Zakaj so Red Paddle Co. najbolj prodajani supi na svetu?

Zakaj so red paddle najbolj prodajani supi na svetu

Ni skrivnost, da je Red Paddle Co. vodilni proizvajalec napihljivih supov na svetu. Angleško podjetje se namreč ukvarja izključno z razvojem tehnologije in dizajna napihljivih supov, očitna usmerjenost pa žanje odlične rezultate. Model Red Paddle Co Ride 10’6 je najbolj prodajan napihljiv sup na svetu že zadnje 4 leta, oktobra letos pa je Red Paddle Co. prejel tudi prestižno nagrado stroke za najboljšo opremo sejma Paddle Expo 2014.Kakšne so pravzaprav prednosti napihljivih SUPov Red Paddle Co. in zakaj tako izstopajo?

1. PATENTIRANE RSS LETVICE, S ČIMER SUP PRIDOBI DO 40% VEČJO TRDNOST

RSS letvice (The Rocker Stiffening System) predstavljajo unikatno patentirano inovacijo, s katero se trdnost supa na račun pri straneh vstavljenih letvic poveča do 40%. RSS letvice so dodane tanjšim in daljšim modelom supov (Surf 9’2, Snapper 9’4, Sport 11′, Explorer 12’6) in vsem modelom Race, saj so želeli oblikovati najbolj napredno napihljivo tekmovalno sup desko na trgu. RSS letvice

2. SUPE LAHKO NAPIHNEMO DO KAR 25 PSI

Red Paddle Co. supi so edini, ki jih lahko napihnemo na 1,7 bara oz. 25 psi, s čimer se v trdnosti popolnoma približajo trdnim deskam. Večja trdnost vpliva na večjo stabilnost, s čimer se Red Paddle Co. zagotovo lahko pohvali na ves glas!

3. OBLIKA PROGRESIVNEGA ROCKER-JA OMOGOČA LAŽJE SUPANJE PO RAZBURKANIH VODAH

Ko govorimo o »progresivnem rockerju«, govorimo o postopni ukrivljenosti supa. Nosovi modelov namreč niso dvignjeni le na koncu, ampak se linija začne enakomerno kriviti že ne 2/3 dolžine supa. Posledično se sup v razburkano morje ne zaletava, ampak drsi čez “valovčke”, zaradi česar je supanje bolj stabilno in prijetnejše tudi v bolj razburkanem morju. Stabilni SUPi Red Paddle Co.

4. JE ABSOLUTEN ZMAGOVALEC V VZDRŽLJIVOSTI

Supi so narejeni iz več plasti posebnega PVC materiala (zgoraj in spodaj iz dveh, pri strani kar iz štirih plasti), zaradi posebne tehnike lepljenja pa ohranjajo obliko tudi pri skoraj izpihnjeni. Sama oblika definitivno vpliva na trdnost in s tem stabilnost supa. Če se sprašuješ, koliko sezon bo sup uporaben, lahko odgovorimo: »Najmanj 10 let!« Zakaj? Ker podjetje Red Paddle Co. obstaja 10 let in so prvi modeli supov še vedno v odlični formi. Sicer pa največ o vzdržlivosti pove video, v katerem SUP povozijo kar s traktorjem. Zgradba napihljivega supa Red Paddle Co.

5. iFIN SISTEM JE PO TESTIH NAJBOLJŠI SISTEM SMERNIKOV NA TRGU

Sistem pritrjenih smernikov na vsestranskih supih se je izkazal ne le na testih, ampak  tudi v vsakdanji rabi. Zagotovo ni treba skrbeti glede rezervnih delov, majhnih vijakov, saj so mali smerniki kar pritrjeni! Nesnemljivi fini

6. S »HIGH PERFORMANCE« PUMPO SE SUP NAPIHNE Z LAHKOTO TUDI DO 20 PSI

Kvalitetna pumpa je zelo pomembna. Proizvajalci vam nam lahko spromovirajo enkrat večjo napihljivost, ampak kaj nam pomaga, če supa fizično ne moremo napihniti. Red Paddle Co. je razvil »high performance« pumpo, s katero tudi dekleta z lahkoto napihnejo sup čez 20 psi, fantje in malo močnejše punce pa do 25 psi!

Seveda brez konkretnega vlaganja v razvoj desk Red Paddle Co. ne bi bil deležen takega uspeha in tako so našli prostor za izboljšavo tudi pri modelih 2015, ki so že na zalogi v Bananaway shopu! High performance pumpa

 

 
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Primerjava cen različnih supov: kakšen sup dobim za kakšno ceno?

V tokratnem blogu bomo pod drobnogled vzeli cene sup desk, primerjali uporabljeno tehnologijo izdelave ter [...]

Kakšen sup kupiti: kaj se lahko naučiš iz večletnih izkušenj suparja Jožeta?

Nakup pravega supa je veliko vprašanje. Danes je ogromno informacij, iz katerih moramo izključiti zavajujoče, [...]

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Comments are closed.