Torbe za supe in vesla

Dovršene torbe za potovanje s supom, sup torbe za zaščito pred soncem, torbe za zaščito vesel za supanje.

Torbe za suparsko opremo imajo več pomembnih vlog.

Dodatki za supanje

Red Paddle Co Board Bag

144,00 
34,00 

Zaščita pred UV žarki

Večkrat omenjamo pomembnost zaščite suparske opreme pred močnimi sončnimi žarki in visokimi temperaturami. Izpostavljanje vaše napihljive sup deske UV žarkom lahko povzroči bledenje barv, to se pa najpogosteje zgodi pri shranjevanju supa na strehi od avta, jadrnici ali če sup pustite dlje časa na soncu na plaži. Rešitev tega problema so sup torbe, ki prekrijejo sup in so narejene iz takega materijala, ki ne preprušča UV žarke.

Zaščita pred poškodbami

Torba bo varovala vašo opremo pred raznimi poškodbami, ki se lahko zgodijo zaradi grobih površin, kamnitih plaž, trenutkih nepazljivosti ali med shranjevanjem supa v auto ali garažo. V izogib nepotrebnim obiskom servisov in nadomeščanju poškodovanih delov zato priporočamo, da svojo sup opremo takoj po uporabi pospravite v primerno torbo.

Zaščita pred umazanijo

Čeprav nekateri suparji uživajo v negovanju svoje suparske opreme, je ena od največjih prednosti napihljivih sup deska prav minimalno vzdrževanje. Le to si lahko še dodatno olajšate s primerno torbo. Da bi se izognili nabiranju prahu, kamenčkov in umazanije iz plaže, avta ali garaže priporočamo, da svoj sup po uporabi umijete, ga posušite in shranite v torbo, ki ga bo ščitila do naslednje uporabe.

Nakup torbe za suparsko opremo je torej pameten nakup, ki se obrestuje na dolgi rok. V Bananaway shopu zato nudimo sup torbe in torbe za vesla visoke kakovosti, da bi svojim kupcem privoščili le najboljše. Če pri izbiri torbe za suparsko opremo rabite pomoč, pa nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali izbrati popolno torbo za vas in vašo opremo.