Vodoodporne torbe, nahrbtniki in ovitki za telefone

Vodoodporne torbe v kateri koli obliki so nepremočljive – 100% tesnijo in ohranjajo vse naše stvari suhe. So nepogrešljive pri vodnih športih, na jadrnici, zelo prav nam pridejo tudi na potovanjih ter na kampiranjih.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 10 od 10 rezultatov
Znamka
Barva
Cenovni razpon
30,95 39,95 
30,95 39,95 
115,00 
-20%
Original price was: 169,95 €.Current price is: 135,96 €.
188,95 

1. Vodoodporne torbe za različne aktivnosti ob vodi!

Vodoodporne torbe in vodoodporni nahrbtniki so nepogrešljivi pripomočki pri supanju in raznih vodnih športih, pa tudi na turističnih izletih, otočkanjih, kampiranjih in najbolj različnih situacijah ob vodi, kjer moramo poskrbeti, da naše osebne stvari ostanejo suhe in varne pred vodo.

2. KAKO IZBRATI VELIKOST VODOTESNE TORBE?

Vodoodporne torbe so vodotesne in nepremočljive, velikost pa izberemo glede na okoliščine uporabe.

 • 3 oz. 10 l (litrska) vodotesna torba je majhna torba, primerna za shranjevanje ključev, denarnice in kreme za sončenje. Primerna je za kakšne kratke izlete, ko moramo s seboj na izlet veti le najbolj osnovne osebne stvari.
 • 15 l vodotesna torba je primerna za shranjevanje osnovnih potrebščin, kopalk ter brisačke iz mikrovlaken. 15l vodotesna torba je primerna za nekaj urni izlet,
 • 25 l oz. 30 l vodotesna torba je že kar velika torba, primerna tudi za brisače, neopren majice ali rezervna oblačila. Taka vodoodporna torba je primerna za celodnevne izlete,
 • 45 l vodotesna torba je primerna za več dnevne avanture oz. za potovanja po svetu,
 • 60 l vodotesna torba je primerna za večdnevne avanture in potovanja.
 • VODOODPORNA TORBA ALI VODOODPORNI NAHRBTNIK

  Vodoodporna torba in vodoodporni nahrbtnik na prvi pogled zelo podobna, pa imata vsak svoje prednosti.

  Vodoodporne torbe so najbolj klasična in pogosta izbira pri osnovnih sup izletih in potovanjih. Te nepremočljive torbe so balonastne oblike, so bolj prožne in se lažje prilagodijo obliki naših stvari. Običajno se tri- do štiri-krat prepognejo ter zaprejo s klipsno.

  Boljše vodotesne torbe imajo bolj konkreten material (niso čisto tanke), imajo notranje žepke za ključe ter imajo trak, da torbo lahko nosimo čez ramo ali hrbet.

  Vodoodporni nahrbtniki so bolj uporabni v situacijah, kjer moramo več hoditi, biti bolj agilni ter v situacijah, ko potrebujemo proste roke, da kaj nesemo, se česa primemo itd. Prednost nahrbnikov je praktičnost udobnega nošenja stvari na hrbtu.

  Boljši vodotesni nahrbtniki imajo paščke za fiksiranje na prsih in bokih, notranje žepke ter celo prostor za osebni računalnik.

  3. NAJBOLJŠA HLADILNA TORBA ZA NA PLAŽO, KEMPIRANJE IN PIVO

  Hladilna torba je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje športnih aktivnosti na prostem, kot je supanje, kampiranje, pohodništvo, ribolov in še več.

  Zasnovana je z mislijo na dogodivščine v vodi in ob njej. Omogoča nam, da imamo vedno pri roki osvežilne napitke in hrano, tudi ko smo daleč stran od obale. Še posebej ko se nahajamo na ali ob vodi, je priročna nepremočljiva hladilna torba.

  HLADILNA TORBA ZA NA PLAŽO

  Hladilna torba za na plažo je nepogrešljiva oprema za vsakogar, ki se rad ohladi ob vročih poletnih dneh.

  Majhna hladilna torba Red Original je ravno prav velika, da lahko vanjo spravimo nekaj pijač in prigrizkov, hkrati pa dovolj majhna, da jo lahko enostavno prenašamo s seboj.

  HLADILNA TORBA ZA KEMPIRANJE

  Če se odpravljaš na kampiranje, pa je ključnega pomena, da imaš dovolj veliko hladilno torbo za kempiranje, ki bo ohranjala hrano in pijačo svežo in hladno.

  Velika hladilna torba Red Original je tako idealna izbira. Je dovolj velika, da lahko shrani večje količine hrane in zahvaljujoč svojim izolacijskim lastnostim, bo njena vsebina ostala hladna več dni.

  HLADILNA TORBA ZA PIVO IN GIN :)

  Poskrbeli smo tudi za vse ljubitelje hladnega piva in gina. Nahrbtnik Red Original namreč omogoča enostavno prenašanje pijače kamorkoli greste, saj lahko nahrbtnik enostavno nadenete na hrbet.

  Hladilna torba za pivo in gin bo poskrbela, da bo pijača ostala hladna tudi med najdaljšimi pohodi.

  Kakšna je dobra hladilna torba?

  Dobra hladilna torba je:

 • Izolativna hladilna torba
 • Neuničljiva hladilna torba
 • Nepremočljiva hladilna torba
 • Prenosna hladilna torba
 • Hladilna torba, ki ima dodatne žepe za shranjevanje
 • Primerna za kempiranje, supanje in potovanja
 • Čeprav je izbira hladilne torbe odvisna od naših potreb in želja, pa bo kakovostna in primerna torba zagotovo pripomogla k prijetnejši in bolje opremljeni izkušnji na prostem.

  Red Original je najboljša hladilna torba, je dobro izolirana, neverjetno dovršena in še lepa! Ker je hladilna torba nepremočljiva, jo uporabljamo na sup izletih, pa tudi na teambuildingih, kempiranjih in večdnevnih potovanjih.

  VELIKOST HLADILNE TORBE

  Pri izbiri hladilne torbe je pomembno paziti na velikost in kapaciteto, ki naj ustreza našim potrebam. Če gremo na večdnevni izlet, potrebujemo torbo z veliko kapaciteto, ki lahko shranjuje večje količine hrane in pijače. Za krajše izlete in enodnevne aktivnosti pa lahko izberemo manjšo torbo, ki je bolj priročna za prenašanje.

  Majhna hladilna torba se priporoča za kratke izlete in enodnevne aktivnosti. Je namreč ravno pravšnje velikosti, da shranimo vse prigrizke. Zaradi svoje velikosti, je tudi lažja za prenašanje.

  Velika hladilna torba je idealna za družinsko uporabo in velike družbe. Ta prenosna hladilna torba je idealna za daljše izlete, kjer potrebujete več hrane in pijače. Zato je odlična za kampiranje, piknike in več dnevne izlete.

  Nahrbtnik hladilna torba se priporoča kadar potrebujete proste roke in enostavno prenašanje hladne pijače na daljših pohodih, izletih ali dogodkih. Primeren je tudi za uporabo na plaži ali na vodi.

  4. VODOODPOREN ETUI ZA TELEFON

  Vodoodporen etui za mobilni telefon je namenjen hranjenju telefona, običajno ga nosimo okoli vratu, saj ga želimo imeti pri sebi. V ovitek lahko poleg telefona daš tudi denar ali avtomobilske ključe.

  Nepremočljiva vrečka ali torbica za telefon zagotavlja, da bo vaša naprava suha in varna pred vodo, peskom in umazanijo, medtem ko boste uživali na plaži ali v drugih vodnih aktivnostih.

  Zasnovane so z namenom, da ohranjajo vaš telefon na varnem, obenem pa ohranjajo dostopnost do vseh funkcij vašega telefona.

  Izbirate lako med vodoodpornim ovitkom za telefon znamke Bananaway ali Red Paddle. Tako Bananaway in Red paddle vrečka za telefon sta namenjeni uporabi med vodnimi aktivnostmi, kot sta supanje in plavanje.