ZAKAJ JE COMPACT NAJBOLJŠI SUP ZA VSE POPOTNIKE?

Letošnja novost pri Red Paddle Co je Compact 9’6″, najbolj kompakten sup iz družine Red Paddle supov. Z novo PACT tehnologijo se sup lahko zloži na polovico velikosti primerljivih supov, zaradi česar je popolna izbira za vse popotnike. 

MANJŠI Z VSEMI LASTNOSTMI VELIKIH

Pri Supboardermag so zapisali, da je stabilen kot njegov daljši brat, Ride 10’6″, smer pa drži enako dobro, če ne še boljše. Pri oceni so bili res izčrpni, podali so ogromno informacij o sami deski in jo do potankosti primerjali z Ride 10’6″.

VZAMI GA S SABO KAMORKOLI

Sup je lahko tvoj sopotnik kamorkoli greš, saj je od Ride 10’6″ lažji kar za 2 kg, celoten paket s spakirano torbo, supom, pumpo pa tehta le 12,7 kg. Tako ga boš lahko pospravil/a v še tako majhen avto, ga peljal/a na kolesu ali celo na skejtu. Vse možnosti, kam greš lahko z njim, so skoraj neomejene!

LAHKO GRE TUDI NA LETALO

Compact je najboljša izbira za kratke počitniške pobege z letalom. Kako ga lahko vzameš s sabo in na kaj moraš biti pozoren/a, si preberi v blogu S supom na letalo, kako pa za tako potovanje spakirati, pa lahko preveriš v blogu Kako spakirati za potovanje.

Suparji potujemo s prostorno sup torbo

NAJBOLJ PUSTOLOVSKI SUP

Kljub temu, da so sup torbe lahko precej velike in nerodne za prenašanje, pa se je tudi torba prilagodila popotnikom in raziskovalcem.

Na sprednjem delu je velik prostor za tovor, kjer lahko vpneš svojo vodoodporno torbo, tako da boš imel/a vse, kar potrebuješ na dosegu roke med supanjem.

PRILAGOJENA TORBA, DA TE NE BO BOLEL HRBET

Polovična velikost torbe, ki je dodelana tudi iz vidika nosljivosti, saj ima dodatno “obložene” naramnice in nastavljiv ledvedni del. Tako se lahko prilagaja tako najvišjim kot tudi malo manjšim uporabnikom.

V sami torbi pa so jasno označeni predeli, kamor se shranijo deli vesla, ima pa tudi ločen žep z mrežico, kamor se lahko pospravijo smerniki.

LAŽJI ZA PRENAŠANJE

Poleg tega, da je sam sup lahek, pa prenašanje olajša tudi ročaj. Za razliko od ostalih supov, kjer je ročaj na sredini supa, je pri Compactu premaknjen malo bolj proti robu supa, kar ga naredi še priročnejšega za malo krajše ali daljše roke, odvisno od strani, kjer ga nosiš.

Oprema za supanje

POPOLN PAKET

Poleg nahrbtnika , deske in pumpe v paketu s Compactom pridejo tudi smerniki, ki jih lahko pritrdiš z enim samim klikom, da na lokaciji ne boš izgubljal/a časa.

Veslo je sestavljeno iz petih delov, ročaj je karbonski, lopatka pa je iz najlona. Za lažjo navigacijo je lopatka malo manjša, a nima zato nič slabše učinkovitosti. Poleg vsega tega pa zraven dobiš še varnostno vrvico. Saj veš, nujna oprema za supanje 😉

MI SMO NAVDUŠENI!

Prva iz ekipe ga je preizkusila Špela, ki je nad njim navdušena, saj je sup vse, kar obljublja. Stabilnost, enaka kot pri drugih Red Paddle supih, lažje prenašanje in napihovanje pa so vse, kar lahko raziskovalci želijo od supa.

novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

Bloga, ki te utegneta ZANIMATI

S supom na letalo: kako se organizirati pred potovanjem?

“Ali lahko sup vzamem s seboj na letalo?” je eno od vprašanj, ki se pojavi [...]

Primerjava cen različnih supov: kakšen sup dobim za kakšno ceno?

V tokratnem blogu bomo pod drobnogled vzeli cene sup desk, primerjali uporabljeno tehnologijo izdelave ter [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja