SUP fantovščina in dekliščina – ideja za nepozabno zabavo

Čestitamo, kmalu boš vstopil/a v klub srečnih in sveže poročenih! Že leta se vstop v zakon praznuje s tradicijo – dekliščino oziroma fantovščino, ki pa je, četudi je to le tradicija, postala vse bolj moderna in se skorajda popolnoma umaknila od klasičnih verzij teh proslav. Če si tudi ti želiš preživeti ta poseben dan s svojimi najbližjimi prijatelji oziroma prijateljicami, ti predstavljamo inovativen način, ki bo zagotovo osvojil tvoje srce: SUP fantovščina in dekliščina!

ŠE ZADNJA AVANTURA PRED ZAKONOM, KI TI BO STRESLA TLA POD NOGAMI!

Dobesedno. Ampak nič bat – supanje je tako enostavno, tudi če boš to počel/a prvič! In zato bo toliko bolj zabavno. Obljubimo, da se boš po prvih nekaj minutah počutil/a na deski kot kralj/ica, kar si na ta poseben dan tudi zaslužiš. In ne skrbi, da boste ti in tvoji najljubši ali najljubše na deskah popolnoma samozavestne, vam bomo na začetku pripravili uvoden spoznaven tečaj supanja, potem pa se zabava lahko začne.

 

Dekliščina in supanje združeno v enem!

PREDPOROČNA ZABAVA, KI JE NE BOŠ POZABIL/A. ALI PAČ.

Če izbereš supanje za svojo fantovščino ali dekliščino in se prepustiš nam, še ne pomeni, da boš ti in tvoja družba kot v vrtcu! Razlika od že videnih oblik tovrstnih zabav je v tem, da počneš nekaj povsem novega, inovativnega, ter hkrati aktivnega. Tudi skrbi, da bi se tvoja družba sčasoma naveličala klasičnega pitja in pivskih igric, je popolnoma odveč, saj vodno okolje prinaša popolnoma novo dinamiko, poleg tega pa se boš z družbo nahajal/a v sproščujočem varnem okolju, kjer lahko po želji zabavo spremenimo v bolj intimno, ali pa te gleda celo mesto. 😉

Fantovščina na supanju je nepozabna

Spodaj smo zate pripravili še nekaj utrinkov iz dosedanjih organiziranih praznovanj zaključka samskega stanu. K nam prihajajo tudi tuji ženini z ekipo, tako dobro smo se izkazali! Če pa si že za in želiš svojo nepozabno zabavo samo še potrditi, hitro kontaktiraj Bananaway, profesionalce na tem področju!

Pred začetkom fantovščine na supih imamo spoznavni tečaj supanja!

Dekliščina na drugačen način – sup način!

Kdo vidi veselo bodočo nevesto na sup dekliščini?

Na SUP fantovščini boste atrakcija za vso okolico!

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Katere bolj adrenalinske oblike supanja poznamo?

Tudi v Sloveniji je supanje v zadnjih letih postalo zelo popularen šport in navdušuje veliko [...]

Kako smo s supi potovali po Tajski?

Če si med tistimi suparji oziroma suparkami, ki si želijo supati celo leto, te popolnoma [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Zabava