Shranjevanje supa

Poskrbite za ustrezno shranjevanje supa pri krajšem ali daljšem času neuporabe. Pri shranjevanju supa so uporabne zaščitne torbe, ki ga obranijo tako pred UV žarki kot pred umazanijo, stenski nosilci za sup, v primeru shranjevanja supa v kleteh pa se priporočajo močne ključavnice za sup.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 3 od 3 rezultatov
Znamka
Cenovni razpon

NASVETI ZA SHRANJEVANJE SUPA – KAKO POSPRAVITI SUP ČEZ ZIMO?

Ne glede na to ali moraš sup shraniti pred soncem ali svoj sup pripravljaš na kratek počitek ali zimovanje, upoštevaj nekaj uporabnih nasvetov za shranjevanje supa, da bo sup ob naslednji uporabi še vedno v enakem stanju.

1) Počisti sup - Če supa čez zimo ne boš uporabljal/a, je zelo pomembno, da ga po zadnjem supanju spereš s sladko vodo in dobro posušiš.
2) Poišči primeren prostor za shranjevanje – Prostor naj bo suh in brez vlage.
3) Oblike shranjevanja supa - Če imaš dovolj prostora, ga imaš lahko raztegnjenega, če pa je tvoj prostor omejen, ga lahko prepogneš na tri dele ali pa pustiš zvitega v torbi.


Nasvete za shranje supa čez simo najdeš v blogu Kako shraniti napihljiv sup.

NAJ SUP ČEZ ZIMO POČIVA NA STENSKEM NOSILCU ZA SUP

Imaš pri shranjevanju supa prostorsko stisko? Enostavna rešitev so Eckla stenski nosilci za sup, ki jih namestiš na steno.

Stenski nosilec za sup je idealna rešitev, saj omogoča enostavno shranjevanje supa kar v napihnjeni obliki. . Stenska pritrditev supa nam prihrani prostor v našem domu ali garaži.

Stenski nosilec za sup lahko namestite na steno v garaži ali katerokoli drugo primerno steno. Nanj lahko pospravite sup in veslo, kar pride zelo prav, če imate stisko s prostorom.

Nosilec za kajak, kanu in sup desko se enostavno namesti na steno. Ko nosilca ne uporabljaš, ga lahko enostavno obrneš navznoter proti steni, da bo njegova poraba prostora skoraj nična.

Veliko vas sprašuje, kako shraniti sup čez zimo? Gaje boljše pustiti v torbi ali raztegniti? Kakšen prostor je najbolj primeren za shranjevanje? Več nasvetov za shranjevanje supa čez zimo lahko najdeš v spodnjem videu.

ZAKLENI SUP S KLJUČAVNICO ZA SUP

Če želimo svoj sup zaščititi pred krajo, je ključavnica za sup pravilna izbira. Ključavnica za SUP desko je enostavna za uporabo in se namesti v fin box na deski. S tem bomo poskrbeli, da bo naša oprema varna in na svojem mestu.

Pri izbiri ključavnice za sup bo ključno ali želiš zakleniti enega ali dva supa ter za koliko časa sup namervaš zavarovati.

 • Red Original ključavnica za sup je dolga 3.2 m in boš zato lahko zaklenil/a sva supa. Ključavnica je sicer tanka, namenjena je preprečevanju hitrih tatvin, zato jo lahko uporabiš na plaži, kjer je ljudem na očeh, da je ne more samo nekdo prijeti pred roko.
 • Ključavnica za sup za fin box je krajša in je namenjena zaklepanju enega supa. Je debelejša, zaklene se s ključem v UV fin box in pride super tako pri dolgoročnem shranjevanju čez zimo kot pri kratkoročnem zaklepanju na plaži.
 • Še vedno ne veš katero bi izbral? V spodnjem videu ti ponujamo nasvete, ki ti bodo pomagali pri lažji izbiri.

  UPORABI ZAŠČITNO TORBO ZA SUP – ZAŠČITI SUP PRED UV SEVANJEM

  UV sevanje je največji sovražnik supa. Če je na veliko na soncu poskbi, da je dobro zaščiten s torbo, ki odbija UV žarke in preprečuje segrevanje zraka v deski.

  Zaščitna torba sup brani pred bledenjem barv. Torba naj bo narejena iz odpornega ter raztegljivega materiala, ki zagotavlja udobno prileganje supa v torbi.

  Pri izbiri torbe za shranjevanje supa bodi pozoren na enostavno pospravljanje svoje sup desk. Zelo pomembno vlogo ima tudi zadrga, ki omogoča hitro in enostavno uporabo torbe, nujno mora imeti tudi reže za smernike.

  Red Original zaščitna torba za sup ima pritrditvene točke, ki zagotavljajo, da sup lažje namestimo na želeno mesto. Se hitro suši, je iz produšnega materiala, ki preprečuje nabiranje vlage in nastanek plesni, zato je odlična za shranjevanje črez zimo.

  Preveri več nasvetov za shranjevanje supa čez zimo!