Rezervni deli za sup desko

Kot pri vsaki stvari gre lahko tudi pri tvojem supu kdaj kaj narobe, zato so tu rezervni deli za sup, ki ti olajšajo neprijetnosti in poskrbijo, da si hitro spet aktiven na svojem supu.

Rezervni deli za sup so raznoliki, preizkusiš lahko različne znamke ali rezervni del vzameš v drugi obliki ali barvi, ki tvoj sup osveži.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 22 od 22 rezultatov
Znamka
Barva
Cenovni razpon

Kako lahko tvoj sup izstopa od drugih?

Večina napihljivih supov ima cargo sistem, na katerega se lahko vpne elastiko, ki je eden od rezervnih delov za sup. Sup lahko opremiš z različnimi barvami elastik in poskrbiš, da se razlikuje od drugih supov na plaži ter je dobro opazen.

Konice elastike so prelepljene s plastično plastjo, ki poskrbi za njeno dolgo obstojnost. Elastika je na voljo v dveh velikostih: 1.95 metra dolga je primerna za supe, ki imajo na cargo sistemu 4 točke, 2.75 metra dolga pa za supe, ki imajo na cargo sistemu 6 točk.

Za udobno prenašanje supa med rezervne dele za sup spadajo tudi različni neoprenski ročaji za bolj udobno prenašanje supa.

Smerniki

Smernik je na supu tisti, ki je najbolj izpostavljen in se ob neprevidnosti najprej lahko poškoduje ali celo odlomi. Izbiraš lahko med ugodno ponudbo različnih znamk smernikov, kot so Sroka smerniki, Sroka Malibu stranski smernik in Red Paddle Co FCS smernik na potisk ali ploščico z vijakom.

Dodatni rezervni deli za sup

Med dodatne rezervne dele za sup spadajo še D-rinke, rinke za varnostno vrvico, nastavki, vijaki s ploščico, komplet za popravilo supa, lepilo za sup, RSS letvice in ventili, reža za smernik.