Kratke neoprenske obleke

Za toplejše in prehodne dni so za vodne športe priporočljiva kratka neoprenska oblačila ali kratke neoprenske obleke. Kratek neopren je lahko enodelni: zgornji del je v obliki kratke majice ali majice brez rokavov, spodnji del pa je videza kratkih hlač. Lahko pa je tudi dvodelen. V tem primeru neoprenska oblačila, kot so neoprenske kratke majice, topi ali majice brez rokavov kombiniramo s spodnjim delom neoprenskih hlač.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 11 od 11 rezultatov
Znamka
Spol
Debelina neoprena
Velikost (XXS-XXL)
Rokavi
Barva
Cenovni razpon

Katera kombinacija neoprenskih oblačil je tebi najljubša?

Tako ženski kot moški kratki neopreni imajo različne možnosti medsebojne kombinacije. Kratke neoprene lahko po potrebi kombiniramo tudi z dolgimi neoprenskimi oblačili. Za privlačno podobo med aktivnostjo na vodi je na trgu pestra ponudba kratkih neoprenov za ženske in moške.

Ženske kombinacije kratkih neoprenov

Kratek dekliški neopren znamke O’Neill je iz 100 % izjemno raztegljive neoprenske tkanine, ki omogoča gibanje brez omejitev. Osnovna barva oblek je črna v kombinaciji z živo in opazno barvo, npr. roza, vijola, modra.

O’Neill znamka je ustvarila tudi športne neoprenske tope za najbolj vroče dni na vodi. Sestavljeni so iz lepljenih nevidnih trpežnih šivov ter gibljivih predelov brez šivov. Zelo opazni so zaradi svojega retro dizajna.

V katerem koli letnem času nosiš kratki neopren, ne pozabi na ustrezno zaščito proti soncu in škodljivim UV-žarkom. Če s seboj nimaš sončne kreme ali si jo porabil, raje obleci dolgo neoprensko oblačilo.