Nepremočljive torbe in ovitki za telefone

Nepremočljive torbe ali vodoodporne torbe 100% tesnijo in ohranjajo vse naše potrebščine suhe. So nepogrešljive pri vodnih športih, pa tudi zelo uporabne v hribih, na kampiranjih in potovanjih.

149,95 
159,95 
115,00 
30,95 39,95 
30,95 39,95 
129,95 
79,95 

Dodatki za supanje

Zulupack nahrbtnik 25L

59,00 
19,95 

Kako izbrati obliko nepremočljivo torbo?

Nepremočljive torbe se razlikujejo v obliki, velikosti in življenjski dobi.

Standardne nepremočljive torbe so balonaste oblike in se običajno tri- do štiri-krat prepognejo ter zaprejo s klipsno.

Nepremočljivi nahrbtnik se priporoča za supanje na rekah in vse avanturistične vodne podvige, kjer moramo na delih hoditi ali sup celo prenesti. Če moraš s supom v roki prehoditi daljšo razdaljo, bo nepremočljivi nahrbtnik bolj praktičen kot torba balonaste oblike, ki jo običajno zatakneš pod elastike in ti pri drugu supa iz vode potegne nos supa proti tlom.

Nepremičljiv ovitek za telefon je namenjen hranjenju telefona, običajno ga nosimo okoli vratu, saj ga želimo imeti pri sebi. V ovitek lahko poleg telefona daš tudi denar ali avtomobilske ključe. Majhna in elastična ter dobro vidna (živih barv) Zulupack nepremočljiva torbica za telefon ima še elastičen nastavljiv trak za namestitev okoli roke ter nastavljiv trak za okrog vratu.

Nepremočljiva hladilna torba je nepogrešljiva na plaži in »piknikih« na vodi, saj ohranja pijačo hladno dlje, kot misliš, da je možno. Hladilna torba Red Original je res narejena zelo kvalitetna, pozorna na vse detajle, ima zelo kvalitetno vodoodporno zadrgo, zato je tudi nepremočljiva hladilna torba vodoodporna.

V čem se razlikujejo nepremočljive in vodoodporne torbe?

Boljše nepremočljive in vodoodporne torbe imajo (oblazinjene) pasove, da jih lažje in bolj udobno nosimo čez rame. Boljše torbe imajo enega ali več notranjih žepov z zadrgo, v katere lahko ločeno pospravimo ključe, da nam med iskanjem stvari ne padejo iz torbe.

Nepremočljive torbe lahko izbiraš v različnih materialih, velikostih, oblikah in tudi barvi. Ne smejo biti pretežke, nerodne in nepraktične.

Kako izbrati velikost nepremočljive torbe?

  • 3 oz. 10 litrska torba je primerna za shranjevanje ključev, denarnice in kreme za sončenje.
  • 15 litrska torba je primerna za shranjevanje osnovnih potrebščin, kopalk ter brisačke iz mikrovlaken.
  • 25 oz. 30 litrska torba je primerna tudi za brisače, neoprenske majice ali rezervna oblačila.
  • 45 litrska torba je primerna za več dnevne avanture oz. za potovanja po svetu.

Bananaway ekipa prisega na kvaliteto, zato boš v naši trgovini našla le opremo visoke kakovosti. A če rabiš pomoč pri izbiri torbe, ki te bo spremljala na suparskih avanturah in bo ustrezala vsem tvojim potrebam, nas kontaktiraj in ti bomo z veseljem pomagali.