eFoil tečaj

eFoil tečaj

Naj bo eFoil tečaj tvoja prva eFoil izkušnja, s katero boš razburljivo vodno aktivnost osvojil/a že v eni uri.

eFoilanje ustvarja nove razsežnosti vodnega navdušenja, ki je dosegljivo prav vsakomur. Od vznemirljivega odkrivanja samotnih zalivov, do zabavnega karvanja in izpopolnjevanja vedno ožjih zavojev ter neprekinjenega »flowa« od foilanju na valovih.

eFoil tečaj te s preverjenimi koraki nauči samozavestnega letenja 60 cm nad vodo v najkrajšem možnem času ter ti omogoči najbolj enostaven vstop v svet efoilanja in wing foilanja.

Rezerviraj efoil tečaj

efoil tečaj v fliteboard šoli

Bananaway je uradna certificirana Fliteboard šola, ki te bo naučila »surfanja« na eFoil deski s preverjenimi prijemi, tako da bo tvoja prva izkušnja z eFoilom kar se da prijetna, napredovanje pa hitro.

eFoil tečaj se izvaja na premium eFoil deskah blagovne znamke Fliteboard. Pred tečajem te povprašamo o teži in izkušnjah z drugimi vodnimi športi ter na podlagi teh informacij izberemo najbolj primeren eFoil zate.

Pred odhodom v vodo te opremimo z jopičem, neoprenom in čelado, tvoja varnost je seveda na prvem mestu. Čelada je opremljena z BB Talking radio sistemom, preko katerega se z inštruktorjem lahko pogovarjaš. Inštruktor ti ves čas daje napotke, zato je tvoje napredovanje hitrejše, hkrati pa se počutiš bolj varno, saj veš, da nisi sam/a.

eFoil tečaj traja dve uri.

  • V prve pol ure se sprehodimo čez osnove efoilanja ter izvedemo nekaj uporabnih vaj na kopnem.
  • Nato sledi ura in pol učenja in letenja. Najprej bomo osvojili vožnjo na kolenih, nato obračanje in vzlet na kolenih, sledi vožnja stoje, vožnja na foilu ter seveda obrati na foilu. Sliši se preprosto in je preprosto s preprostimi nasveti izkušenega inštruktorja.

Vsebino tečaja vedno prilagodimo tvojim predhodnim izkušnjam in hitrosti napredka. Trudimo se ustvariti spodbujajoče okolje, v katerem se boš počutil/a varno in napredoval/a optimalno v svojem tempu. Obljubimo ti prvovrstno eFoil izkušnjo, ki jo boš želel/a ponoviti in nadgraditi.

Tečaj efoil
eFoil tečaj
BB talkin sistem

Lokacije izvajanja tečaja

eFoil tečaj se izjava na slovenski obali v Kopru ter v Portorožu.

Cena tečaja

Cena tečaja znaša 199€.

Vrednost tečaja se v primeru nakupa eFoila odšteje od končne cene eFoila. eFoil tečaj ti tako prinese novo znanje, izkušnjo in hkrati tudi brezplačen test opreme (tudi drugih blagovnih znamk).

Nadgradi svojo eFoil izkušnjo

Z vsakim naslednjim srečanjem nadgrajujemo tvojo eFoil izkušnjo. Lahko se odpravimo na konkreten izlet (npr. iz Kopra do Mesečevega zaliva) ali pa ti pomagamo odkriti maksimalne sposobnosti električnega foila - osvajati najvišje hitrosti in bolj zahtevne obrate.

Vse eFoil izkušnje prilagajamo tvojemu znanju in željam.

EFOIL IZPOSOJA

eFoil izposoja je mogoča po opravljenem eFoil tečaju, saj te moramo naučiti, kako z opremo lepo ravnati. Izposoja eFoila poteka na enakih lokacijah kot eFoil tečaj.

V kolikor te efoilanje res zanima, pokukaj na našo stran eFoil, kjer smo zbrali veliko informacij o tej novi navdušujoči vodni aktivnosti, s katero lahko moske zalive raziskuješ hitro in dinamično, še večja zabava pa se začne, ko odkriješ foilanje na valovih.

pRIJAVI SE NA E-FOIL TEČAJ

Na tečaj eFoilanja se prijaviš enostavno preko spodnjega obrazca. Informacije o točni lokaciji ti bomo poslali na vpisan email po prejetem plačilu.

Searching Availability...

BODI NA TEKOČEM - PRIJAVI SE NA eFOIL NOVIČKE