darilni bon darilo

LIFE IS A DARING ADVENTURE OR NOTHING AT ALL!

Iščeš popolno darilo, opravičilo, pozornost, zahvalo, ki je primerna za vsakogar in bo res razveselila vsakogar?

Podari prijatelju, prijateljici, nečakinji, mami ali fantu, ki ti je na skrivaj všeč, svoj čas, pozornost, druženje in dogodivščino! Ali novo znanje, novo aktivnost, s katero se spogleduje že nekaj časa! Ni to več vredno od nekega klišejskega darila, ki ga bo v resnici hitro pozabil(a)?

Bananaway ti pomaga pri realiziraciji te ideje. Oziroma parih idej! Preseneti osebo z izletom v neznano in mu podari SUP izlet po najlepših rekah in jezerih v Sloveniji in bližnji okolici. Ali vama rezerviraj napihljivi SUP deski in si destinacijo izberita sama.

Če je kolega za supanje že zagret, ga lahko presenetiš s tečajem supanja ali mu podariš določen znesek za novo, lažje veslo, s katerim bo vesljal z večjim užitkom!

Si prijateljica želi leteti? Tudi to ni neizvedljivo! Podari ji tečaj kajtanja ali BON BON z določeno vrednostjo za ta namen. In veselje bo neizogibno!

Kakšno dodatno idejo zagotovo najdeš v Bananaway shopu, kjer te čaka veliko malih in velikih darilc za osebo, ki je zaljubljena v vodne športe. Saj veš, najlepše je zadeti s stvarjo, ki je uporabna! 🙂

Kaj je bon bon?

BON BON je darilni bon, v katerega ti zapakiramo izbrano darilo. Vrednost določiš sam/a z izbiro darila. Veljaven je eno leto, zato bo srečni prejemnik imel dovolj priložnosti, da ga res izkoristi!

Enostavno izpolni obrazec in se izogni dolgemu skakanju po trgovinah!

KAKO SE DARILNI BON KORISTI?

1. Poišči svoje darilo na Bananaway spletni strani.
2. Izberi datum tečaja/izleta, ki ti ustreza.
3. Vpiši kodo darilnega bona in odštela se bo vrednost darilnega bona.
4. Vpiši svoje podatke in potrdi rezervacijo.
Nato boš prejel/a natančna navodila preko vpisanega emaila.

Za več informacij nas pokliči na 051 340 344 ali nam piši na email.

Ne glede na to, koga boš presenetil/a, ti obljubimo, da ji/mu bomo pripravili nepozaben dan (morda tudi teden ali dva), ki bo ostal v spominu in nekaj veljal!
 
vzorec-darilni-bon
 

Naroči bon bon