Rešilni in plavalni jopiči za vodne športe

Na vodi moramo poskrbeti za svojo varnost in varnost drugih, zato so eni najpomembnejših dodatkov za supanje rešilni jopiči za supanje.

Primarna naloga jopičev je varnost, namenjeni so pomoči pri plavanju, če nekdo pade v vodo. Priporočljivi so za vse, najbolj pa za otroke, neplavalce in živali, ki jih s seboj vzamemo na sup. Kakšen rešilni jopič izbrati?

Filter izdelkov Prikaz 1 - 9 od 9 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon

KAKŠEN REŠILNI JOPIČ IZBRATI?

Rešilni jopiči oz. plavalni jopiči so obvezna oprema za vse vodne športe, saj zagotavljajo varnost in zaščito pred morebitnimi nevarnostmi na vodi.

Izbira kvalitetnega rešilnega jopiča je ključna za zagotovitev varnosti na vodi. Kvaliteten rešilni jopič je izdelan iz nepremočljive tkanine. Priporočljivo je, da je čim bolj viden, naj ima odsevni trak za vidljivost in je žive barve. Vedno dobrodošli pa so tudi številni vodoodporni žepi za shranjevanje.

PLAVALNI JOPIČ ZA ODRASLE

Plavalni jopiči za odrasle so namenjeni vodnim športom, pri katerih se lahko v vodi znajdemo dlje časa. Pomagajo nam pri plavanju, da se manj utrudimo in lažje dosežemo obalo.

Plavalni jopič O’Neill Superlite se odlično prilega odraslim, saj je zaradi kar štirih zaponk na širokih trakovih izjemno prilagodljiv. Trakovi na plavalnem jopiču so močni in jih enostavno zategnemo na željeno dolžino.

PFD - SAMONAPIHLJIV REŠILNI JOPČ

PFD oz. “Personal Flotation Device” je samonapihljivi rešilni jopič. Red Original je izdal poseben rešilni jopič PFD, ki nas med supanjem ne ovira in obenem zagotavlja varnost. Njegova uporaba je enostavna, saj si jopič za supanje samo udobno namestimo okoli pasu.

Ko ga potrebujemo, iz žepa izvlečemo napihljiv del, ga povlečemo čez glavo. Napihnemo ga tako, da zgolj potegnemo za ročkol. PFD jopič se lahko uporabi večkrat, z dokupom Co2 bombice.

Samonapihljiv rešilni jopič lahko uporabljamo kot rešilni jopič za kajak, jadranje, čoln ali sup.

OTROŠKI REŠILNI JOPIČ – ZA VARNE OTROKE IN SPROŠČENE STARŠE

Uporaba otroškega rešilnega jopiča je priporočljiva, tudi, če so otroci že dobri plavalci. Sploh, ko se s supom, kanujem ali čolnom odpravimo dlje od obale.

Nenaden padec v vodo jih lahko preseneti in zaradi strahu vdihnejo vodo ali pa v paniki pozabijo plavati.

Ko je v igri varnost, je pomembno, da so tudi naši otroci opremljeni s kvalitetno opremo, kot je otroški rešilni jopič O’Neill Superlite, ki v ključnem trenutku ne bo zatajila in ki se jim dobro prilega.

Dizajn otroškega rešilnega jopiča uporabnika prisili, da se obrne na hrbet, ko je v vodi, zaradi česar so dihala zavarovana pred vdorom vode, vseeno pa lahko plava hrbtno in se poganja z nogami.

TE SKRBI, KJE NAJ MED TVOJIM SUPANJEM POČAKA TVOJ ŠTIRINOŽNI PRIJATELJ?

Odgovor je preprost, nadeni mu plavalni jopič za psa in ga vzemi s seboj! Novost dodatkov za supanje so posebni jopiči za supanje, namenjeni psom.

Red Original plavalni jopič za psa je iz pene različnih debelin, te omogočajo, da tvoj pes ohrani najbolj optimalen plavalni položaj. Širok sprednji del jopiča gibanja psa ne omejuje, tkanina jopiča je vodoodporna, mehka in udobna, da psa ne moti.

Ročaji na plavalnem jopiču za psa so narejeni tako, da se ga lahko ob nesreči zelo hitro potegne iz vode.

VRHUNSKO DODELANI JOPIČI ZA SUPANJE

O’Neill linija jopičev postavlja nov in do sedaj najvišji standard v industriji ter postavlja nove inovativne smernice. Ekskluzivna NytroLite pena jopičev za supanje je 20 % lažja, se hitreje suši in nudi boljšo zaščito pred udarci od običajnih pen.