Torba za sup in veslo

Te mika večja torba za sup? Ti gre na živce, da veslo gleda ven iz torbe in bi ga raje nosil/a v torbi za veslo? V naši ponudbi najdeš dovršene torbe za sup ter torbe za zaščito vesel za supanje, ki bodo olajšale nošenje supa in vesla. Več o sup torbah

Filter izdelkov Prikaz 1 - 2 od 2 rezultatov
Cenovni razpon
-10%
Original price was: 144,00 €.Current price is: 129,60 €.

Kakšna je dobra torba za sup?

Dobra torba za sup je:

 • velika in prostorna, da nam supa ni potrebno preveč na tesno zvijati in tlačiti v torbo,
 • ima koleščke, da supa ni potrebno nositi,
 • ima odsevno folijo, da ščiti pred uv sevanjem in segrevanjem,
 • ima ojačano hrbtišče, da je prenašanje supa lažje.
 • Ultimativna torba za sup - transformer 3 v 1

  Poglej si video predstavitev Trasformer 3 v 1 sup torbe, ki ga je naredila sup inštruktorica Iris.

  SUP TORBA S KOLEŠČKI OLAJŠA POTOVANJA

  Sup torba s koleščki ima vgrajena koleščka in je idealna za vsakogar, ki bi želel sup nositi čim bolj enostavno oz. ki se mu zdi nošenje supa na hrbtu pretežko. Sup ima namreč nekje med 9 in 12 kg, zato ga je lažje vleči za seboj.

  Prav zato je sup torba s koleščki zelo uporabna na potovanjih. Če želimo potovati z osebno prtljago in supom, eno torbo lahko nosimo, drugo pa vlečemo.

  Red Paddle Co torba za sup se med potovanjem ali letalskim transportom ne bo poškodovala, saj je narejena iz kakovostnih materialov. Sup torba s koleščki zagotavlja maksimalno zaščito pred udarci, praskami in drugimi poškodbami.

  PROSTORNA POTOVALNA TORBA

  Torba za sup je prostorna potovalna torba, ki je namenjena vsem, ki potujejo za dlje časa in potrebujejo veliko prostora za svoje osebne stvari pa tudi vsem, ki se odpravljajo na aktivna potovanja, kjer moramo s seboj spakirati veliko opreme (pohodni čevlji, športna oblačila, kolesarska ali kite oprema).

  Prostorna potovalna torba je popolna izbira za družine, saj je z njo lažje, hitreje in bolj priročno spakirati vašo opremo po dolgem dnevu na plaži.

  Potovalna torba s koleščki je opremljena z velikim glavnim predelom in nekaj manjšimi žepi, ki omogočajo organizirano shranjevanje stvari. Torba za sup je izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

  LAHKA POTOVALNA TORBA ZA KITE POTOVANJA

  Red Paddle Co torba je lahka potovalna torba, s koleščki ima le 1 kg, zato jo priporočamo vsem, ki nas pri potovanju ovira teža osebnih stvari.

  Lahka potovalna torba je odlična za kite potovanja, saj v njo spakiramo 2 vakumsko spakirana kajta, trapez, pade, strape in osebne stvari. Ta lahka potovalna torba je uporabna v primeru, da si prevoz kite deske deliš z drugimi udeleženci potovanja.

  SUP torba z UV zaščito

  Večkrat omenjamo pomembnost zaščite suparske opreme pred močnimi sončnimi žarki in visokimi temperaturami. Izpostavljanje napihljive sup deske UV žarkom lahko povzroči bledenje barv, to se pa najpogosteje zgodi pri shranjevanju supa na strehi od avta, jadrnici ali če sup pustimo dlje časa na soncu na plaži.

  Rešitev tega problema so sup torbe z UV zaščito, ki prekrijejo sup in so narejene iz takega materijala, ki ne preprušča UV žarke.

  TORBA ZA VESLO – POPOLNA ZAŠČITA VESLA

  Torba za veslo je izjemno praktičen in vzdržljiv pripomoček za prenašanje in shranjevanje vesla za sup. Narejena je iz trpežnega materiala, ki ščiti naše veslo pred poškodbami in ga ohranja v dobrem stanju.

  Torba bo varovala naše veslo pred raznimi poškodbami, ki se lahko zgodijo zaradi grobih površin, kamnitih plaž, trenutkih nepazljivosti ali med shranjevanjem supa v avto ali garažo.

  OBLIKE TORBE ZA VESLO

  Poleg različnih torb za shranjevanje/transport supa imamo v ponudbi tudi različne oblike torb za vesla, ki so ključne za ohranjanje in varno prenašanje vesla, v kolikor vesla ne moremo pospraviti v torbo.

 • Zaščita lopatke: zaščita lopatke za veslo je namenjena predvsem zaščiti lopatke pred poškodbami in praskami med transportom. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo in zadostno zaščito.
 • Torba za 3-delno veslo: torba za 3-delno veslo je primerna za vse, ki imajo veslo, ki ga je mogoče razstaviti na tri dele. Torba zagotavlja varno shranjevanje in prenašanje vesla ter ga ščiti pred zunanjimi vplivi. Torba za 3-delno veslo je lahka, zložljiva in se enostavno prilega v vsak prtljažnik.
 • Torba za fiksno veslo: torba za fiksno veslo je primerna za vse, ki imajo fiksno veslo in ga želijo varno prenašati in shranjevati. Torba zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi in poškodbami, hkrati pa omogoča preprosto prenašanje. Torba je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo.