Vloga RSS letvic pri supu

Vloga RSS letvic pri supu

Patentirane stranske RSS (Rocker Stiffening System) letvice so ekskluzivna prednost Red Paddle Co supov, ki so trenutno najboljši na trgu. Zastavljene in oblikovane so tako, da kar maksimalno izboljšajo obnašanje supa na vodi in ti zagotovijo brezskrbno in enostavno supanje. To pa je tudi vse, kar si suparji želimo, kajne?

RSS LETVICE SUPU DODAJO ODLIČNO TRDNOST

Z RSS letvicami se supu lahko poveča trdnost med 15% in 40%, odvisno od modela, teže suparja in seveda napihnjenosti deske. Razporedi težo čez celoten sup. Kjer stoji supar, je sila teže največja na celem supu, zato bi brez letvic sup na tem mestu postal nekoliko upognjen, kar lahko ovira naše manevriranje in okrni hitrost gibanja. Vsi pa si želimo biti na supu bolj hitri in sigurni vase, ni res? Te inovacije bodo veseli tudi vsi suparji s 100+ kilogrami, saj lahko z vključenimi letvicami uporabljajo tudi krajše supe, prednosti krajših supov pa so seveda boljša obvladljivost, večja togost in predvsem večja hitrost. Juhu! Resnično razliko z njimi in brez njih pa boš opazil/a šele na vodi.

Razlika med supom z RSS letvicami in brez
VIR: http://greenwatersports.com/1587/rss-sup-rocker-stiffening-system-in-action

PAR SEKUND IN SI READY!

Ponavadi se zgodi, da sistemi, ki nam kakšen šport olajšajo, vzamejo čas in energijo, da jih usposobimo in namestimo. Z letvicami pa temu ni tako. Levice so hitro vstavljive, njim so namenjeni posebni eksterni žepki ob robovih supa. Na video posnetku spodaj pa ti strokovnjak iz Red Paddle Co. še razloži, kako enostavna je njihova namestitev.

So te super stabilnost, trdost in enostavnost prepričali? Potem ta sup moraš imeti! Vloga RSS letvic ni samo boljše supanje, temveč tudi izboljšana dolgotrajna kakovost supa, ki pa je žal ne premorejo vse deske na tržišču. So patentirana last podjetja Red Paddle Co, ki si trenutno najboljši napihljivi supi na trgu. Skupaj s to tehnologijo, se nimamo kaj spraševati zakaj. Preglej, kaj je od najboljših desk trenutno na voljo v Bananaway shopu.

 
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Kdaj je čas za fiksno sup veslo?

Fiksna vesla najpogosteje najdemo v rokah suparjev, ki veliko veslajo. Zakaj? Ker vedo, kako pomembno [...]

Kakšen sup kupiti: kaj se lahko naučiš iz večletnih izkušenj suparja Jožeta?

Nakup pravega supa je veliko vprašanje. Danes je ogromno informacij, iz katerih moramo izključiti zavajujoče, [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema