Sedeži za sup

Supanje je lahko tako intenziven kardio trening kot mirno doživetje v naravi zgolj za zabavo. Nekaterim suparjem enostavno paše, da se usedejo kot ljudje in veslajo v sede in takrat jim pri uživanju v razgledu pomaga sedež za sup.

Filter izdelkov Prikaz enega rezultata
Znamka
Cenovni razpon
49,00 

KAKŠEN SEDEŽ ZA SUP IZBRATI?

Pri izbiri sedeža za sup je pomembno, da najdemo ravnotežje med trdoto in mehkobo. Pretrd sedež za sup lahko povzroči bolečine v hrbtu, medtem, ko preveč mehak sedež ne zagotavlja dovolj podpore hrbtenici.

KDAJ JE SEDEŽ ZA SUP NAJBOLJ UPORABEN?

Sedež za supanje je idealen za daljše ali manj intenzivne avanture, saj nudi počitek celotnega telesna in pravilno oporo hrbtenici.

Uporabljajo ga tako začetniki kot izkušeni suparji. Izkušeni suparji se lahko iz stoječega položaja enostavno premestijo v sedečega in tako svojemu telesu nudijo zaslužen počitek. Hvaležna vam bodo tudi hrbtenica, saj ji sedež nudi pravilno oporo.

Če si začetnik in še loviš svoje ravnotežje, ti sedež za sup omogoča večjo stabilnost in oporo. Z nameščenim sedežem za sup se bo vsak počutil podobno kot na kajaku ali kanuju, saj ta omogoča, da se sup uporablja na podoben način.

Zagotovo, si nihče od nas ne želi potiskati dodatne teže. Zato priporočamo, da izbereš sedež iz lahke, aluminijaste konstrukcije.

UDOBEN SEDEŽ ZA SUPANJE Z OTROCI

Sedež za sup je zelo uporaben tudi za supanje z otroci, enostavno na sup napakiramo svojo družino in se v sede odpravimo raziskovat naslednji zaliv. Tako je naša izkušnja bolj stabilno.

Pri spanju sede se svetuje tudi sup-kajak veslo, ki nam omogoča, da med supanjem ne preprijemamo vesla in s tem ne oviramo zraven seve sedečih otrok.