darilni bon darilo

Darilni bon bananaway

Iščeš popolno darilo, opravičilo, pozornost, zahvalo, ki je primerna za vsakogar in bo res razveselila vsakogar?

Z darilnim bonom lahko podariš svoj čas, pozornost, svojo družbo in dogodivščino!

Ali pa novo znanje, novo aktivnost, s katero se tvoj obdarjenec spogleduje že nekaj časa! Ni to več vredno od nekega klišejskega darila, ki ga bo v resnici hitro pozabil/a?

NAROČI PRAVI DARILNI BON KUPI DARILNI BON PREKO SPLETA

KAKŠNO DARILO LAHKO PODARIŠ?

NOVO IZKUŠNJO ALI SPROSTITEV!

Sup izlet združuje sprostitev, osvežitev, druženje in izletnikovanje.

Je super presenečenje za vsakogar, ki bi supati poizkusil prvič, kot tudi aktivnega izletnika, ki bi mu podaril/a malo poletne norosti na vodi. Supamo po celi Sloveniji in tudi izven meja!

Tečaj supanja - darilni bon

NOVO ZNANJE IN POGLED NA SUPANJE

Če je tvoj prijatelj s supanjem že prevzet, ga preseneti s tečajem supanja, ki ga bo naučil ogromno uporabnih trikov in spremenil pogled na svet supanja. Ponuja več opcij, kot bi sprva mislil.

KRILA IN NOVO STRAST

Si prijateljica želi leteti? Tudi to ni neizvedljivo! Podari ji tečaj kajtanja ali BON BON z določeno vrednostjo za ta namen. In veselje bo neizogibno!

Tečaj kajtanja - darilni bon
Zulu pack nepremočljiva torba, drybag

PODARI NEKAJ UPORABNEGA

Najlepše je zadeti s stvarjo, ki je uporabna!

V Bananaway trgovini te čaka veliko malih in velikih darilc za osebo, ki je zaljubljena v vodne športe. Zato lahko enostavno podariš vrednosti bon, darilce pa si izbere sam/a.

Kaj je bon bon?

BON BON je darilni bon, v katerega ti zapakiramo izbrano darilo. Vrednost darila določiš sam/a z izbiro darilo ali z izbiro vrednosti, ki jo prejemnik koristi.

Veljaven je eno leto, zato bo srečni prejemnik imel dovolj priložnosti, da ga res izkoristi!

Izpolni obrazec in se izogni dolgemu skakanju po trgovinah!

KAKO SE DARILNI BON KORISTI?

1. Prejemnik poišče svoje darilo na Bananaway spletni strani. 2. Izbere datum tečaja/izleta, ki mu ustreza. 3. Vpiše kodo darilnega bona in odštela se bo vrednost darilnega bona.4. Prejemnik vpiše svoje podatke in potrdi rezervacijo. Nato bo prejel/a natančna navodila o tečaju/izletu preko vpisanega emaila.

Za več informacij nas pokliči na 051 340 344 ali nam piši na email.

Ne glede na to, koga boš presenetil/a, ti obljubimo, da ji/mu bomo pripravili nepozaben dan (morda tudi teden ali dva), ki bo ostal v spominu in nekaj veljal!

NAROČI DARILNI BON

KUPI DARILNI BON PREKO SPLETA!

Darilni bon lahko kupiš tudi preko spleta v štirih korakih. Najprej izbereš darilo, nato vpišeš prejemnika darila, nato potrdiš rezervacijo z vpisom svojih podatkov in v zadnjem koraku plačaš s kreditno kartico oz. Paypalom.

Na vpisani email boš prejel/a darilni bon s kodo, ki jo obdarjenec unovči za podarjeno darilo.

/p>