Termo steklenice, lončki, mehi (hidracija na supu)

Termo steklenice so idealne za ohranjanje temperature naše pijače. Kot suparji, še posebej cenimo hladno vodo, zato so termo steklenice nepogrešljiv pripomoček naših avantur. Ne glede na to, ali gre za hladno vodo ali vroč čaj, boste vedno lahko uživali v optimalni temperaturi.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 9 od 9 rezultatov
Znamka
Cenovni razpon
29,95 
34,90 
39,90 
34,90 
-25%
Original price was: 24,95 €.Current price is: 18,71 €.

1. Zakaj je hidracija tako pomembna

Poskrbite za svojo hidracijo na supu in na poti - kamorkoli greste. Mogoče je pitna voda zadnja stvar, na katero supar pomisli ob odhodu na vodo, vendar bi morala biti prva.

Primerna hidracija na supu pomeni lažje uravnavanje telesne temperature in krvnega pritiska, kar pomeni boljšo uspešnost, počutje in daljše, lažje veslanje.

Dolgi dnevi na soncu in intenzivna fizična aktivnost lahko hitro pripeljejo do dehidracije, ki jo opazite takrat, ko je že prepozno.

Zato ukrepajte preden se sploh odpravite na supanje. Vedno imejte s seboj termovko za vodo in se spomnite piti v rednih intervalih. S kakovostno izolirano flaško boste lahko skozi cel izlet uživali v osvežujoči hladni vodi.

2. Termo steklenice za vodo

Termo steklenice so postale priljubljena izbira med tistimi, ki si želimo ohraniti optimalno temperaturo svojih pijač. Termovke so zasnovane tako, da ohranjajo pijačo hladno ali toplo ne glede na zunanjo temperaturo.

Še posebej pri supanju, ko je izpostavljenost soncu še posebej visoka, je pomembno, da imamo vedno pri sebi hladno vodo. Termo steklenice pa pridejo prav tudi pozimi, ko si med supanjem zaželimo topel napitek.

Termo steklenica za hladno vodo ali vroč čaj tako poskrbi, da je tekočina vedno na dosegu roke, zaradi česar lahko na naših sup avanturah uživamo dlje časa.

Poleg tega so termovke prijazne do okolja, saj omogočajo ponovno uporabo in preprečujejo uporabo enkratnih plastenk, ki škodujejo okolju. Termo steklenice so oblikovane tako, da so preproste za čiščenje in vzdrževanje, kar podaljša njihovo življenjsko dobo.

S termovkami, tako ne poskrbimo samo za zadostno hidracijo temveč prispevamo k trajnosti in ohranjanju čistega okolja.

3. Kako je izdelana termo steklenica?

Termo steklenica je običajno izdelana iz dvojne plasti nerjavečega jekla, ki omogoča ohranjanje optimalne temperature vode.

Notranja stena je običajno prevlečena s plastjo, ki ohranja temperaturo in preprečuje kondenzacijo tekočine. Hkrati preprečuje, da bi se okusi in vonjave absorbirali v tekočino. Zunanja stena pa je izdelana iz trpežnega materiala, ki ščiti notranjost steklenice.

Med notranjo in zunanjo plastjo je vakuum, ki preprečuje prenos toplote in hladu. Zaradi tega lahko termo steklenice ohranjajo tekočine do 12 ur vroče in do 24 ur hladne.

4. Kakšno velikost termovke izbrati?

Termovke so na voljo v različnih velikostih in oblikah, zato so primerne za različne namene. Lahko jih uporabljamo za ohranjanje tople ali hlade vode med supanjem, za shranjevanje kave ali čaja za na pot ali za prevoz hladnih pijač med piknikom ali izletom v naravo.

 • Termovka 700 ML
 • Termovka 1 L
 • Termovka 1,2 L
 • Izbira velikosti termovke, je tako odvisna od naših potreb. Če se odpravljamo na celodnevni izlet, je bolje, da izberemo termovko 1,2 L ali 1 L. Tako poskrbimo, da nam vode na zmanjka in da ostanemo hidrirani cel dan. Za krajše izlete, je tudi termovka 700 ML odlična izbira, saj je nekoliko manjša in lažja, uporabna tudi v vsakodnevni rabi.

  5. Termo lonček za kavo ali čaj

  Termo lonček za kavo je odličen za vse ljubitelje toplih napitkov. Oblikovan je ergonomsko, zato ga lahko enostavno držimo in shranimo. Uporaben je za na pot, izlete in potovanja, za v službo in še kam.

  Potovalni lonček za kavoje izdelan iz dvojne plasti nerjavečega jekla s čimer ohranja našo kavo vročo in svežo, kot naravnost iz kavomata.

  Termo lonček to go ima dodan tudi tesnilni pokrov, zato ga lahko brez skrbi vzamemo tudi na naše suparske avanture. Termo lonček za je primeren tudi za čaj in ostale tople napitke.

  Termo lončki za na pot

  Če ste aktivni in veliko časa preživite na prostem in se odpravljate na daljše sup avanture, potem so termo lončki za na pot odlična izbira.

  Termo lončki za na pot so narejeni iz odpornega materiala, ki zdrži padce in udarce. Poleg tega imajo večjo prostornino kot običajni termo lončki, kar je idealno za daljše sup izlete ali kampiranje.

  Priročni ročaji za prenašanje, vgrajene slamice za pitje in tesnilni pokrovi preprečujejo izlitje napitka, tudi med vodnimi aktivnostmi.

  Tako lahko termo lončke za na pot vzamemo s seboj tudi na najzahtevnejše sup avanture. Požirek vroče kave/čaja pozimi ali hladne vode poleti, se vedno prileže, kajne?

  6. Red Original termo steklenica – najbolje ocenjena termovka

  Termo steklenica Red Original je izjemno dobro izolirana, kar nam med dogodivščinami v naravi pride zelo prav.

  Termo steklenica je izdelana iz izjemno vzdržljivega nerjavečega jekla 316L, ki je izjemno odporno na rjo. Material je odporen na korozijo, kar se pogosto dogaja pri drugih steklenicah iz kovinskih materialov.

  Ni boljšega kot srkati topel čaj na siv zimski dan. Razen mogoče osvežilna hladna pijača na žgočem soncu.

  Red Original termovka ohrani pijačo toplo do 12 ur, hladno pa kar do 24 ur! Maksimalna uporabna vrednost je pomembno vodilo za ekipo pri Red Original. Zato sta pri termo steklenici priložena kar dva pokrovčka. Z Red Original termo steklenico ob strani ti nikoli več ne bo treba v smeti odvreči plastenke za vodo.

  7. Snow monkey termo steklenica

  Podpri slovensko podjetje z nakupom Snow monkey termo stekleničke!

  Snow Monkey je slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo vrhunskih termo steklenic za vse ljubitelje narave in aktivnega življenjskega sloga.

  Snow Monkey termo steklenice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki ohranjajo optimalno temperaturo pijače do 24h.

  Poleg tega je podjetje Snow Monkey zavezano k trajnostnemu razvoju in okoljski osveščenosti, zato so njihove stekleničke izdelane brez BPA in drugih škodljivih snovi, ki bi lahko ogrozile naše zdravje in okolje.

  8. Nahrbtnik z mehom za vodo – popolna hidracija med aktivnostjo

  Nahrbtnik z mehom za vodo poteši žejo kar med gibanjem. Lahek nahrbtnik je super rešitev pri intenzivnejših aktivnosti pri katerih s seboj ne jemljemo veliko stvari in težkega tovora.

  Nahrbtnik za mehom poskrbi, da je osvežitev vedno pri roki. S cevjo lahko skrnemo nekaj požirkov hladne vode vsakič, ko začutimo malo žeje. Nahrbtnik z mehom za vodo je idealen za hitre suparske izlete, tek, kolesarjenje, tek na smučeh in druge vzdržljivostne športe.

  Z Mystic mehom za vodo je zato naše telo dobro hidrirano in pripravljeno na optimalni performans.