Lifestyle oblačila

Za vodne aktivnosti so zelo priporočljiva udobna in elastična oblačila, po možnosti z UV zaščito. Da je vse še bolj praktično, so tu lifestyle oblačila, ki niso zgolj za supanje, temveč tako za vse športne na vodi kot tudi za nošenje v vsakdanu. Z njimi v tvoji garderobi ne bo preveč nepotrebnih oblačil, saj lahko lifestyle oblačila uporabiš za več priložnosti.

Izbiraš lahko med različnimi lifestyle majicami za vsakdan z bananaway ali živahnimi in barvnimi surfarskimi motivi, ki jih lahko nosiš v vsakdanjem življenju na suhem ali v vodi.

19,95 
-60%

Lifestyle oblačila

Waxx Tee Shirt Misty Black

9,98 

Kaj lifestyle oblačila ločuje od drugih oblačil?

Lifestyle majice so majice za vsakdan, ki ponujajo dobre motive, v njih ti bo udobno, poleg tega pa so priročne in zaradi svoje večnamenskosti ne povzročajo odvečnega stresa izbiranja dodatne garderobe za preoblačenje.

Tudi spodnje hlače imajo pisane in živahne barvne motive, ki jih lahko nosimo vsak dan. So udobnega kroja in elastične, pri nošenju pa te ne ovirajo in ostanejo na svojem mestu. Njihova prednost je še v tem, da se spodnjice hitro sušijo in izgledajo kot kopalne hlače, tako da se bodo, tudi če kdaj na hitro skočiš v reko, hitro posušile in nihče ne bo opazil, da si bil nedolgo nazaj v vodi.

Opazni motivi lifestyle oblačil

Znamka WAXX ponuja pestro izbiro potiskanih lifestyle oblačil. Majice za vsakdan so iz mehkega bombažnega materiala, njihov potisk je kvaliteten. Ovratnik ne ovira vratu, saj je okrogel in ne previsok.

Tako ženske kot moške spodnje hlače ponujajo različne bolj živahne ali mirne motive. Vse so zelo raztegljive, lahko jih pereš v pralnem stroju in ne zbledijo.