Preveri, kateri znani iz sveta športa, zabave in posla tudi radi supajo!

Supanje iz leta v leto postaja bolj priljubljena vodna aktivnost in ker pri supanju dela celo telo in sproščujoče oziroma skoraj meditativno vpliva na nas, se zanj odloči tudi vse več vrhunskih športnikov, ki supanje vključijo v svoj trening ali pa supajo le za sprostitev. Pridružujejo pa se jim tudi znani obrazi iz sveta zabave in poslovneži, ki se trudijo živeti zdravo.

1. SMUČARKA JULIA MANCUSO

Priljubljena ameriška smučarka, ki se je pred nekaj tedni v slogu poslovila od snežnih strmin, bo lahko malo več časa posvetila svoji drugi ljubezni – valovom. Julia je že med svojo smučarsko kariero zelo rada supala in surfala. Njena najljubša lokacija pa je Maui, kjer je med kariero preživljala »nesmučarske dneve«, a tam zagotovo ni počivala. V vsakodnevni trening je vključevala tudi supanje in po njenih besedah je tako ohranila fokus in koncentracijo.

 

2. DIRKAČ LEWIS HAMILTON

Dirkač formule 1 je že večkrat dokazal, da se ne znajde dobro le na asfaltu, ampak je vsestranski športnik, ki uživa tako na snegu med smučanjem in deskanjem in tudi v in na vodi. Na sup se mu pridruži tudi psička pasme buldog Coco.

Slavni supajo

3. PODJETNIK RICHARD BRANSON

Angleški podjetnik Richard Branson spada med najbogatejše ljudi na svetu, a je povsem drugačen od drugih slavnih poslovnežev. Ni bahav in aroganten, predvsem pa ni dolgočasen. Še vedno je ponosni lastnik rekorda v najhitrejšem potovanju čez Atlantski ocean z gliserjem, poleg tega pa je poskušal z balonom obkrožiti naš planet. Je navdušen kajtar, kar dokazujejo tudi njegove instagram objave, ko je na svojem otoku Necker Island pa rad tudi supa.

4. IGRALEC PIERCE BROSNAN

James Bond je hitre in drage avtomobile raje zamenjal za bolj zdravo in okolju prijazno obliko prevoznega sredstva, saj so ga fotografski objektivi v zadnjih letih velikokrat ujeli tudi na supu. Torej bi mu bolj ustrezala nova fraza: »Bond, Supar Bond!

Slavni supajo

6. PEVEC BRUCE SPRINGSTEEN

Zakaj je Bruce še vedno »The Boss« dokazuje tudi to, da je pri svojih 68 letih še vedno koncertno zelo aktiven. Pri temu mu zagotovo pomaga tudi zdrav način življenja in šport, večkrat so ga med drugim opazili tudi na sup deski.

Naj bo to sprostitev, trening ali le vodna zabava, tudi profesionalni športniki, pevci, igralci in poslovneži vedo vedo, da je supanje dobro za telo in glavo.

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

5 zdravih energijskih prigrizkov z banano, ki jih vzameš s seboj na sup

Pobrskali smo po svoji kuharski knjigi in zbrali 5 preprostih in zdravih receptov za odlične bananine [...]

Prvič na supu: pa kaj če padeš vodo, saj je samo voda!

Te že dalj časa mika, da bi poskusil/a supati, a te je strah, da boš [...]