak »red,red,red…« pa nakazuje izrazito pozornost na dizajn.

6. Bolj oblazinjen ročaj za lažje prenašanje

Bolj močan in vzdržljiv je tudi ročaj, na katerem je sedaj tudi všit znak Red Paddle Co. Ročaj opazno izboljša izkušnjo prenašanja.

7. 2-letna garancija z registracijo supa na spletu

Vsi supi Red Paddle Co 2018 z registracijo kupljenega modela na spletu prejmejo dodatno leto garancije, kar pomeni, da imajo novi modeli 2 letno garancijo.

Ko gre kaj narobe, potrebujemo najboljšo podporo uporabnikom

8. Sodelovanje z Railblaza nastavki za snemanje

Snemanje sup odprav bo sedaj mnogo bolj preprosto, saj bodo sedaj poleg nastavkov “Ram Mounting point” bolj dostopni nastavki “Railblaza“. Potreben je osnoven nastavek, ki se ga lahko vstavi v predvideno mesto na supu, v katerega pa lahko dodamo nastavek za GoPro ali telefon.

Railblaza nastavek za sup in kamero in telefon

9. Bolj dovršena grafična podoba supov

Vsi supi imajo bodisi majhne ali velike grafične spremembe, kar jih loči od supov preteklih generacij.

Vsi supi pridejo v paketu s kvalitetno torbo, dvojno Titan pumpo za hitrejše napihovanje in vodo odporno torbico za telefon.

Vse Red Paddle Co novosti napihljivih supov si že lahko ogledaš v naši trgovini, supe pa boš lahko preizkusil/a na naših testnih dnevih, ki jih organiziramo po celi Sloveniji. Prijavi se!

[activecampaign form=142]

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Napihljive sup deske za bolj izkušene suparje – top 5 izbor

Si že daleč od tiste začetniške faze, tvoja napihljiva sup deska pa ostaja ista kot [...]

Zakaj aktivnost sprošča hormon sreče?

Veš zakaj si včasih preprosto dobre volje? Pri tem ti včasih pomagajo tudi hormoni sreče, [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema