ekipa-bananaway

Bananaway je način življenja, ki ti daje energijo!

Bananaway ekipa nismo le inštruktorji. Bananaway je neločljiv del našega življenja in pomemben del vsakega od nas. Strastno smo predani gibanju in športanju nasploh. Še posebej radi imamo športe, ki združujejo telesno aktivnost, užitek in sproščanje ter se dogajajo v naravi.

Razumemo, da je vsak človek oseba zase, zato metode učenja vedno znova prilagajamo tako, da je posamezniku učenje kar najbolj razumljivo in hkrati učinkovito, varno ter zabavno. To nam omogočajo številne ure preživete s tečajniki, mednarodno ASI certificirano znanje, ki ga neprestano osvežujemo in nadgrajujemo, in lastne bogate izkušnje tako iz kajtanja, supanja, hoje po gurtni kot tudi drugih športov, s katerimi se radi ukvarjamo.

Zagotavjamo ti, da se boš v naši družbi dobro počutil(a), prepotoval(a) svet, spoznal(a) nove prijatelje ali celo našel(a) boljšo polovico 😉 ter se popolnoma navdušila nad novo osvojeno aktivnostjo, ki bo hočeš nočeš spremenila tvoje življenje. Na boljše seveda!

Naš cilj ni uspešno opravljen tečaj, želimo te navdušiti za športno-popotniški tj. bananaway način življenja. Da nam to lepo uspeva, so dokaz številni novi ljubitelji kajtanja, supanja in hoje po gurtni, ki jih srečujemo na spotih, zato lahko mirno rečemo, da smo Bananaway ekipa v resnici vsi mi.

Matija Pivk
CEO

Kite inštruktor 1, 2, senior
Učitelj supanja 1, 2
SUP ASI inštruktor 1, 2, 3

spela zupanc

Špela Zupanc
marketing

Kite inštruktor 1
Učitelj supanja 1, 2
SUP ASI inštruktor 1, 2

iris ucakar

Iris Učakar
projektni vodja

Učitelj supanja 1, 2
SUP ASI inštruktor 1, 2

Blazka Udir

Blažka Udir
Social media

Kite inštruktor 1, 2

Dejan Kancler

Dejan Kancler
Sup vODIČ

Amanda Kapič
sup vodič

Gregor Raičevič Bananaway inštruktor

Gregor Raičevič
sup inštruktor

natasa silec

Nataša Šilec
Kite inštruktor 1, 2

goran stankovic

Goran Stanković
Kite inštruktor

ajda ozbolt

Ajda Ožbolt
Kite inštruktor

ekipa_bananaway_novi sodelavec_job

TI

Bananaway vedno išče nove, zagnane sodelavce! Zaposlitev