Rešilni in plavalni jopiči za vodne športe

Na vodi moramo poskrbeti za svojo varnost in varnost drugih, zato so eni najpomembnejših dodatkov za supanje jopiči za supanje. Primarna naloga jopičev je varnost, namenjeni so pomoči pri plavanju, če nekdo pade v vodo. Priporočljivi so za vse, najbolj pa za otroke, neplavalce in živali, ki jih s seboj vzamemo na sup.

79,95 105,95 

Te skrbi, kje naj med tvojim supanjem počaka tvoj štirinožni prijatelj?

Odgovor je preprost, nadeni mu plavalni jopič za psa in ga vzemi s seboj! Novost dodatkov za supanje so posebni jopiči za supanje, namenjeni psom.

Red Original plavalni jopič za psa je iz pene različnih debelin, te omogočajo, da tvoj pes ohrani najbolj optimalen plavalni položaj. Širok sprednji del jopiča gibanja psa ne omejuje, tkanina jopiča je vodoodporna, mehka in udobna, da psa ne moti. Ročaji na plavalnem jopiču za psa so narejeni tako, da se ga lahko ob nesreči zelo hitro potegne iz vode.

Kaj je PFD?

Personal flotation device je samonapihljivi rešilni jopič. Kvaliteten je, če je iz nepremočljive tkanine. Priporočljivo je, da je čimbolj viden, naj ima odsevni trak za vidljivost in je žive barve. Vedno dobrodošli so številni vodoodporni žepi za shranjevanje.

Red Original je izdal poseben rešilni jopič PFD, ki med supanjem ne ovira in obenem zagotavlja varnost. Njegova uporaba je enostavna, jopič za supanje si udobno namestiš okoli pasu. Ko ga potrebuješ, iz žepa izvlečeš napihljiv del, ga povlečeš čez glavo in napihneš tako, da zgolj potegneš kabel. Jopič se lahko uporabi večkrat, z dokupom CO2.

Vrhunsko dodelani jopiči za supanje

O’Neill linija jopičev postavlja nov in do sedaj najvišji standard v industriji ter postavlja nove inovativne smernice. Ekskluzivna NytroLite pena jopičev za supanje je 20 % lažja, se hitreje suši in nudi boljšo zaščito pred udarci od običajnih pen.