Transport supa

Pri Bananaway radi poskrbimo za čisto vsako stvar, ki vam bo naredila dan na supu lepši. Zavedamo se, da je lahko transport supa včasih nespreten, zato vam ponujamo različne dodatke, ki vam bodo olajšali prenašanje supa in opreme.

19,95 
99,00 
249,00 
10,00 14,00 
79,00 

Dodatki za supanje

Trak za nošenje supa

29,95 

Kako poskrbeti za transport supa od doma do plaže?

Ker vsak od nas ne živi v bližini morja ali jezera, je do izbrane lokacije potreben transport supa. Prav tako moramo sup prinesti do vode. Oboje je lahko brez prave dodatne opreme za sup oteženo in nerodno.

Da vožnja in transport supa potekata brez težav in se tvoj dan lepo začne, so tu različni pripomočki, ki ti olajšajo daljšo ali krajšo razdaljo transporta tako supa kot dodatne opreme za sup.

Ali veš, da imaš za transport supa veliko izbire?

Brez pripomočkov za transport supa tega praviloma nosimo ob boku in ga držimo za ročko na sredini deske, kar zna postati naporno, saj je vsa teža deske na eni roki, če sup spustimo, pa nam pade in se lahko še poškoduje.

Trak za transport supa

Trak za transport supa je nekakšna naramnica, ki ti bistveno olajšajo prenašanje supa. Brez traku za sup primeš z roko na sredini deske, vsa teža deske je torej na tvoji roki. Z naramnico pa sup počiva na tvoji rami, teža je bolj enakomerno razporejena. Z roko sup še vedno lahko primeš na sredini, je pa prenašanje mnogo lažje. Na drugi strani ti trak za sup omogoča, da imaš to roko prosto, da lahko nosiš še drugo opremo. Trak za nošenje supa je zato zelo hlaležen dodatek družin, ki na plažo običajno nosijo več opreme. Trakovi za nošenje supa so oblazinjeni in oblikovani za udobno nošenje.

Varnostne vrvice za sup 2 v 1

Zato ker je varnostna vrvica tudi nepogrešljivi del suparske opreme obstajajo tudi 2 v 1 izdelki, kot je ESEA strap, ki združujejo funkcijo transportnega traku za sup in varnostne vrvice v enem.

Kaj pa transport supa z avtomobilom?

Če si eden izmed tistih, ki svoj sup prevaža na strehi jeklenega konjička, si oglej ponudbo trakov ali gurten za varno pritrjevanje supa na streho avtomobila, zaščitne pene za strešne nosilce, vozičke za transport supa od avta do vode in nazaj.

Najlažji način za transport supa do plaže

Vozički za sup so namenjeni udobnemu transportu supa od avta do vode in nazaj. Voziček za sup lahko potiskaš ali vlečeš peš, nekatere vozičke kot je npr. SUP wheels pa lahko pripneš tudi na kolo.

Poskrbi za varnost supa in ga zakleni s ključavnico

Za varnost tvojega supa med dodatke opreme za supanje sodijo še ključavnice različnih oblik in velikosti. Nekatere ključavnice so namenjene zaklepanju več supov na plaži, druge pa npr enemu supu v kleti.

Bananaway shop torej poskrbi za ponudbo uporabnih dodatkov, ki bi ti lahko pomagali pri varnem in udobnem transportu supa in opreme.

Če potrebuješ pomoč pri izbiri dodatkov za transport supa, se javi Bananaway ekipi, ki ti z veseljem svetuje in pomaga izbrati opremo za transport, ki bo ustrezala tebi in tvojim potrebam.