Spodnje perilo

Spodnje perilo ima pisane in živahne barvne motive, ki jih lahko nosiš tudi vsak dan. So udobnega kroja in elastične, pri nošenju pa te ne ovirajo in ostanejo na svojem mestu, prav tako so njihovi robovi nevidni. Njihova prednost je še v tem, da se lifestyle spodnjice hitro sušijo in izgledajo kot kopalne hlače.


Moški modeli

Moške boksarice kvalitetne znamke Waxx so lifestyle oblačila iz prijetnega materiala s provokativnimi, barvnimi, živahnimi in izstopajočimi potiski. Na voljo so v okolju prijaznem pakiranju. Izbiraš lahko med potiski narave, morja in neba, plaže ali vedno aktualnih roza flamingov.

Ženska izbira

Lifestyle spodnjice Waxx za ženske najdeš v dveh osnovnih oblikah. Prva je podobna moškemu modelu, te imajo v pasu širšo elastiko za boljši oprijem in so oblike zelo kratkih hlač. Motivi so pisani in živahni, da v spodnjicah, ki so obenem kopalke, ne boš izgledala prav nič dolgočasno.

Drugi model lifestyle spodnjih hlač za ženske je ožji in ima obliko brazilskih kopalk. Vse vrste in oblike ženskih spodnjih hlač so izjemno raztegljive in udobne, brez problema jih lahko pereš tudi v pralnem stroju.