Dodaj lokacijo za supanje na zemljevid

Najprej HVALA, ker s svojimi informacijami in izkušnjami pomagaš celi sup skupnosti!

Sup lokacijo vpišeš tako, da slediš obrazcu spodaj ter jo poskušaš s čim več podrobnostmi predstaviti suparju, ki bo na tvoji lokaciji supal prvič. Poskusi se postaviti v v njegovo vlogo – kaj vse bi te zanimalo, kaj bi si želel vedeti?

Vsaka dodana lokacija gre v pregled našemu uredniku, ki prebere, preveri in malenkost preoblikuje tekst tako, da se sklada z ostalimi opisi na zemljevidu. Zato ne skrbi za tekstopisje. Najbolj pomembne so lokalne informacije, ki nam bodo suparjem s celotne Slovenije pomagale, da spoznamo čim več različnih lokacij ter da bomo raziskovali VARNO!   

 

Imaš uporabniški račun? Prijavi se ali na novo registriraj z oddajo obrazca.

Podatki vašega uporabniškega računa bodo poslani po oddaji obrazca.

Predstavi lokacijo drugim suparjem, povej jim, kaj ti je na lokaciji posebej všeč.

Opis lokacije v enem stavku, to polje ni obvezno.

Expand All | Collapse All

Izberi primerno.

Napiši točko začetka in konca svoje ture ter pripišite dolžino. Razmisli o drugih opcijah tur npr. različne smeri ali različno dolgi odseki. Primeri: Vrhnika – Podpeč: cca. 10 km; Vrhnika – Ljubljana: cca. 22 km; Okoli jezera in nazaj: cca. 4 km.

Content fields may be dependent on selected categories

Opiši vse podrobnosti in potencialne nevarnosti, na katere bi moral biti supar pozoren. Pomisli na to, kaj bi želel/a vedeti, če bi bil/a ti na lokaciji prvič.

Dodajanje slik

Odloži sem

Dodaj video

Izberi državo in kopiraj google maps koordinato vstopne točke. Zanima nas natančna lokacija vstopa na vodo, vstopnih točk je lahko tudi več, odvisno od zgoraj omenjenih različic sup tur.

Add Country