Voyager Tandem – deska za suparja avanturista, ki delita prav vse!

Najbolj presenetljiva novost letošnjega leta v taboru Red Paddle Co. je zagotovo 15’0″ Voyager Tandem. Govorimo o supu na katerem lahko veslata kar dva suparja.

ZA SUPARJE, KI DOGODIVŠČINE RADI DELIJO

Kot že samo ime namiguje, je novi sup Voyager tandem namenjen tistim suparjem, ki svojo sup dogodivščino radi delijo. Izdelan je za sočasno supanje dveh posameznikov, prostora je dovolj, da supata udobno stoje ali kleče, pridruži pa se jima lahko tudi tretji malo manjši sopotnik na sredini.

Voyager tandem sup ima prostora za prtljago sredaj in na sredini, torej lahko v seboj vzameš kar nekaj pripomočkov kot so npr prtljaga za kampiranje ali žar za piknik.

Na supu je pritrjenih sedem mehkih ročajev, ki omogočajo lahko prenašanje supa, na drugi strani pa še dodatne možnosti za pritrditev opreme.

 
Sup za dva

Sup je torej super izbira za:

  • suparja, ki rada sodelujeta, prava avanturista, ki verjameta v to, da jima gre skupaj bolje,
  • suparja, ki sta pripravljena na več dnevne podvige in bi s seboj vzela še nekaj več opreme (opremo za kampiranje, oblačila za več dni itd.),
  • družino z otrokom, ki je še premajhen, da bi supal sam (tako lahko družina skupaj doživlja radosti supanja).

NAREJEN PO MODELU VOYAGER

Ob Voyagerju tandem ne razmišljaš o supanju do naslednjega zaliva, ampak na primer o spoznavanju in obkroženju celega otoka. Je udobna deska, ki poleg dveh suparjev brez kompromisno vozi tudi opremo in je še vedno izjemno stabilna. MSL fusion tehnologija naredi desko še trdnejšo, vzdržljivega in lažjo.

 
Sup za dva

DVE PUMPI ZA DVA SUPARJA

Če si delita sup, si morata razdeliti tudi delo. Da je sup lahko čim hitreje napihnjen, sta deski priloženi dve pumpi, in sicer ena dvojna Titan pumpa za sup in ena HP pumpa. Sup se za lažje prenašanje pospravi v dovršeno torbo na koleščkih, ki pa je nekoliko večja od običajne.

Da bi lahko suparja vedno ulovila lepe trenutke in imela telefon s seboj tudi za varnost, je priložen tudi vodoodporni ovitek za telefon.

Vsem lastnikom novih sup desk, ki se registrirajo kot člani pa Red Paddle Co. podaljša garancijo z ene na dve leti.

 

NOV SUP ZA DVA JE ŽE POŽEL USPEH

Pojavljajo se tudi že prve ocene deske. Ocena na spletni strani Inflatable paddler predvsem izpostavlja, da postajajo vse bolj priljubljeni supi za več oseb, saj ljudje ugotavljajo, da je zelo zabavno supati v družbi. Izpostavili so, da je sup zasnovan zelo stabilno in tudi sama izdelava je zelo kakovostna. Kot pomanjkljivost pa izpostavljajo vsestranskost deske, saj sta suparja na njej nekoliko omejena in odvisna eden od drugega.

Deska je vsekakor zanimiva, a na drugi strani moramo imeti v mislih, da je primerna le za določene suparje – pare in prijatelje, ki so pripravljeni na daljša raziskovanja. Vsekakor te vabimo, da se z njo seznaniš in jo preizkusiš na naših testnih dnevih, ki jih bomo organizirali na lokacijah po celi Sloveniji. Se vidimo!

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Kaj je leash in zakaj je obvezna oprema za supanje?

Varnostna vrvica ali leash bi moral poznati vsak supar, saj je del obvezne opreme za [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema