Vtisi o sup potovanju na Tajsko

Odprava suparjev, ki je februarja raziskovala Tajsko, je že doma. Poleg novih prijateljstev, dobre volje in doživetij so s seboj nazaj prinesli cel kup dobrih vtisov, ki jih delijo tudi s teboj!

 

VTISI O AKTIVNEM POTOVANJU NA TAJSKO

1. POVSEM DRUGA TAJSKA

Tajsko sem pred leti že obiskala v lastni režiji in mi je bila zelo všeč, zato sem se odločila, da jo ponovim še z malo bolj aktivnim planom potovanja. Kaj naj napišem o tej izkušnji? Bila je čudovita in nepozabna. V bistvu sem odšla na potovanje, ne da bi točno vedela, kaj pričakovati. Dobila in doživela pa sem tako veliko… Supanje nam je omogočilo popoln stik z naravo in predvsem to, da smo našli kotičke, ki so bili samo naši – daleč stran od “norih” turistov.

Voda, v bližini novi prijatelji, ki veslajo tako kot ti, okoli nas pa le zvoki džungle. Če ne doživiš, si ne moreš predstavljati.

Ob tem pisanju pa moram omeniti še Iris. Bila si vrhunska!!! Organizirala si vse brez ene same napake in pokazala izjemno tanko čutnost do ljudi. Takoj, si zaznala, če je kdo “vstal z levo nogo” in si se mu na svoj topel način približala. Občudovanja vredno.

Barbara Konte Podgoršek

Barbara

2. Čarobno potovanje

Na to potovanje sem se prijavil brez posebnih pričakovanj, saj še nikoli nisem bil na aktivnih počitnicah. Tudi v Aziji ne. To je bilo moje najlepše, najvznemirljivejše in najbolj čarobno potovanje do sedaj. Peljali ste nas v očem skrite kotičke, kjer zopet zaslišiš samega sebe, kjer čutne brbončice zacvetijo!!! Vsak premik iz enega kraja v dugega je bil skrbno premišljen, natančno načrtovan, zato smo se z lahkoto predali in zaupali vodji Iris!! Presupali smo kilometre in se ob večerih poveselili s sotrpini, ki so postali novi prijatelji. Jaz sem prerojen! Hvala vam, hvala Iris, Matiji in Špeli, da ste naš  vrtec peljali na takšno doživetje in nas varno pripeljali domov! Komaj čakam naslednjega izleta!

Uroš Andič

Uroš

3. odličen dopust

To je bil moj prvi let z letalom bilo je odlično pa še do Bangkoka, najprej moram pohvaliti odlično organizacijo pradvsem Iris in Matije, kot skupina smo se kr ujeli. Kot destinacija Tajska je bila zelo dobra odločitev marsikaj smo novega spoznali kot ljudi kulturo prijaznost in seveda dobre palačinke tudi glede strit hrane ki je bila okusna. Še enkrat hvala za odličen dopust.

Renato Gedl

4. neskončno sem uživala

Ko sem vas ujela na potopisu v Celju, sem takoj vedela, da grem z vami. Najboljše pri ideji je bilo, da se lahko prijavim sama, neodvisna od volje in financ prijateljev. Super se mi zdi, da se na takem potovanju združimo in spoznamo posamezniki s podobnimi željami, kjer je rdeča nit športna aktivnost. 

Jaz sem res neskončno uživala – domov nisem prišla utrujena le od supanja, sonca in ponočevanja, ampak predvsem od novih spoznanj in izkušenj, polna navdušenja in lepih spominov. Jaz temu pravim hrana za dušo 🙂

Všeč mi je bilo, da je bil program poln različnih aktivnosti – supanja, pohodov, ogledov, snorkanja in spontanih presenecenj ob poti (ne, nicesar ni bilo preveč), da je bila volja svobodna, čas pa je bil povsod ravno prav odmerjen. 

Če bo moja študentska denarnica za akcijo, se vam še definitivno pridružim!

Katja Kovše

5. super ekipa

Ker je bilo to moje prvo potovanje v prekomorske dezele sem bil malce skeptičen ampak po zadnjem dnevu na Phi Phi-ju pa mi je bilo zal da moramo domov ..bila je SUPer ekipa in super vodeno potovanje s strani Bananawaya (Iris &Matija)..
Mislim no vem da se bom delil norcije z vami na naslednjih tripih in vem da ne bom edini iz ekipe -Tajska 2019!!!!!

Dejan Kancler

6. nepozabno

Nepozabno, fantastično! Samo z vami še hodim na dopust.

Marjetka Tomanič

7. Z vami brez skrbi

dopust/supanje/izkušnja na tajskem je bila ena najprijetnejših, če ne najprijetnejša izkušnja v mojem življenju!

kolikor smo prepotovali v 12 dnevih in je vse potekalo brez problemov, presrečen sem, da sem z vami lahko spoznal drugi svet, z vami popolnoma brez skrbi, super ekipa, sproščena, vredna zaupanja, hvala za vaš trud, pa se vidimo hmalu upam 🙂

Luka Petrovič

8. človek se počuti prerojenega

Moj izkušnja? Hmmm…
Zelo dobra organizacija, dobra tajska hrana, odlična družba, veliko sonca in prav sanjskih lokaciji za supanje.

Ali lahko pričakuješ še več? Tajska je čudovita za sup potovanje, posebej ko je pri nas zima. Najbolj pa mi je bilo všeč jezero Cheow Larn v parku Khao Sok. Prav izgubljeni raj. Človek se počuti prerojenega, ko saj nekaj dni izklopi in preživi v tako čudoviti naravi.

Andrej Gosek

9. hvala za spomine

Iz Bangkokskega vrveža v neokrnjeno džunglo, kjer je brez wifija odklop zagotovljen in priklop z naravo vse kar potrebuješ.
Supanje po turkiznem morju, ob sončnem zahodu in do rajskih plaž pa je z odlično organizacijo Bananawaycev potovanje naredilo nepozabno… Hvala za spomine
Priporočam!

Živa Tatalović

Zimo popestri z rajsko tajsko

Pridruži se nam na naslednjem potovanju in doživi Tajsko s supom na nekomercialen način. Tudi če si na Tajskem že bil/a, ti obljubljamo povsem novo izkušnjo potovanja. 

 
Poglej program
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

S supom na letalo: kako se organizirati pred potovanjem?

“Ali lahko sup vzamem s seboj na letalo?” je eno od vprašanj, ki se pojavi [...]

Zakaj z Bananaway na sup potovanje na Tajsko?

Supanje je šport, ki združuje. Združuje aktivne in radovedne ljudi. Mednje sodimo tudi mi iz [...]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja