Zakaj z Bananaway na sup potovanje na Tajsko?

Supanje je šport, ki združuje. Združuje aktivne in radovedne ljudi. Mednje sodimo tudi mi iz Bananaway in nadvse se veselimo, da ti razkažemo Tajsko in vse njene skrite suparske spote. 🙂

V nadaljevanju lahko prebereš razloge, zakaj bi šel/šla v januarju z nami supat na Tajsko in zakaj je potovanje z nami bolj kul in bolj preprosto.

1. To je aktivno potovanje v mali skupini (do 12 ljudi)

Naši sup izleti potekajo v majhnih skupinah, ker le tako lahko poskrbimo, da ste vsi udeleženci varni in se vsem v enakem obsegu posvetimo.

To želimo tudi na sup potovanju. V majhni skupini se vsakemu posebej lahko posvetimo tako pri izpopolnjevanju same tehnike supanja, kot tudi pri ostalih aktivnostih, ki jih počnemo na samemu sup potovanju.

2. Obožujemo nekomercialni turizem

Kdor je že bil na Tajskem ve, da je to tipična turistična država, kjer je vse usmerjeno v množice in se na veliko prodaja takšne in drugačne izlete, aktivnosti ipd. In vse to v skupinah 40 do 50 ljudi.

Mi se bomo temu izognili. Naša majhna skupina bo šla po svojih poteh in odkrivala tiste stvari, za katere ve malo ljudi. Če pa nas slučajno pot zanese tja, kamor vse ostale, bomo to izkoristili po svoje in se s supi zapeljali nekam, kamor drugi ne morejo. Supi so res the best, kadar se potuje.

3. Vse lokacije so preverjene

Na Tajskem je naša ekipa bila že večkrat. Poznamo vse lokacije, kjer se bo supalo. Točno vemo, kje vstopiti v vodo, vemo, kje prežijo nevarnosti in kje se ne sme supati.

Poleg tega pa poznamo najboljše “street food” lokacije, najboljše “palačinkopeke”, vemo kako se uspešno cenkati in še marskikaj drugega, kar je za uspešno sup potovanje pomembno.

4. Odlična priložnost za nadgradnjo znanja supanja

Če supaš že nekaj let ali pa le letošnje poletje, vedno se lahko še marsikaj naučiš. Na Tajsko gredo naši najboljši sup inštruktorji, ki ti bodo pomagali nadgraditi tvoje znanje supanja. Naučili te bodo novih trikov, novih zavesljajev, itd.

5. Ne bomo samo supali

Gremo na sup potovanje, ki pa ga bomo dopolnili z različnimi aktivnostmi. Imel/a boš priložnost obiskati različne templje, se prevažati z ladjicami po rekah in morju, splezati na najrazličnejše razgledne točke, se sprostiti na tajskih masažah in se prevažati z slavnimi tajskimi tuk tuki.

Bangkok - sledimo lokalni izkušnji

6. Skrbno izbrana namestitev

Marsikdo ne pomisli, da je potrebno na sup potovanju skrbno izbrati tudi namestitve, saj sup oprema zavzame kar nekaj prostora (še posebej napihnjen sup), poleg tega pa je tudi dragocena in noben si ne želi, da bi mu jo kdo ukradel.

Mi bomo poskrbeli, da bodo namestitve na lokacijah, ki so blizu vstopnih točk. Sup desk pa ne bo treba vsakič znova napihovati, ker bodo namestitve dovolj prostorne, da bomo v njih napihnjen sup lahko tudi pustili, medtem ko se bomo odpravili na nočni sprehod po obali ali v mesto.

 

7. Izkušeni sup vodiči poskrbijo za tvojo varnost

Bananaway vodiči so usposobljeni v vseh pogledih in bodo na potovanju poskrbeli za tvojo varnost na vodi.

8. Na potovanje greš lahko brez skrbi

Bananaway tim bo poskrbel, da bo tvoje potovanje brezskrbno in da se boš na njem resnično sprostil/a. Kar moraš storiti, je samo to, da se prijaviš, in takoj bomo stopili v kontakt s tabo in zate rezervirali vse, kar je potrebno.

KAKO SMO S SUPI POTOVALI PO TAJSKI?

Oglej si naše zabavne vloge, ki smo jih posneli tekom našega potovanja po Tajskem. 

poglej video bloge

SUP POTOVANJE NA TAJSKO

Sup potovanje na Tajsko je najnovejši koncept aktivnega in osvežujočega potovanja ter eno od tistih doživetij, ki ti bo vzelo sapo. Večkrat.

program, termini in prijava
novice
NAJ UPORABNE NOVICE PRILETIJO KAR NA E-MAIL!
Prijava na novičke