Dolge neoprenske obleke

Za zimo ali hladnejše temperature je med neoprenskimi oblačili najbolj primeren dolgi neopren.

Izbiraš lahko med variantami dolge neoprenske obleke, ki je v enem kosu, ali dolgih neoprenskih oblačil: dolge neoprenske majice in dolge hlače.

Dolgi neopren poskrbi, da so tvoje vodne aktivnosti zabavne tudi v hladnejših razmerah.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 17 od 17 rezultatov
Znamka
Spol
Debelina neoprena
Velikost (XXS-XXL)
Rokavi
Barva
Cenovni razpon

Za katere priložnosti lahko oblečeš dolgi neopren?

Primeren je tako pozimi za vse vodne zimske športe kot v toplejših mesecih, saj je voda hladnejša od ozračja ali obratno, nekatere reke in morja pa stalno ohranjajo nizke temperature.

Pri izbiri neoprenske obleke ali oblačila bodi pozoren na podatek, kakšen temperaturni razpon neoprenska obleka drži.

Prednost dolgega neoprena je tudi, da celotnemu telesu nudi zaščito pred močnimi in škodljivi UV-žarki. Tako se na enostaven način izognemo opeklinam in nevarnostim sonca. V dolgem neoprenom te gotovo ne bo zeblo tudi ob še tako močnem vetru.

Najbolj primeren neopren za supanje

Za supanje je najbolj ustrezen dolgi neopren debeline 3/2, saj je ta primeren za temperaturo vode med 12 in 20°C. Material je ultra raztegljiv, mehek in udoben.

Na hrbtu ima zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje, predeli brez šivov pa zagotavljajo maksimalno udobje in gibljivost. Dobra stvar te neoprenske obleke je tudi gumirana zaščita proti vetru na prsih in hrbtu ter podložena kolena za zaščito pred poškodbami.

Dolga neoprenska oblačila

Poleg dolgih enodelnih neoprenov lahko tako ženske kot moški sestavijo svoj komplet iz dolge neoprenske majice in dolgih neoprenskih hlač. Osnova neoprenskih oblačil je črna barva z različnimi in dobro vidnimi barvnimi vzorci. Dolge neoprenske hlače imajo na pasu zategovalno vrvico, da te pri vsakem gibu ostanejo na svojem mestu.

Dolge neoprenske majice pa so v več različnih živih barvah, tesno se prilegajo telesu, a so raztegljive in prilagojene za enostaven način oblačenja.