Hidracija na supu

Ker ekipa Bananaway poskrbi za prav vse, boš v naši trgovini našel tudi flaške in termoske. Hidracija na supu je namreč ena od najpomembnejših stvari, za katere moraš poskrbeti.

29,95 
29,95 
24,95 
69,99 

Zakaj je hidracija tako pomembna?

Vemo, kako je biti žejen na supu. Vemo tudi kako neprijetno je spiti toplo vodo, ko je vse kar si želite malo osvežitve. Zato smo sestavili ponudbo izoliranih flašk in skodelic, ki bodo poskrbele za to, da je vaša pijača skozi cel dan optimalne temperature.

Poskrbite za svojo hidracijo na supu. Čeprav je pitna voda zadnja stvar, na katero supar pomisli ob odhodu na vodo, bi morala biti prva.

Primerna hidracija na supu pomeni lažje uravnavanje telesne temperature in krvnega pritiska, kar pomeni boljši performans in daljše, lažje veslanje.

Dolgi dnevi na soncu in intenzivna fizična aktivnost lahko hitro pripeljejo do dehidracije, ki jo opazite takrat, ko je že prepozno.

Zato ukrepajte preden se sploh odpravite na supanje. Vedno imejte s seboj flaško z vodo in se spomnite piti v rednih intervalih. S kakovostno izolirano flaško boste lahko skozi cel izlet uživali v osvežujoči hladni vodi.

Flašk je v zadnje čase na trgu ogromno, malo katere so pa tako kakovostne in trpežne, da vas lahko dolga leta spremljajo na vseh suparskih in drugačnih avanturah.

Ker našim kupcem želimo vedno ponuditi najboljše, prodajamo le flaške in skodelice preverjene kakovosti in izjemne trpežnosti. Vemo, da je večina suparjev zelo okoljsko ozaveščenih, zato ti želimo ponuditi kakovostne in trajnostne izdelke, ki ne bodo leteli v smeti čez pol leta.

Če pri izbiri flašk, skodelic ali kakršne koli druge dodatne opreme za supanje rabite pomoč, vam Bananaway ekipa z veseljem pomaga. Kontaktirajte nas in vam bodo naši strokovnjaki svetovali pri izbiri popolne dodatne opreme za vas in vaše potrebe.