Dodatki za neoprenske obleke

Tako kot skrbimo za sup, veslo ali jadro, je za dolgo življenjsko dobo neoprenske obleke potrebno pravilno poskrbeti tudi zanjo. Zato so tu razni dodatki za neopren, ki poskrbijo, da so neoprenska oblačila in obleke vedno takšna kot prvi dan.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 2 od 2 rezultatov
Znamka
Cenovni razpon

Naj bo tvoja neoprenska obleka vedno čista

Tudi neoprenske obleke je potrebno čistiti. Priporočljiv in obvezen dodatek za neopren je tako čistilo za neoprenske obleke. Je izjemno enostavno za uporabo, okolju prijazno ter biološko razgradljivo. Čistilo ima blago formulo, zato ne povzroča razdraženosti kože, kar je pogost pojav zlasti pri otrocih in ljudeh z občutljivo kožo.

Čistilo za neopren povečuje življenjsko dobo tvojega neoprena in zagotavlja manjše trenje ter lažje oblačenje. Je čistilo in mehčalec v enem, s tvojega neoprena odstrani vse bakterije in umazanijo. Tvoj neopren ob redni uporabi čistila ostane mehek in ne smrdi ter ne pušča neprijetnih vonjav.

Še nekaj napotkov za čiščenje tvojega neoprena

Zaželjeno je, da neoprensko obleko ali oblačilo takoj po uporabi splakneš s hladno sladko vodo in ga hraniš na obešalniku, ki je namenjen samo neoprenskemu oblačilu.

Neopren vedno peri ročno in posuši na zraku ter bodi previden pri oblačenju in slačenju. Za čiščenje vedno uporabi le šampon oz. čistilo za neopren.