Da bo tvoja aktivnost na vodi kar se da sproščena in udobna, na kopnem pa boš prav tako izgledal v stilu, so tu lifestyle majice za vsakdan, ki ti ponujajo rešitev za brezskrbno pohajkovanje na plaži ali po mestu.

Njihova prednost je v tem, da se hitro sušijo, so elastične, udobne in lahkotne. Surfarski motivi pa delujejo sproščeno in privlačno za sprehod na kopnem ali vsakdanje nošenje.

-60%

Lifestyle oblačila

Waxx Tee Shirt Misty Black

9,98 

Imaš na majici rad bolj mirne motive?

Lifestyle oblačila ponujajo izbiro za vse: če raje posegaš po enobarvnih in enostavnejših motivih, so tu Bananaway moške in ženske majice, izbiraš lahko med rumeno in črno barvo z enostavnim potiskom Bananaway logotipa.

Majice za vsakdan sestavlja mehek bombažni material in kvaliteten potisk v rumeni ali črni barvi. Okrogel ovratnik poskrbi, da majica ne draži vratu, udobna ter lahkotna bombaž in poliester pa zato, da majice na sebi sploh ne čutiš.

Top potiski lifestyle majic

Favorit med majicami za vsakdan je gotovo bela moška lifestyle majica Waxx Tee Shirt Sunbay z igrivim potiskom morskih motivov v prijetnih, toplih barvah sončnega zahoda. Waxx Tee Shirt Palma je moška majica za vsakdan, prav tako bele barve, a z motivom globin morja in surferja v njem, mirni odtenki modrih barv pa se med sabo prelivajo.

Za tiste, ki prisegate na univerzalno črno barvo, je tu Waxx Tee Shirt Misty Black črna majica iz mehkega bombažnega materiala, okroglim ovratnikom in trendovskim dizajnom, primernim za vsakdan in tudi za bolj sofisticirana druženja.

Za ženske in otroke so na voljo Bananaway črne in rumene majice za vsakdan z Bananaway rumenim ali črnim logotipom.