JADRO ZA SUP

Sup lahko uporabljamo tudi v vetrovnih pogojih. Če imamo windsup model, v mehanizem enostavno vpnemo jadro za sup, če pa imamo klasičen sup lahko v vetru uporabljamo wing v kombinaciji s smerniki proti bočnemu drsenju.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 6 od 6 rezultatov
Znamka
Barva
Cenovni razpon
-30%
Original price was: 44,95 €.Current price is: 31,46 €.
-30%
Original price was: 59,95 €.Current price is: 41,96 €.

KAKŠNO JADRO ZA SUP IZBRATI?

Pri izbiri jadra za sup je pomembno, da je primerno za velikost uporabnika glede na jakost vetra, da je čim bolj enostavno za transport ter vzdržljivo proti poškodbam zaradi udarcev in UV žarkov.

Neprebojni material sup jadra naj bo čim bolj lahek, svetel, trpežen in prozoren, da omogoča dobro vidljivost skozi jadro.

V primeru da lastimo windsup z vgrajenim mehanizmom za jadro, lahko uporabimo jadro za sup z univerzalnim mehanizmom. To je priročno, saj ni potrebno kupovati posebnega jadra.

V primeru, da se že ukvarjamo z windsurfanjem, pa lahko uporabimo katerokoli windsurf jadro z univerzalnim mehanizmom.

Če si v windsupanju novinec, potem lahko razmisliš o trdnem in napihljivem jadru, ki je enostavno za uporabo.

Trdno windsurf jadro

Trdno windsurf jadro je enostavno za uporabo in primerno za različne vetrovne razmere. Trdno windsurf jadro znamke Red Paddle, je izdelano iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost proti udarcem in UV žarkom ter dolgo življenjsko dobo.

Windsurf jadro je na voljo v različnih velikostih, pri izbiri katere je potrebno upoštevati jakost vetra (močnejši kot je veter, manjše jadro bomo potrebovali).

Za šibki veter (8-15 vozlov) se priporoča večja velikost jadra 4,5 m2 ali 6 m2. Za srednje močan veter bi priporočili 3,5 m2 ali 4,5 m2. Za močnejši večer (20+ vozlov) bi priporočili 2,5 m2 li 3,5 m2.

Velikost jadra za sup se izbere tudi glede na težo suparja (težji kot je supar, večje jadro bo potreboval) ter izkušnje z windsupanjem (bolj izkušeni lahko bolj učinkovito izkoriščajo lahkoten veter).

Napihljivo jadro Irig

Napihljivo jadro Irig je inovativna rešitev za windsurfanje v šibkem vetru. Napihljivo jadro se enostavno pospravi na majhno in je tako idealna izbira za potovanja ali shranjevanje v omejenem prostoru.

Jadro Duotone Irig je enostavno za učenje, saj je 70 % lažje od klasičnih jader, tako se lahko zabavamo tudi ob šibkem jetru brez, da bi naše mišice preveč trpele.

Irig jadro je primerno za osebe vseh velikosti, saj je na voljo v različnih velikostih, ki se prilagajajo uporabniku.